• Med fly
 • Med indkvartering

Miniferie i Berlin på centralt hotel med morgenmad og fly

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 849,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 43 gange

God, bedre, bedst, Berlin! Storbyen man altid vender tilbage til. Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale Mercure Hotel Berlin Zentrum med morgenmad og fly tur-retur fra København

Findes der noget bedre end en miniferie i Berlin? Hvis I trænger til en pause fra hverdagen, så flyv med til den fantastiske storby og skab minder for livet. Om I er til kunst, musik, kultur, historie — eller hvis I bare gerne vil nyde en god Weissbier i en af Europas mest spændende hovestæder — så er Berlin stedet for jer. I flyver fra København og er indlogeret på det supercentrale boutiquehotel Mercure Hotel Berlin Zentrum i et dobbeltværelse med daglig morgenmad. Hotellet ligger tæt på metro og det pulserende Schöneberg-kvarter, så pak traveskoene og tag med til Berlin!

Inklusive
 • Mercure Hotel Berlin Zentrum: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Copenhagen/Billund til Berlin og fra Berlin til Copenhagen/Billund
 • Håndbagage
Berlin

I Berlin finder I den perfekte storbyferie. Her kan I besøge det legendariske KaDeWe stormagasin med pubber og gallerier, og er I interesseret i kultur, vil I opdage, at byen emmer af kulturliv med sine mange koncertsale og seværdigheder rundt om hvert gadehjørne! Dette er byen, hvor I kan opleve nyt og originalt i en spændende og hurtigt forandrende sammensmeltning, for ingen anden by ændrer sig så hurtigt som Berlin.

Hvad med at udforske Kreuzberg på cykel eller slentre til fods gennem Bergmannstrasse med de mange caféer og barer. I kan opleve DDRs historie på Alexanderplatz, eller I kan besøge et af de mest berømte vartegn i Berlin, Brandenburger Tor, som før 1989 var et symbol på delingen af ​​Berlin og Tyskland, men i dag er et nationalt symbol på helhed. Ønsker I at snuse til Berlins spændende mode, så er den 3,5 km lange handelsgade, Kurfürstendamm, lige uden for døren!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Mercure Hotel Berlin Zentrum

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Mercure Hotel Berlin Zentrum

Jeres hotel er centralt placeret i Berlin på en stille sidegade til det livlige Schöneberg-kvarter og Charlottenburg-distriktet. Hotellet ligger tæt på Kurfürstendamm, så der er fine muligheder for shopping. Boutiquehotellet er moderne indrettet med designermøbler, men har bevaret den ældre bygnings oprindelige facade. Hotellet har egen restaurant, bar og døgnåben reception. I er kun 5 minutters gang fra Wittenberg metrostation, og der ligger restauranter, butikker og barer i nærheden.

 • +3
Læs mere
Double room Mercure Hotel Berlin Zentrum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med behagelige møbler og højkvalitetsseng. Værelserne har eget bad og toilet, og der er satellit-TV, telefon, skrivebord, gratis WIFi, minibar samt te- og kaffefaciliteter. Værelserne har plads til 2 voksne og 1 barn (0-11 år).

Vi anbefaler

 • Er I til nyere kunst, kan det anbefales at slå et smut forbi Hamburger Bahnhof, der har til huse i en tidligere stationsbygning fra det 19. århundrede. Her kan I opleve værker af blandt andre Andy Warhol, Roy Lichtenstein og Joseph Beuys.
 • Skal aftensmaden være af den uprætentiøse og afslappede slags, så besøg Room 77, der serverer gode burgere og lokalbryggede øl i charmerende, trendy omgivelser.
 • Yesterday: Berlin er propfuld af unikke barer, og Yesterday er ingen undtagelse. Med sin psykedeliske indretning og sin gammeldags jukebox er denne bar et must for alle, der er interesserede i byens alternative natteliv.
 • Holocaust-mindesmærket: Monumentet, der ligger tæt ved Brandenburger Tor, er et arkitektonisk mesterværk, der indbyder til stilhed, ro og tanker. Det består af symmetriske og labyrintiske betonklodser i forskellig højde, og selvom det kan gøre ondt i sjælen at gå rundt i blandt dem, er det en uforglemmelig oplevelse, I ikke bør være foruden.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet (sover i forældrenes seng)
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene, betaler du den fulde pris for hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i centrum af Berlin kun 5 minutters gang fra Wittenberg metrostation. Hotellet ligger 8 km fra Tegel Lufthavn og 22 km fra Schönefeld Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice