• Med indkvartering

Oplev Strasbourg i Alsace inkl. bådtur

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Strasbourg
13 Anmeldelser
kr. 1.268,09 -45%
Pris fra kr. 709,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 55 gange

Tilbring 3 eller 4 dage i jeres egen lejlighed til 4 personer på Résidence Cerise i Strasbourg inkl. morgenmad og en bådtur

Er der noget Alsace kan, så er det at skrue helt op for den nostalgiske, ikoniske sydfranske charme! Vidtstrakte vinmarker, pastelfarvede bindingsværkshuse, gotiske kirker og et køkken, der kan få tænderne til at løbe i vand. Nu kan I tilbringe 3 eller 4 dage i jeres helt egen lejlighed i smukke Strasbourg, hvor dagene kan gå med sightseeing, vinsmagning og afslapning i det alsaciske landskab. Morgenmaden får I på hotellet, og vi har inkluderet en bådtur gennem Strasbourg, så I kan få set de flotteste seværdigheder. Tilbage er der vist bare at sige: Bon vacances!

Inklusive
 • Residence Cerise Strasbourg: 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Bådtur i Strasbourg (for 2 personer per booking)
Alsace og Strasbourg

Et besøg i Strasbourg er en fornøjelse for kulturentusiaster, historikere, gourmander og livsnydere! Her kan I se den imponerende gotiske katedral, slentre gennem brostensbelagte gader forbi bindingsværkshuse, der er som taget ud af et Grimm-eventyr, spise lækre delikatesser i de hyggelige "winstub'er" (alsaciske værtshuse) såsom tarte flambée, kugelhopf og choucroute, besøge et af de spændende museer og se lysene glimte over kanalerne om aftenen.

Alsace kan prale af intet mindre end 21 naturreservater, så også vandrefuglene får masser for pengene her. Blandt de smukke bjerge og dybe skove strækker vinmarkerne sig, så langt øjet rækker, kun afbrudt af charmerende landsbyer og gårde. Den alsaciske vinrute starter kun få kilometer fra Strasbourg, så her er også rig mulighed for at besøge vingårde og tage på vinsmagning – f.eks. hos Domaine Robert Klingenfus i Molsheim, hvis familiedrevne vingård nu kører på 5. generation.

Residence Cerise Strasbourg

 • Hotel
 • Strasbourg, Frankrig
Cerise Strasbourg-view

Jeres lejlighedshotel Résidence Cerise Strasbourg ligger syd for det historiske centrum Petite-Franc, hvortil I har ca. 3 km. Sporvognen holder stort set ved døren (stoppested Lycée Couffignal), så I nemt kan komme rundt. Hotellets reception er døgnåben, og hver morgen står I op til hotellets morgenmadsbuffet.

 • +4
Læs mere
bedroom

Lejlighed

I bor i en lys og rummelig lejlighed på ca. 30 m², som er udstyret med et soveværelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, fladskærms-TV og skrivebord samt et tekøkken med køleskab, opvaskemaskine, brødrister, mikroovn, te- og kaffefaciliteter samt et siddehjørne. I har også privat badeværelse med bruser.

Bådtur gennem Strasbourg

Oplev Strasbourg på en anderledes måde med en sejltur gennem byen! Turen tager ca. 70 minutter, og går primært gennem kanalerne i distriktet La Petite France og i Strasbourgs historiske centrum, hvoraf sidstnævnte er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. I får bl.a. mulighed for at se byens imponerende katedral, de flotte bindingsværkshuse og opleve det alsaciske dagligdagsliv. Derudover kommer I gennem 2 sluser under sejlturen. Bemærk venligst, at sejlturen er for 2 personer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Cerise Strasbourg. Du indgår derfor direkte aftale med Cerise Strasbourg. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen lejligheder egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering i hotellets parkeringskælder koster 8 € per dag (betales på hotellet)

Internet

Der er gratis WiFi i lejligheden

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres hotel ligger ca. 3 km fra det historiske centrum og kvarter Petite-France. Fra den dansk-tyske grænser er der ca. 900 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice