Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Tapas-tour i Barcelona

 • Oplevelse
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Barcelona
Pris fra kr. 3.999,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til tapas og spansk storbysteming i Barcelona: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Madanis Liceo inkl. tapas-tour, fly fra København, Billund eller Hamborg og morgenmad

Barcelona - den betagende og livlige middelhavsby, der byder på lidt af hvert: den imponerende Sagrada Familia og de finurlige og farvestrålende Gaudí-værker, de smalle, brostensbelagte gader og den storslåede Rambla, den traditionelle charme og den moderne eksklusivitet. Besøg museer, tag en slentretur rundt i de smalle gader og stræder, nyd et glas boblende cava eller tag et smut til byens lækre strandområde. I har mellem 2 og 5 overnatninger i den sprudlende spanske by, og med jeres inkluderede tapas-tour skal I nok få smag for Barcelona!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år) på Hotel Madanis Liceo***
 • Fly fra København, Hamborg (Vueling) eller Billund (Norwegian)
 • Tapas-tour
 • Morgenmad
 • 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm med Vueling og maks. 55x40x23 cm med Norwegian)
 • Ved afrejse fra Billlund: 20 kg indchecket bagage ved afrejse fra Billund
Tilvalg
 • Transport ml. lufthavn og hotel t/r (tid: ca. 50 min — maks. 1 times ventetid) | 169 DKK per person
Tapas-tour i Barcelona

Ingen tur til Barcelona er komplet uden en god omgang tapas, og hvorfor ikke kombinere smovseriet med lidt sightseeing? På jeres inkluderede tapas-tour får I det bedste fra to verdener! I bliver nemlig vist rundt i to af Barcelonas spændende kvarterer af en lokal guide, som giver jer en introduktion til den spanske gastronomi og kultur, hvorefter I får serveret tapas på en autentisk, lokal restaurant. På restauranten kan I spise lige så meget tapas, I vil, og I får 1 glas sangria, øl, vin eller sodavand til. Turen starter i det centrale Barcelona på jeres opholds 2. dag, og den varer omkring 2½ time.

Hotel Madanis Liceo

 • Hotel
 • L'Hospitalet de Llobregat, Spanien
Hotel Madanis Liceo

Hotel Madanis Liceo ligger blot 2 minutters gang fra metrostationen Collblanc og 5 minutter fra FC Barcelonas majestætiske hjemmebane-stadion Camp Nou, og I kommer nemt ind til centrum af Barcelona med metro. Jeres morgenmad serveres hos naboen Hotel Madanis.

 • +1
Læs mere
Dobbeltværelse 1

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I overnatter i et enkelt og moderne dobbeltværelse, som er udstyret med et skrivebord, aircondition, værdiboks og privat badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Mercat de Santa Caterina: Dette marked er et af Barcelonas ældste af slagsen, og det er et ganske populært sted blandt de lokale. Her kan I mæske jer i tapas, kager og andre lokalproducerede lækkerier, mens I følger med i, hvad de lokale køber med hjem til aftensmaden.
 • Boadas: Boadas er en af byens ældste barer, hvor bartendere i smoking og butterfly har serveret cocktails siden 1933. Både Miró og Hemingway var faste gæster, og baren er kendt for sine udsøgte daiquiris!
 • La Ribera-kvarteret: Dette hyggelige kvarter var engang Barcelonas garver- og tekstilkvarter, og i dag findes stadig små butikker der sælger håndlavede tasker, accessories og tøj. Her finder I desuden flere concept-stores og pop-up-butikker med de nyeste trends indenfor mode, møbler og gastronomi.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Barcelona

Hvis I godt kan lide at opleve lidt af hvert på jeres storbyferie, så er Barcelona den ideelle by at besøge. Her finder I alt fra hvide sandstrande og hyggelige tapasbarer til myldrende shoppinggader og farverige arkitekturskatte. Barcelona er især kendt for Gaudís fantasifulde kreationer, og La Sagrada Familia er nok kronen på værket, til trods for at den stadig står ufærdig. Efter en dag fyldt med sightseeing kan I kaste jer ud i det pulserende natteliv, få jer et glas sangria efterfulgt af en omgang lækker paella og nyde den livlige stemning.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 0,72 € per person per nat
 • Indchecket bagage ved afrejse fra København eller Hamborg (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Tapas-tour

Jeres tour foregår på opholdets 2. dag og starter i det centrale Barcelona.
I modtager jeres billet til turen og adressen på mødestedet sammen med jeres rejsedokumenter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Annullering

Det er ikke muligt at ændre eller annullere dette tilbud. Bookinggebyret tilfalder altid TravelBird. For yderligere information se vores vilkår og betingelser nederst på siden

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Hamborg Lufthavn til Barcelona–El Prat Lufthavn (BCN)
- Inkluderet i prisen fra København og Hamborg: 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm) per person
- Inkluderet i prisen fra Billund: 10 kg håndbagage (maks. 55x40x23 cm) per person og 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 45 minutter
- I flyver med Vueling fra København og Hamborg og med Norwegian fra Billund (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Sted

Hotel Madanis Liceo ligger blot 2 minutters gang fra metrostationen Collblanc, og ca. 30 minutters transporttid fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice