Pris fra
kr 939,-
  • Med fly
  • Med indkvartering

Flyv med til Berlin

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Berlin

per person fra kr 939,-
baseret på 2 personer

Storbyferie i det altid spøjse og spændende Berlin! 2, 3 eller 4 overnatninger på det charmerende Metropolitan Hotel inkl. fly fra København eller Billund og morgenmad

Berlin er byen, der altid fortjener et besøg. Det er byen med alt, hvad man kan begære af kultur, gastronomi, shopping og historie, og det er byen, hvor historien går hånd i hånd med de nyeste tendenser. Den tyske hovedstad er kreativ, interessant og inspirerende, og her flyver tiden hurtigere afsted, end man kan nå at spise en currywurst. At byens tilbud tilmed er markant billigere, end hvad vi er vant til, gør det kun mere attraktivt. Vi har sørget for både hotel, flybilletter og morgenmad, så afsted til storbyen og auf wiedersehen!

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller 3-personersværelse på Metropolitan Hotel Berlin***
  • Fly tur-retur fra København (easyJet) eller Billund (airberlin)
  • Morgenmad
  • Håndbagage (ingen vægtbegrænsning og maks. 56x45x25 cm med easyJet, maks. 10 kg og 55x40x23 med airberlin)
Tilvalg
  • 20-23 kg indchecket bagage | 320-522 DKK per styk, afhængigt af flyselskab
Berlin

Den tyske hovedstad summer af liv – og det fra både fortiden, nutiden og fremtiden! I kirkerne, på museumsøen, ved monumenterne og resterne af muren kan I gå på opdagelse i byens på en gang spændende og rædselsvækkende historie. I Prenzlauerberg kan I sidde på fortovscafé blandt studerende og familier, nyde aftensolen og en fadøl i Weinbergsparken eller spise en saftig currywurst under togskinnerne, der løber over hovedgaden Schönhauser Allee. Når der skal fart på, når det vante skal udskiftes, så tager I til Neukölln, spiser mad fra fjerne dele af verdenen, går på små, alternative gallerier, shopper moderne retrotøj og sipper cocktails og danser til solen står op. Berlin er så uendeligt mange ting, og hver gang er det lige fantastisk. God fornøjelse!

Metropolitan Hotel Berlin
Hotel

I bor på et charmerende familiehotel i det traditionsrige kvarter, Charlottenburg-Wilmersdorf, i hjertet af det vestlige Berlin og kun få minutter fra Kurfürstendamm. Hotellet er beliggende i en typisk overklassebygning fra århundredeskiftet. Her tager de sig godt af jer med 24-timers reception, gratis aviser, concierge-tjenester og meget mere. Hver morgen får I serveret jeres morgenbuffet i hotellets bistro.

3-personersværelse
Comfort Double Room

3-personersværelserne har dobbeltseng og sovesofa. Derudover er de udstyret med fladskærms-TV, skab, telefon, skrivebord og privat badeværelse.

Dobbeltværelse
Double Room

Hotellets dobbeltværelser er 16 m² store og er udstyret med fladskærms-TV, dobbeltseng, skab, telefon og privat badeværelse. Enkelte værelser har også et skrivebord.

Enkeltværelse
Single Room

Enkeltværelserne er 10 m² store og har enkeltseng, fladskærms-TV, skab, telefon, stol og privat badeværelse.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
  • Bookinggebyr kr 150,-
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet
  • Turistskat: 5% af hotelopholdets pris

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Bookinggebyr

150 DKK

Værelseskapacitet

- Maks. 1 voksen per enkeltværelse
- Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år) per dobbeltværelse. Bemærk venligst, at barnet sover i forældrenes seng
- Maks. 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller maks. 3 voksne per 3-personersværelse. Bemærk venligst, at I minimum skal være 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet og overnatter i forældrenes seng
Børn i alderen 7-11: 40% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Mulighed for enkeltværelse

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet for kørestolsbrugere

Internet

Gratis på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Berlin SXF og fra Billund Lufthavn til Berlin TXL
- Inkluderet i prisen fra København: 1 styk håndbagage (56x45x25 cm) per person
- Inkluderet i prisen fra Billund: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 1 time og 10 minutter
- I flyver med easyJet fra København og med airberlin fra Billund (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Jeres hotel ligger i Berlins Charlottenburg-Wilmersdorfkvarter, 10 min. gang fra berømte Kurfürstendamm. Den nærmeste metrostation, Spichernstraße, ligger 4 min. fra hotellet, og herfra kan I køre med de underjordiske linjer U3 og U9, som bringer jer til Berlins vigtigste attraktioner på ingen tid.

Metropolitan Hotel Berlin
Schaperstrasse 36
10719 Berlin
Tyskland