Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med oplevelse

Hyggelig sejltur i Aarhus Bugt

  • Oplevelse
  • Aarhus
kr. 760,- -35%
Nu kr. 500,-
  • nu
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Værdibevis for 2 til Aarhus Vandsportscenter: 2-4 timers hyggelig sejltur i Aarhus Bugt, hvor I bl.a. kommer forbi området ved Marselisborg, den gamle lystbådehavn, det prisvindene boligbyggeri Isbjerget, det flotte Lighthouse på havnen og badestranden ved Riisskov

Tag med på en dejlig sejltur i Aarhusbugten! Aarhus har samlet set 40 km kyststrækning, hvilket indbyder til en fantatstisk dag på vandet. Med dette tilbud får I mulighed for at tage med på sejltur i Aarhus Bugt, hvor kaptajnen bl.a. styrer skibet forbi området ved Marselisborg, lystbådehavnen, Isbjerget, det flotte Lighthouse på havnen og ikke mindst badestranden ved Riisskov. Så pak tasken med godt humør og solcreme, hvis solen står højt på himlen, og glæd jer til en dag med hyggeligt samvær på vandet! Efter jeres vandsjov kan I passende nyde en is ved havnen, inden turen går hjem med en ny oplevelse i rygsækken.

Inklusive
  • 1 værdibevis for 2 personer til sejltur på Aarhus Bugt (2-4 timer).
Sejltur

På sejlturen sejler I langs kysten i Aarhus Bugt, og turen varer i alt 2-4 timer. Der er 5-15 personer ombord, og kaptajnen tager jer bl.a. med forbi området ved Marselisborg, den gamle lystbådehavn, det prisvindene boligbyggeri Isbjerget, det flotte Lighthouse på havnen og badestranden ved Riisskov.

Højsæson er maj til oktober, men afhængigt af tilgængelighed kan det også være muligt at sejle på andre tidspunkter af året. Dette aftales med Aarhus Vandsportscenter.

Sikkerhed

Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år være i følgeskab med en voksen og være i stand til at svømme 50 meter. Det er vigtigt at følge alle instruktioner, og alle får udleveret en vest. Jeres færden på havet er på egen risiko, og det forventes, at I accepterer de risici, der kan være forbundet med sejlads. I er selv ansvarlige for forsikring, inden I påbegynder sejladsen.

Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 29,-
  • Transport til Aarhus Vandsportscenter
Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per værdibevis til 2 personer

Tilgængelighed

Sejlturen er ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Det er muligt at parkere på parkeringspladsen ved marinaen

Værdibevisets gyldighed

Værdibeviset er gyldigt i hele 2017. Højsæsonen er fra maj til oktober, men det kan også være muligt at komme ud at sejle i månederne før og efter dette. Dette afhænger dog af tilgængelighed og aftales direkte med Aarhus Vandsportscenter

Sejladsen finder typisk sted om eftermiddagen eller om aftenen kl. 13.00 eller kl. 17.00 (dog kan tidspunkter variere efter sæson og alt efter tilgængelighed). Dette aftales direkte med Aarhus Vandsportscenter. Kontakt venligst vores kunderservice for specifikke sejltider

Antal værdibeviser

Der kan maks. købes 5 værdibeviser per booking

Privat sejlads

Er I en gruppe, der ønsker at sejle sammen (eksempelvis en familie), kan I købe flere værdibeviser og bestille sejladsen samlet ved at kontakte Aarhus Vandsportscenter

Mødested

Båden afgår som udgangspunkt fra Aarhus Lystbådehavn, men det endelige mødested aftales med Aarhus Vandsportscenter

Forsikring

BEMÆRK, at I selv er ansvarlig for at være dækket af en forsikring, før I påbegynder sejladsen

Sted

Lige ved Egå Marina, med en fantastisk udsigt over Århusbugten, ligger en lille oase for alle, der elsker aktiviteter på havet. Aarhus Vandsportscenter - Leschley ligger i lystbådehavnen Egå Marina, ca. 10 km fra Aarhus.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice