• Med fly
 • Med indkvartering

4-stjernet hotel ved Tower of London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
34 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.349,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 147 gange

Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale The Tower Hotel i pulsende London. Opholdet er inklusive morgenmad og fly tur-retur

Tower of London og Tower Bridge er nogle af Londons mest fotograferede og besøgte seværdigheder, og nu har I chancen for at overnatte lige ved siden af! På det 4-stjernede The Tower Hotel har I både det skønneste vue over Tower Bridge og det perfekte udgangspunkt for jeres storbyeventyr i London. Den evigt foranderlige og forunderlige hovedstad er altid et besøg værd, og uanset om I er til shopping, Michelin-bestjernede restaurantbesøg, historie eller kolde pints på en vaskeægte engelsk pub, så er London stedet at tage til!

Inklusive
 • The Tower Hotel: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Aarhus, Billund, København, Hamborg til London-Gatwick, London-Luton, London-Stansted tur-retur
 • Håndbagage
Østlondon

Tower of London og Tower Bridge ligger i den østlige del af det centrale London. En gåtur over den fotogene bro er naturligvis et must, og ligeså er et besøg i Tower of London, hvor I kan beundre kronjuvelerne, lære om slottets fortid som fængsel og se gruopvækkende torturinstrumenter.

Fra Tower Bridge har I Ikke langt til det sprudlende Brick Lane, der byder på hippe caféer, gallerier, søndagsmarkeder, indiske og bangladeshiske restauranter samt små, unikke butikker med alt fra chokolade til vintagetøj. Omkring Brick Lane og i Shoreditch, som ligger lige ved siden af, findes også nogle af Londons absolut bedste barer, pop up-butikker og ikke mindst masser af fantastisk street art, der sætter lidt ekstra kulør på gadebilledet.

Tag også til Tower Hill og hop på bus nummer 15, der er den eneste af Londons buslinjer, som de charmerende, gammeldags dobbeltdækkerbusser stadig kører på. Ruten tager jer forbi nogle af de de mest kendte attraktioner som St Paul’s Cathedral og Trafalgar Square, og det er en skøn måde at opleve London og det myldrende byliv på.

The Tower Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Tower Hotel Lobby

Det 4-stjernede The Tower Hotel ligger på Themsens bred og byder på en uovertruffen udsigt over den ikoniske Tower Bridge. På hotellet er der også en restaurant, bar og fitnesscenter. Nærmeste undergrundsstation er Tower Hill, som ligger 600 m fra hotellet, og herfra når I let alle Londons største seværdigheder. De såkaldte 'river buses' afgår en kort gåtur fra hotellet, og med sådan en kan I sejle til Big Ben, Westminster Abbey og London Eye på cirka en halv time.

 • +5
Læs mere
Tower Hotel Standard Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets moderne dobbeltværelser har en fin udsigt til enten Tower Bridge, Themsen eller St Katharine Docks. Værelserne er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, LCD-TV, gratis WiFi, kaffe- og te-faciliteter, klimaanlæg samt et badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

Har I lyst til at udforske området omkring jeres hotel nærmere, så har I her nogle forslag til ting at lave i gåafstand eller en kort tur med offentlig transport derfra:

 • Se Tower Bridge fra oven: Vidste I, at man faktisk kan gå ovenpå Tower Bridge? De to tårne er nemlig forbundet af en gangbro, som man kan købe adgang til. For et par år siden blev der installeret glasgulve i gangbroen, og er I rigtigt heldige, kan I således se broen ovenfra, når den hæves. Dette sker dog kun ca. 100 gange om året, og billetterne til disse tidspunkter er derfor yderst eftertragtede!
 • Maltby Street Market: På sydsiden af Tower Bridge finder I i weekenderne det lille, men hyggelige madmarked Maltby Street Market. I har i øvrigt heller ikke så langt til det berømte Borough Market, hvor der sælges alverdens lækkerier fra de over 100 boder fra onsdag-lørdag.
 • Wilton's Music Hall: En af Østlondons bedst bevarede hemmeligheder er det gamle varietéteater Wilton's Music Hall, der er en vaskeægte tidslomme af victoriansk dekadence. Her er der en bred vifte af underholdning på programmet med alt fra skægge teaterstykker til jazzkoncerter.
 • 214 Bermondsey: Er I vilde med gin, er et besøg på baren 214 Bermondsey et must. Her har de intet mindre end 80 typer gin og en lang række interessante gin-cocktails på menuen. Et lille tip: På søndage serveres der udsøgte drinks fra den ugentligt skiftende Sunday Social-menu til særligt favorable priser.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 100% rabat per overnatning

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

The Tower Hotel ligger lige ved Tower Bridge i den centrale del af det østlige London. Der er få hundrede meter til nærmeste busstoppested, og den nærmeste undergrundsstation, Tower Hill, ligger 600 m fra hotellet. Fra Luton Airport er der ca. 60 km til hotellet, fra Stansted Airport ca. 65 km og fra Gatwick Airport ca. 50 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice