Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Skiferie i Tyrol med langrend, halvpension og wellness

 • Skiferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
kr. 2.100,- -30%
Pris fra kr. 1.489,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Årets skiferie går til naturskønne Tyrol i Østrig! 4, 6 eller 8 dage inkl. liftkort til langrend, halvpension, adgang til wellness-område, leje af slæder og meget mere!

Nyd følelsen af komplet fred og ro, når I skuer ud over sneklædte bjergtoppe, idylliske hvide pister med spredte grantræer og træhytter. I Tyrol finder I det perfekte sted til årets skiferie! Alt er sørget for jer, når I tjekker ind på My Mountain Lodge og bliver forkælet med halvpension, liftkort til langrendsløjperne i skiområdet Seefeld og adgang til hotellets wellness-område med swimmingpool, sauna og dampbad. Tilbage er der bare at snøre støvlerne og indtage den smukke østrigske natur.

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år) eller enkeltværelse (maks. 1 person) på My Mountain Lodge***
 • Halvpension (morgenbuffet og aftenbuffet)
 • Liftkort til langrendsløjperne i skiområdet Seefeld på de valgte antal dage
 • Adgang til wellness-område (swimmingpool, finsk og infrarød sauna og dampbad)
 • Leje af badekåber
 • Leje af slæder
 • Gratis afbenyttelse af alle busser i Olympia-området
 • Underholdning hver aften på hotellet
 • Gratis parkering
Seefeld i Olympia-regionen

Seefeld i Olympia-regionen i Tyrol er det ideelle sted for en skøn skiferie, uanset om I er til afslappende langrend og wellness eller adrenalinsus, når I prøver områdets mange klatremuligheder eller suser ned ad sneklædte skråninger på kælk. I har adgang til skiområdet Seefeld, som byder på intet mindre end 271 kilometer langrendsløjper i 2064 meters højde! 7 af løjperne er velegnede til slædekørsel, og 2 af er oplyste om aftenen, så I kan nyde en romantisk aften på langrend. Eller hvad med en tur på skøjter? Tæt ved har I restauranter, butikker og hyggelige gader i den charmerende landsby Seefeld.

My Mountain Lodge

22 Anmeldelser
 • Hotel
 • Innsbruck-Land District, Østrig
Hotel winter

Hyggelige My Mountain Lodge er indbegrebet af ægte østrigsk skiferie-stemning! Hotellets værtsfamilie byder jer velkommen med hjemlig atmosfære og en klassisk indretning i træ overalt. I har gratis adgang til hotellets wellness-område med indendørs swimmingpool, finsk og infrarød sauna samt dampbad. Hver morgen og aften er der buffet i hotellets spiseområde, og efter en lang dag på løjperne kan I snuppe en øl i hotellets bar. Efter blot 6 minutters gang fra hotellet når I den nærmeste løjpe, og vil I udforske mere af området, kan I frit benytte jer af hotellets egen shuttlebus eller de regionale busser i Olympia-regionen.

Læs mere
Double Room M

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er ca. 22 m² store og kan rumme 2 voksne og 1 baby (0-2 år). Værelserne er hjemligt indrettet med møbler i træ og varme farver. Her har I en komfortabel dobbeltseng, TV, radio, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og makeup-spejl. Fra værelset har I udsigt over bjergene.

Solo room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne er ca. 14 m² og er ligeledes indrettet med møbler i træ. Herfra har I udsigt over bjerge eller skov. Værelset er indrettet med en enkeltseng, TV, radio, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og makeup-spejl.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,80 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Marthe GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Marthe GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby (0-2 år)
Enkeltværelse: Maks. 1 person

Børnerabat

Rabatten er gældende i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 1 kæledyr kan medbringes for 8 € per kæledyr per nat (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpensionen omfatter morgenbuffet (indtil kl. 11.00) og aftenbuffet

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Jeres hotel er beliggende i skiområdet Seefeld i regionen Tyrol i det vestlige Østrig. Herfra er der blot 200 meter til løjperne og 15 minutters gang til centrum af byen Seefeld. Området er beliggende ca. 10 kilometer syd for den tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice