• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

5-stjernet solskin på græske Evia

 • Solferie
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Malakonta
36 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.479,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 77 gange

Flyv med til Evia i det græske øhav! I bo på det 5-stjernede Negroponte Resort lige ned til vandet inkl. halvpension, fly tur-retur og transfer

Tag med til skønne Evia: Grækenlands bedst bevarede hemmelighed. Her ligger de små maleriske landsbyer omgivet af olivenlunde, og de hvide sandstrande omkranser hele øen. Som et ekstra skud luksus skal I bo på et storslået 5-stjernet resort med swimmingpool lige ned til stranden. I forkæles med morgen- og aftenbuffet hver dag bestående af de bedste græske specialiteter. Så læn jer tilbage i liggestolen, snup en drink fra baren, og nyd livet i fulde drag.

Inklusive
 • Negroponte Resort: 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med halvpension
 • Fri afbenyttelse af tennisbane
 • Fri afbenyttelse swimmingpool
 • Fri afbenyttelse fitnessrum
 • Fri afbenyttelse af faciliteter på stranden
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Athen tur-retur
Evia

Denne smukke ferieø er Grækenlands næststørste efter Kreta, og øen er en af grækernes egne yndlingsdestinationer, når der skal slappes af, drikkes kolde drinks og gås lange ture i den smukke natur. Øen prydes af et varieret og naturskønt landskab, hyggelige fiskerlandsbyer, lange sandstrande og ældgamle monumenter. I bor lige ved kystbyen Eretria, hvis arkæologiske museum beretter om byens vigtige position som historisk magtcentrum. Eretria har en indbydende havnepromenade med butikker, restauranter, strande og barer, hvor I kan nyde en drink og udsigten over bugten.

Negroponte Resort

 • Hotel
 • Malakonta, Grækenland
resort

Det 5-stjernede resort har en uovertruffen beliggenhed lige ned til det blå hav. Her kan I dase på liggestolene ved poolen i parasollens skygge, når det bliver for varmt, eller tage et slag tennis eller basketball. Negroponte Resort har ligeledes indendørs swimmingpool med hydromassage og fitnessrum. I hotellets restaurant nyder I autentisk græsk mad tilberedt med sæsonens grøntsager og frisk fisk og skaldyr fra de lokale fiskere. Maden nydes naturligvis på restaurantens terrasse med udsigt over havet. Skulle det blive lidt køligt ud på de små nattetimer, kan I varme jer ved pejsen i lobby-baren.

 • +7
Læs mere
Negroponte Resort double room mountain view

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indrettet med en blød dobbeltseng, satellit-TV, værdiboks, minibar og egen altan med skøn udsigt over haven og bjergene. Alle værelserne har et badeværelse i marmor med badekar, hårtørrer og badekåber.

Negroponte Resort - family room

Familieværelse

Har I børn med, så er familieværelset lige noget for jer. På det ca. 40 m² store familieværelse har I en king-size dobbeltseng og to enkeltsenge, fladskærms-TV, værdiboks, minibar, aircondition, gratis WiFi og egen altan med udsigt til de omkringliggende landskaber. Alle værelserne har desuden et skønt badeværelse i marmor med badekar, hårtørrer og badekåber.

kamer

Dobbeltværelse med havudsigt

Disse dobbeltværelser har egen altan med skøn udsigt over havet. Værelserne er indrettet med en blød dobbeltseng, satellit-TV, værdiboks, minibar og et badeværelse i marmor med badekar, hårtørrer og badekåber.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Turistskat: Ca. 4 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med havudsigt
Maks. 3 voksne og 1 barn op til 11 år per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Sted

Negroponte Resort ligger omgivet af skov lige ned til vandet. Her er blot 3 km til Eretria og 30 km til hovedbyen Chalkis.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice