Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kurhotel Bad Suderode**** i Harzen

Wellness overnatninger Bad Suderode

kr. 1.420,- -48%
per person fra kr. 739,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkæl jer selv med et lækkert kurophold i Harzen: 3, 4 eller 6 dage på 4*-hotel inkl. morgenmad, en 3-retters middag, wellness-behandlinger, fri adgang til sauna og velkomstdrink

Trænger I til en pause fra hverdagens stress og jag? Og lyder massager, sauna og lange gåture i Harzens smukke natur som noget for jer? Så læs videre! Nær de hyggelige byer Quedlinburg, Wernigerode og Magdeburg ligger det charmerende Kurhotel Bad Suderode, hvor der er sørget for hele 3 wellness-behandlinger til jer hver, en lækker middag og fri adgang til sauna i naturskønne omgivelser. I vælger selv, om det skal være en forlænget weekend eller et længere ophold, men uanset hvad står der forkælelse, wellness og kvalitetstid på programmet!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Kurhotel Bad Suderode****
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag på opholdets 2. aften
 • Velkomstdrink
 • 1x BrainLight Shiatsu-behandling på 30 minutter
 • 1x massage med aromaolier på 20 minutter
 • 1x mudderbehandling på 20 minutter
 • Fri adgang til hotellets sauna inkl. saunahåndklæde
 • 1 flaske vand på værelset
Tilvalg
 • Medbring 1 kæledyr (maks. 1 per værelse) | 8 € per nat (betales på hotellet)
Harzen

Harzen er en yndet feriedestination for vandrefugle og naturentusiaster. I nationalparken Harzen kan I vælge en af de mange vandreruter og opleve en helt fantastisk natur – og hvis I er heldige, ser I måske også en los! Vil I opleve områdets spændende historie og kultur, må I bestemt besøge byen Quedlinburg, hvis gamle bymidte ligger på UNESCOs Verdensarvliste, og hvor I kan se den flotte domkirke og det imponerende slot. Gå heller ikke glip af den charmerende by Wernigerode, hvor I kan slentre forbi de smukke bindingsværkshuse og beundre byens slot fra det 12. århundrede. Herfra kan I også tage smalsporsbanen til Brocken, som er Harzens højeste tinde.

Kurhotel Bad Suderode

Hotel Bad Suderode, Tyskland
Hotel

Det herlige hotel indeholder alle elementer, som giver jer en fredelig og afslappende ferie. I er omgivet af et smukt skovområde, som I kan gå på opdagelse i, og den idylliske landsby, Bad Suderode, er en lille ædelsten i det tyske land. Wellness-faciliteterne på hotellet er helt i top, og I har mulighed for at vælge mellem en bred vifte af wellness- og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Her får I ubetinget fred og ro!

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De lyst indrettede værelser på hotellet er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, TV, WiFi (mod gebyr) og pengeskab. Der er desuden minibar. Dobbeltværelset kan rumme min. 2 voksne og maks. 3 personer.

Rejser du alene, kan du vælge et enkeltværelse i bookingprocessen.

Hvad rejsende siger om TravelBird
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Kurhotel Bad Suderode GbR. Du indgår derfor direkte aftale med Kurhotel Bad Suderode GbR. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 3 personer
Enkeltværelse: Maks. 1 person

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-5 år: Gratis
Børn 6-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

I kan medbringe et kæledyr for 8 € per nat, som betales på hotellet. Angiv venligst ved booking

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Internet

I har gratis WiFi på hotellet de første 48 timer af opholdet. Derefter koster WiFi 2,50 € for 2 timer eller 5 € for 12 timer

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Kurhotellet ligger fredelige omgivelser i den lille by Bad Suderode. Herfra har I et kvarters kørsel til Quedlinburg, en halv times kørsel til Wernigerode og ca. en times kørsel til Magdeburg.

Kurhotel Bad Suderode
Schwedderbergstrasse 1-3
OT Bad Suderode, Harzen
06485 Quedlinburg
Tyskland