Pris fra
kr 4.459,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse i farverige Marokko

Rundrejse 7 overnatninger

Allerede booket 25 gange

per person fra kr 4.459,-
baseret på 2 personer

Rundrejse i Marokko: 7 overnatninger i Marrakech, Casablanca og Fez inkl. morgenmad, 5 spændende udflugter, al transport mellem destinationerne og fly fra København

Oplev Marokko fra dets bedste side med denne rundrejse på 7 overnatninger til Marrakech, Casablanca og Fez! Det bliver et spændende program med 5 inkluderede guidede rundvisninger i de nævnte byer samt i kongebyerne Rabat og Meknes, og der er sørget for al transport samt morgenmad på alle hoteller. I får set både det moderne og det traditionelle Marokko, set billedskønne moskéer, handlet i de myldrende bazarer og smagt alverdens lækkerier – 1001 nats eventyr venter jer i Marokko!

Inklusive
 • 4 overnatninger på Hotel Le Caspien i Marrakech
 • 1 overnatning på Hotel Al Walid i Casablanca
 • 2 overnatninger på Riad Youssef Fez i Fez
 • Indkvartering i dobbelt- eller 3-personersværelse
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København (Norwegian)
 • 10 kg håndbagage (maks. 55x40x23 cm)
 • 20 kg indchecket bagage
 • Guidet rundvisning i byerne Marrakech, Casablanca, Rabat, Meknes og Fez
 • Engelsktalende guide på alle rundvisninger
 • Al transport mellem hotellerne og lufthavnen samt på udflugterne
 • 1 flaske vand per person per dag
Tilvalg
 • Heldagsudflugt til Ourika-dalen (6 timer) | 225 DKK per person
 • Heldagsudflugt til Essaouira (9 timer) | 449 DKK per person
 • Halvdagsudflugt omkring Marrakech på kamelryg (4 timer) | 299 DKK per person
 • Aftenshowet Fantasia Chez Ali (4 timer) | 335 DKK per person
 1. Dag 1: Marrakech

  Velkommen til Marokko! Jeres rundrejse starter i Marrakech, hvor I tilbringer jeres første overnatning. Jeres chauffør henter jer i lufthavnen og kører jer til hotellet, og I får udleveret alle de nødvendige billetter og information for resten af rejsen. Efter I har checket ind kan I begynde at udforske denne magiske by – gå på opdagelse i bazaren og indsnus duftene fra de mange krydderier og delikatesser, køb snabelsko og silketørklæder eller bare nyd den livlige stemning. Prøv en lækker marokkansk tagine (langtidssimret ret tilberedt i et lerfad) og drik en kop sød myntete – og sørg for at få ladet batterierne op, for i morgen begynder rejsen for alvor!

  Hotel Le Caspien

  Hotel Marrakech, Marokko

  Det flotte Hotel Le Caspien ligger i Gueliz-kvarteret ca. 12 minutters kørsel fra centrum. Hotellet er elegant indrettet og råder over en flot bar, en restaurant der serverer internationale og marokkanske retter samt en swimmingpool, hvor I kan snuppe jer en dukkert efter dagens oplevelser. Jeres værelse er stilfuldt indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, telefon og privat badeværelse med bruser.

  Læs mere
 2. Dag 2: Casablanca

  Næste stop er Casablanca, hvor det moderne og det traditionelle mødes i en skøn forening, og hvor I kan følge i Rick og Ilsas fodspor fra klassikeren af samme navn. Casablanca er Marokkos største by, og i dag skal I på jeres første guidede rundvisning. I lærer om alle byens hemmeligheder, besøger markederne i Habous-kvarteret, ser det kongelige palads og Mohamed V-pladsen, går gennem Anfa-kvarteret og slutter af med et besøg til den imponerende moské Hassan II, der ligger ud til havet. I har resten af eftermiddagen til fri disposition, og I kan bruge denne på at gå en tur i den smukke Parc de La Ligue Arabe, se den flotte art nouveau-bygning Villa des Arts, eller shoppe i det eksklusive Quartier Gauthier, der også har mange livlige caféer og barer.

  Tip: På Boulevard Sour Jdid ligger "Rick's Café", en kopi af den berømte café fra filmen Casablanca, hvor Ingrid Bergman og Humphrey Bogart mødtes. Få jer en lækker cocktail og nyd stemningen for en stund, mens huspianisten spiller "As Time Goes By" eller "My Way".

  Hotel Al Walid

  Hotel Casablanca, Marokko

  Under jeres ophold i Casablanca bor I på det stilfulde Hotel Al Walid ca. 2 km fra Habous-kvarteret. Hotellet råder over en bar, en restaurant, døgnåben reception samt sauna og fitnessrum (mod gebyr). Jeres komfortable værelser er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, værdiboks, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

  Læs mere
 3. Dag 3 & 4: Rabat, Meknes og Fez

  Nu går turen videre til nogle af Marokkos mest spektakulære byer: kongebyerne Rabat, Meknes og Fez. I gør først holdt i Rabat, som også kaldes "Den Hvide By". Her får I en guidet rundvisning i byen, og I kommer forbi det imponerende kongelige palads og kvarteret Udayahs Kasbah, hvis historie går helt tilbage til 1121. Herefter går turen videre til Meknes. Bag byens 40 km lange fæstningsmure ligger en af de smukkeste havne i Marokko – Bab Monsour. I får også set de imponerende byporte. Efter jeres guidede rundvisning i Meknes bliver I kørt til Fez, den ældste af kongebyerne, hvor I checker ind på jeres tredje hotel.

  Dag 4 i Fez byder på en hel dags guidet rundvisning i byen, og der er masser at opleve i denne 1200 år gamle stad. I skal gennem de kringlede, snævre gader i den gamle bydel, Fez el-Bali, hvor bazarerne er fyldt til randen med flot håndværk og aromatiske krydderier, og hvor æselvogne, handlende og turister myldrer forbi medinaens ældgamle mure. Derefter ser I Nejjarine-pladsen med sine smukke springvand med farverige mosaikker samt Museum of Moroccan Arts. I kommer også forbi det historiske kvarter Fez el-Jdid, hvis historie går tilbage til 1276, og hvor I stadig kan se byens gamle jødiske bydel. Udflugten afsluttes med en lækker marokkansk middag på hotellet.

  Riad Youssef Fez

  Hotel Fès, Marokko

  Det flotte Riad Youssef Fez er opført i ægte marokkansk stil og råder over en elegant restaurant, et wellnessområde hvor I kan få massager eller skønhedsbehandlinger (mod gebyr), og en terrasse hvor I kan slappe af. Jeres værelse er hyggeligt indrettet og er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser og toiletartikler.

  Læs mere
 4. Dag 5 - 7: Marrakech

  Efter morgenmaden er det nu på tide at vende tilbage til Marrakech. På vejen tilbage kommer I forbi de imponerende Atlasbjerge samt byen Beni Mellal. Vel ankommet har I resten af dagen til fri disposition – hvad med et besøg til en typisk hammam, hvor I kan tage dampbade og forkæle jer selv med en lækker massage eller body scrub?

  Feriens 6. dag går med at opleve Marrakech sammen med jeres guide, og I kommer bl.a. forbi de udsmykkede Saadi-gravsteder fra 1557, Bahia-paladset og Marrakechs største moské, Koutoubia-moskéen. Et af turens andre højdepunkter er Djemaa al Fna, som stadig er byens mest populære torv siden oprettelsen i 1100-tallet. Jeres guide tager jer også med til de forskellige souker, hvor I kan købe alt mellem himmel og jord – glem ikke at prutte om prisen på varerne, det forventes!

  På rejsens 7. dag kan I vælge selv at udforske Marrakech, eller I kan vælge at tilkøbe en af følgende valgfrie udflugter. Bemærk, at det kun vil være muligt at vælge 1 udflugt. Når dag 8 oprinder, er det på tide at udskifte arabisk mystik med dansk muld, når I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen.

  Heldagsudflugt til Ourika-dalen. På denne guidede udflugt til Altasbjergene kommer I forbi flere typisk berberlandsbyer, hvor I kan opleve den autentiske berberkultur, og hvor I bliver budt på en kop te med olivenolie og brød. I følger Ourika-floden til I når Setti Fatma, hvor I kan udforske byen og se de syv vandfald. Turen tager ca. 6 timer, og transport samt engelsktalende guide er inkluderet. Pris: 225 DKK per person.

  Heldagsudflugt til Essaouira. Glæd jer til at opleve denne smukke havneby ved Atlanterhavet med dens hvide og blå huse, middelalderlige arkitektur og historiske seværdigheder! Her skal I bl.a. se byens moské og Moulay Hassan-pladsen samt slentre gennem de maleriske gader. På vej tilbage til Marrakech ser I, hvordan den kendte argan-olie stadig laves på traditionel vis. Turen tager ca. 9 timer, og transport samt engelsktalende guide er inkluderet. Pris: 449 DKK per person.

  Halvdagsudflugt omkring Marrakech på kamelryg. Rid som ægte bedouiner gennem palmelundene udenfor Marrakech og for foden af Atlasbjergene. Turen afgår kl. 09.00 eller 15.00 og tager ca. 4 timer, og transport samt engelsktalende guide er inkluderet. Pris: 299 DKK per person.

  Aftenshowet Fantasia Chez Ali. Det bliver en magisk aften med dygtige dansere, akrobater, musikere, ryttere og flyvende tæpper ved Chez Ali. Turen tager ca. 4 timer og starter kl. 19.30, og transport samt middag er inkluderet. Pris: 335 DKK per person.

  Hotel Le Caspien

  Hotel Marrakech, Marokko

  Det flotte Hotel Le Caspien ligger i Gueliz-kvarteret ca. 12 minutters kørsel fra centrum. Hotellet er elegant indrettet og råder over en flot bar, en restaurant der serverer internationale og marokkanske retter samt en swimmingpool, hvor I kan snuppe jer en dukkert efter dagens oplevelser. Jeres værelse er stilfuldt indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, telefon og privat badeværelse med bruser.

  Læs mere

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Turistskat: 1,60 € per person per nat
 • Drikkepenge: ca. 4 € per person per dag
 • Personlige udgifter på udflugterne

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Check-ind på hotellerne

Fra kl. 15.00 på alle hoteller

Check-ud fra hotellerne

Inden kl. 12.00 på alle hoteller

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer og 1 baby 0-1 år
3-personersværelse: Min. 3 personer og maks. 3 personer og 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn op til 11 år får 50% rabat på hotelopholdene
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Hoteller

Hvis de ovennævnte hoteller er fuldt bookede på jeres rejsedage, bliver I indkvarteret på hoteller af samme standard i området. I modtager den endelige oversigt over jeres hoteller sammen med jeres øvrige rejsedokumenter

Information om grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe bestående af min. 2 og maks. 20 personer

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Marrakech Menara Lufthavn (RAK)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person og 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er ca. 4 timer og 30 minutter
- I flyver med Norwegian (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)