Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse i farverige Marokko

Rundrejse 7 overnatninger Marokko

per person fra kr. 6.439,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Rundrejse i Marokko: 7 overnatninger i Marrakech, Casablanca og Fez inkl. morgenmad, 5 spændende udflugter, al transport mellem destinationerne og fly fra København

Oplev Marokko fra dets bedste side med denne rundrejse på 7 overnatninger til Marrakech, Casablanca og Fez! Det bliver et spændende program med 5 inkluderede guidede rundvisninger i de nævnte byer samt i kongebyerne Rabat og Meknes, og der er sørget for al transport samt morgenmad på alle hoteller. I får set både det moderne og det traditionelle Marokko, set billedskønne moskéer, handlet i de myldrende bazarer og smagt alverdens lækkerier – 1001 nats eventyr venter jer i Marokko!

Inklusive
 • 4 overnatninger på Hotel Le Caspien i Marrakech
 • 1 overnatning på Hotel Al Walid i Casablanca
 • 2 overnatninger på Riad Youssef Fez i Fez
 • Indkvartering i dobbelt- eller 3-personersværelse
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København til Marrakech
 • Håndbagage
 • Guidet rundvisning i byerne Marrakech, Casablanca, Rabat, Meknes og Fez
 • Engelsktalende guide på alle rundvisninger
 • Al transport mellem hotellerne og lufthavnen samt på udflugterne
 • 1 flaske vand per person per dag
 • Drikkepenge
Tilvalg
 • Heldagsudflugt til Essaouira (9 timer)
 • Halvdagsudflugt omkring Marrakech på kamelryg (4 timer)
 • Heldagsudflugt til Ourika-dalen (6 timer)
 • Aftenshowet Fantasia Chez Ali (4 timer)
 1. Dag 1: Marrakech

  Velkommen til Marokko! Jeres rundrejse starter i Marrakech, hvor I tilbringer jeres første overnatning. Jeres chauffør henter jer i lufthavnen og kører jer til hotellet, og I får udleveret alle de nødvendige billetter og information for resten af rejsen. Efter I har checket ind kan I begynde at udforske denne magiske by – gå på opdagelse i bazaren og indsnus duftene fra de mange krydderier og delikatesser, køb snabelsko og silketørklæder eller bare nyd den livlige stemning. Prøv en lækker marokkansk tagine (langtidssimret ret tilberedt i et lerfad) og drik en kop sød myntete – og sørg for at få ladet batterierne op, for i morgen begynder rejsen for alvor!

  Front

  Hotel Le Caspien

  Hotel Marrakech, Marokko

  Det flotte Hotel Le Caspien ligger i Gueliz-kvarteret ca. 12 minutters kørsel fra centrum. Hotellet er elegant indrettet og råder over en flot bar, en restaurant der serverer internationale og marokkanske retter samt en swimmingpool, hvor I kan snuppe jer en dukkert efter dagens oplevelser. Jeres værelse er stilfuldt indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, telefon og privat badeværelse med bruser.

  Læs mere
 2. Dag 2: Casablanca

  Næste stop er Casablanca, hvor det moderne og det traditionelle mødes i en skøn forening, og hvor I kan følge i Rick og Ilsas fodspor fra klassikeren af samme navn. Casablanca er Marokkos største by, og i dag skal I på jeres første guidede rundvisning. I lærer om alle byens hemmeligheder, besøger markederne i Habous-kvarteret, ser det kongelige palads og Mohamed V-pladsen, går gennem Anfa-kvarteret og slutter af med et besøg til den imponerende moské Hassan II, der ligger ud til havet. I har resten af eftermiddagen til fri disposition, og I kan bruge denne på at gå en tur i den smukke Parc de La Ligue Arabe, se den flotte art nouveau-bygning Villa des Arts, eller shoppe i det eksklusive Quartier Gauthier, der også har mange livlige caféer og barer.

  Tip: På Boulevard Sour Jdid ligger "Rick's Café", en kopi af den berømte café fra filmen Casablanca, hvor Ingrid Bergman og Humphrey Bogart mødtes. Få jer en lækker cocktail og nyd stemningen for en stund, mens huspianisten spiller "As Time Goes By" eller "My Way".

  Room

  Hotel Al Walid

  Hotel Casablanca, Marokko

  Under jeres ophold i Casablanca bor I på det stilfulde Hotel Al Walid ca. 2 km fra Habous-kvarteret. Hotellet råder over en bar, en restaurant, døgnåben reception samt sauna og fitnessrum (mod gebyr). Jeres komfortable værelser er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, værdiboks, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

  Læs mere
 3. Dag 3 & 4: Rabat, Meknes og Fez

  Nu går turen videre til nogle af Marokkos mest spektakulære byer: kongebyerne Rabat, Meknes og Fez. I gør først holdt i Rabat, som også kaldes "Den Hvide By". Her får I en guidet rundvisning i byen, og I kommer forbi det imponerende kongelige palads og kvarteret Udayahs Kasbah, hvis historie går helt tilbage til 1121. Herefter går turen videre til Meknes. Bag byens 40 km lange fæstningsmure ligger en af de smukkeste havne i Marokko – Bab Monsour. I får også set de imponerende byporte. Efter jeres guidede rundvisning i Meknes bliver I kørt til Fez, den ældste af kongebyerne, hvor I checker ind på jeres tredje hotel.

  Dag 4 i Fez byder på en hel dags guidet rundvisning i byen, og der er masser at opleve i denne 1200 år gamle stad. I skal gennem de kringlede, snævre gader i den gamle bydel, Fez el-Bali, hvor bazarerne er fyldt til randen med flot håndværk og aromatiske krydderier, og hvor æselvogne, handlende og turister myldrer forbi medinaens ældgamle mure. Derefter ser I Nejjarine-pladsen med sine smukke springvand med farverige mosaikker samt Museum of Moroccan Arts. I kommer også forbi det historiske kvarter Fez el-Jdid, hvis historie går tilbage til 1276, og hvor I stadig kan se byens gamle jødiske bydel. Udflugten afsluttes med en lækker marokkansk middag på hotellet.

  Terrace

  Riad Youssef Fez

  Hotel Fez, Marokko

  Det flotte Riad Youssef Fez er opført i ægte marokkansk stil og råder over en elegant restaurant, et wellnessområde hvor I kan få massager eller skønhedsbehandlinger (mod gebyr), og en terrasse hvor I kan slappe af. Jeres værelse er hyggeligt indrettet og er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser og toiletartikler.

  Læs mere
 4. Dag 5 - 7: Marrakech

  Efter morgenmaden er det nu på tide at vende tilbage til Marrakech. På vejen tilbage kommer I forbi de imponerende Atlasbjerge samt byen Beni Mellal. Vel ankommet har I resten af dagen til fri disposition – hvad med et besøg til en typisk hammam, hvor I kan tage dampbade og forkæle jer selv med en lækker massage eller body scrub?

  Feriens 6. dag går med at opleve Marrakech sammen med jeres guide, og I kommer bl.a. forbi de udsmykkede Saadi-gravsteder fra 1557, Bahia-paladset og Marrakechs største moské, Koutoubia-moskéen. Et af turens andre højdepunkter er Djemaa al Fna, som stadig er byens mest populære torv siden oprettelsen i 1100-tallet. Jeres guide tager jer også med til de forskellige souker, hvor I kan købe alt mellem himmel og jord – glem ikke at prutte om prisen på varerne, det forventes!

  På rejsens 7. dag kan I vælge selv at udforske Marrakech, eller I kan vælge at tilkøbe en af følgende valgfrie udflugter. Bemærk, at det kun vil være muligt at vælge 1 udflugt. Når dag 8 oprinder, er det på tide at udskifte arabisk mystik med dansk muld, når I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen.

  Heldagsudflugt til Ourika-dalen. På denne guidede udflugt til Altasbjergene kommer I forbi flere typisk berberlandsbyer, hvor I kan opleve den autentiske berberkultur, og hvor I bliver budt på en kop te med olivenolie og brød. I følger Ourika-floden til I når Setti Fatma, hvor I kan udforske byen og se de syv vandfald. Turen tager ca. 6 timer, og transport samt engelsktalende guide er inkluderet.

  Heldagsudflugt til Essaouira. Glæd jer til at opleve denne smukke havneby ved Atlanterhavet med dens hvide og blå huse, middelalderlige arkitektur og historiske seværdigheder! Her skal I bl.a. se byens moské og Moulay Hassan-pladsen samt slentre gennem de maleriske gader. På vej tilbage til Marrakech ser I, hvordan den kendte argan-olie stadig laves på traditionel vis. Turen tager ca. 9 timer, og transport samt engelsktalende guide er inkluderet.

  Halvdagsudflugt omkring Marrakech på kamelryg. Rid som ægte bedouiner gennem palmelundene udenfor Marrakech og for foden af Atlasbjergene. Turen afgår kl. 09.00 eller 15.00 og tager ca. 4 timer, og transport samt engelsktalende guide er inkluderet.

  Aftenshowet Fantasia Chez Ali. Det bliver en magisk aften med dygtige dansere, akrobater, musikere, ryttere og flyvende tæpper ved Chez Ali. Turen tager ca. 4 timer og starter kl. 19.30, og transport samt middag er inkluderet.

  Front

  Hotel Le Caspien

  Hotel Marrakech, Marokko

  Det flotte Hotel Le Caspien ligger i Gueliz-kvarteret ca. 12 minutters kørsel fra centrum. Hotellet er elegant indrettet og råder over en flot bar, en restaurant der serverer internationale og marokkanske retter samt en swimmingpool, hvor I kan snuppe jer en dukkert efter dagens oplevelser. Jeres værelse er stilfuldt indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, telefon og privat badeværelse med bruser.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,60 € per person per nat
 • Personlige udgifter på udflugterne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Check-ind på hotellerne

Fra kl. 15.00 på alle hoteller

Check-ud fra hotellerne

Inden kl. 12.00 på alle hoteller

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer og 1 baby 0-1 år
3-personersværelse: Min. 3 personer og maks. 3 personer og 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn op til 11 år får 50% rabat på hotelopholdene
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Hoteller

Hvis de ovennævnte hoteller er fuldt bookede på jeres rejsedage, bliver I indkvarteret på hoteller af samme standard i området. I modtager den endelige oversigt over jeres hoteller sammen med jeres øvrige rejsedokumenter

Information om grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe bestående af min. 2 og maks. 20 personer

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen