• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

All-inclusive på det sydlige Tenerife

 • Solferie
 • 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Callao Salvaje
Pris fra kr. 3.529,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 113 gange

Afslapning på solrige Tenerife: 7, 9 eller 14 overnatninger på Blue Sea Callao Garden med all-inclusive og fly tur-retur

Takket være lækre strande, smuk natur og rigtig mange solskinstimer er Tenerife en af de allermest populære feriedestinationer. Er I på udkig efter en afslappende ferie, hvor det eneste, I skal koncentrere jer om, er at nyde solens varme stråler, en kold drink i hånden og at lave lige det, I har lyst til — så er I havnet det helt rigtige sted. All-inclusive har vi sørget for, samt transporten til og fra lufthavnen, så pak kufferten, husk solcremen, og flyv afsted mod varmere himmelstrøg til vulkanøen i Atlanterhavet. God tur!

Inklusive
 • Blue Sea Callao Garden: 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Med all-inclusive
 • Fly fra København, Hamborg til Tenerife tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tenerife

I bor i den lille kystby Callao Salvaje på den sydvestlige del af Tenerife, og her kan I slappe af og nyde dagene ved den fine, lille lavastrand, og vil I på tur, ligger større turistområder som Los Cristianos og Playa de las Américas kun cirka 15 kilometer væk. Callao Salvaje er også et godt udgangspunkt, hvis I vil på længere udflugter for at se på den fascinerende ø. I kan for eksempel besøge den sovende vulkan El Teide og den omkringliggende Teide Nationalpark, der er en af Spanien såkaldte “12 Skatte”. På kun 40 minutter kan I med bus komme til de imponerende klipper Acantilados de Los Gigantes, der på nogle steder når en højde på hele 500 meter. De fleste besøger Acantilados for at se de flotte klippeformationer, men faktisk kan man også være heldig at spotte både hvaler og definer her.

Blue Sea Callao Garden

 • Apartment
 • Callao Salvaje, Spanien
front

Hotellet Blue Sea Callao Garden ligger kun 1 km fra den spanske kyst, hvor I kan opleve både smuk natur og feriestemning. Tag en afslappende dag ved en af hotellets fire swimmingpools, mens I nyder en kold drink fra baren. Desuden tilbyder hotellet udendørsaktiviteter som tennis (mod betaling), squash (mod betaling), minigolf (mod betaling) og legeområde til de mindste. Indendøre finder I et billardbord og dart, og hver aften kan I se hotellets underholdning, hvor der én gang om ugen er en speciel underholdningsaften.

 • +2
Læs mere
1 room apartment

1-værelseslejlighed

3 voksne per værelse

I bor i en 55 m² stor 1-værelseslejlighed. Lejligheden har et opholdsområde med sovepladser til op til 4 personer, et fuldt udstyret tekøkken og et rummeligt privat badeværelse med hårtørrer. I lejligheden finder I desuden faciliteter som værdiboks (mod gebyr på 2,20 € per dag) og TV med lokale kanaler samt få internationale (yderligere internationale kanaler koster 1 € per time). Herudover har lejligheden en terrasse eller altan, hvor I kan slappe af efter en dag på stranden.

All-inclusive omfatter:

Morgenmadsbuffet kl. 08.00-10.00
Frokostbuffet kl. 13.00-14.30
Aftensmad kl. 18.30-21.30 med buffet eller à la carte afhængigt af sæson
Drikkevarer ad libitum fra lounge baren kl. 08.00-23.00 (lokale alkoholiske drinks og cocktails, øl, sodavand, te, kaffe og juice)

1 anmeldelse
Skrevet af TravelBirds rejsende
 • Hotel
 • Transfer
 • TravelBirds service
 • Værdi for pengene
 • avatar
  Dejlig afslappende ferie
  • Rejste i maj 2018
  • 7 overnatninger
  • Par

  Ferielejlighed ok Mad var god

  Dårlige flysæder

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 2-11 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.930,- - kr. 4.505,- på hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi ved receptionen

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Forplejning

Tilbudet inkluderer all-inclusive.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Blue Sea Callao Garden ligger i byen Callao Salvaje på den sydvestlige del af den spanske ø Tenerife. Hotellet ligger ca. 1 km fra den nærmeste strand og ca. 25 km fra lufthavnen i det sydlige Tenerife.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice