Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Flyv med til Berlin

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
Pris fra kr. 1.749,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i det altid spøjse og spændende Berlin! 2, 3 eller 4 overnatninger på det charmerende Metropolitan Hotel inkl. fly fra København og morgenmad

Berlin er byen, der altid fortjener et besøg. Det er byen med alt, hvad man kan begære af kultur, gastronomi, shopping og historie, og det er byen, hvor historien går hånd i hånd med de nyeste tendenser. Den tyske hovedstad er kreativ, interessant og inspirerende, og her flyver tiden hurtigere afsted, end man kan nå at spise en currywurst. At byens tilbud tilmed er markant billigere, end hvad vi er vant til, gør det kun mere attraktivt. Vi har sørget for både hotel, flybilletter og morgenmad, så afsted til storbyen og auf wiedersehen!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller 3-personersværelse på Metropolitan Hotel Berlin***
 • Fly tur-retur fra København til Berlin
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Berlin

Den tyske hovedstad summer af liv – og det fra både fortiden, nutiden og fremtiden! I kirkerne, på museumsøen, ved monumenterne og resterne af muren kan I gå på opdagelse i byens på en gang spændende og rædselsvækkende historie. I Prenzlauerberg kan I sidde på fortovskaffe blandt studerende og familier, nyde aftensolen og en fadøl i Weinbergsparken eller spise en saftig currywurst under togskinnerne på Schönhauser Allee. Når der skal fart på, når det vante skal udskiftes, så tager I til Neukölln, spiser mad fra fjerne dele af verdenen, går på små, alternative gallerier, shopper moderne retrotøj og slutter dagen af med at sippe cocktails. Berlin er så uendeligt mange ting, og hver gang er det lige fantastisk. God fornøjelse!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Metropolitan Hotel Berlin

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Hotel

I bor på et charmerende familiehotel i det traditionsrige kvarter, Charlottenburg-Wilmersdorf, i hjertet af det vestlige Berlin og kun få minutter fra Kurfürstendamm. Hotellet er beliggende i en typisk overklassebygning fra århundredeskiftet. Her tager de sig godt af jer med 24-timers reception, gratis aviser, concierge-tjenester og meget mere. Hver morgen får I serveret jeres morgenbuffet i hotellets bistro.

Læs mere
Comfort Double Room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelserne har dobbeltseng og sovesofa. Derudover er de udstyret med fladskærms-TV, skab, telefon, skrivebord og privat badeværelse.

Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er 16 m² store og er udstyret med fladskærms-TV, dobbeltseng, skab, telefon og privat badeværelse. Enkelte værelser har også et skrivebord.

Single Room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne er 10 m² store og har enkeltseng, fladskærms-TV, skab, telefon, stol og privat badeværelse.

Vi anbefaler
 • Hamburger Bahnhof: Engang en togstation, i dag et fascinerende museum for moderne kunst. Hamburger Bahnhof udstiller de største provokerende og eksperimenterende kunstnere, og på togstationen kan man både opleve lyd, lys, foto, film og design i en spændende forening.
 • KaDeWe: Kaufhaus des Westens. Det største i Tyskland er beliggende tæt på shoppinggaden Kurfürstendamm. Hvis I ikke er ude efter tøj, så besøg den øverste etage, som er et sandt madmekka.
 • LOCAL : De kvalitetsbevidste vil føle sig hjemme i LOCAL, der ikke kun sælger funktionelt modetilbehør til mænd, men også lamper, sæber og bøger med et minimalistisk præg. Og så er det meste af det endda lokalt produceret!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 5% af hotelopholdets pris
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Bookinggebyr

150 DKK

Værelseskapacitet

- Maks. 1 voksen per enkeltværelse
- Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år) per dobbeltværelse. Bemærk venligst, at barnet sover i forældrenes seng
- Maks. 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller maks. 3 voksne per 3-personersværelse. Bemærk venligst, at I minimum skal være 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet og overnatter i forældrenes seng
Børn i alderen 7-11: 40% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Mulighed for enkeltværelse

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet for kørestolsbrugere

Internet

Gratis på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i Berlins Charlottenburg-Wilmersdorfkvarter, 10 min. gang fra berømte Kurfürstendamm. Den nærmeste metrostation, Spichernstraße, ligger 4 min. fra hotellet, og herfra kan I køre med de underjordiske linjer U3 og U9, som bringer jer til Berlins vigtigste attraktioner på ingen tid.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice