Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Skiferie i Sydtyrol

Skiferie 3 overnatninger Valler Tal

kr. 2.259,- -20%
per person fra kr. 1.819,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Dugfrisk sne, bløde bakker og sydtyrolsk idyl: Tilbring 4, 5 eller 8 dage i familiedrevet pensionat i Gitschberg-Jochtal-regionen i Italien med morgenmad, liftkort og lån af skiudstyr

Der er intet, der kan måle sig med følelsen af at skære igennem den friske sne: Tag med på skiferie i Gitschberg-Jochtal-regionen i Sydtyrol med daglig morgenmad. Der er både plads til nybegyndere og øvede skiløbere, og I behøver ikke bruge penge på udstyr, for både ski og stave er inkluderet. I bor i dobbeltværelse på et hyggeligt, familiedrevet pensionat i skiområdet Jochtal-dalen med mere end 50 km pister i op til 2500 meters højde. Glæd jer til en skøn skiferie, hvor det eneste I skal klare selv, er turen til Italien!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse i familiedrevet feriepensionsat hos Ferienpensionen Vals/Mühlbach i Gitschberg-Jochtal-regionen
 • Daglig morgenmad
 • Liftkort til 2 dage ved 3 overnatninger, 3 dage ved 4 overnatninger og 6 dage ved 7 overnatninger (udleveres ved ankomst)
 • Lån af ski og skistave
Gitschberg-Jochtal-regionen

Kun et stenkast fra den østrigske grænse ligger dette maleriske skisportssted med 51 km pister. Den familievenlige Gitschberg-Jochtal-region byder på en snepark, børneparker med pasningmuligheder samt udsigtspunkterne Steinermandl, Astjoch og Gitschberg med panormablik over det fortryllende snelandskab. Hvis I trænger til afveksling fra skistøvlerne, byder området desuden på paragliding, isklatring, skøjteløb og hestedrevne slædeture.

Ferienpensionen Vals/Mühlbach

Hotel Valler Tal, Italien

I bliver indkvarteret på en af de hyggelige, familiedrevne hotelpensionater hos Falk Tours Ferienpensionen Vals/Mühlbach kun få kilometer fra skiområdet Gitschberg-Jochtal. Alle pensionater byder på morgenmad, og I får leveret jeres bestilte skiudstyr direkte til jeres hotelpensionat. Alle dobbeltværelser har TV, telefon og eget badeværelse.

Læs mere
Skiområdet Gitschberg-Jochtal

I står på ski mellem uberørte dale og sneklædte bjerge, og når vejret er klart, har I en imponerende udsigt over mere end 500 bjergtoppe. I får inkluderet ski af højkvalitetsmærket Carving, så I er klar til at indtage de sydtyrolske pisters puddersne.

 • Blå pister: 17 km
 • Røde pister: 25 km
 • Sorte pister: 10 km
 • Pister i alt: 52 km
 • Lifter: 16
 • Højeste punkt: 2510 meter
 • Laveste punkt: 1307 meter
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat (betales på indkvarteringen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Falk-Tours GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Falk-Tours GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne
Bemærk at det desværre ikke er muligt at medbringe børn

Enkeltpersonstillæg

I bookingprocessen er det muligt at booke enkeltværelser:
3 overnatninger koster 457 DKK
4 overnatninger koster 609 DKK
7 overnatninger koster 1066 DKK

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Parkering

Gratis parkering

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Indlogering

Omkring en uge inden afrejse får I besked om, hvilket feriepensionat I skal bo på. Der er morgenmad og parkering inkluderet på alle feriepensionater, og I bor i nærområdet til Jochtal.

Sted

Gitschberg Jochtal-regionen ligger i den italienske del af Sydtyrol cirka 1 ½ times kørsel fra Bolzano i Italien og cirka 3 ½ times kørsel fra München i Tyskland.