Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommerferie 2018 ved Molveno i Norditalien

 • Solferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
5 Anmeldelser
kr. 1.610,- -34%
Pris fra kr. 1.069,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tid til at booke sommerferien! Nyd et romantisk ophold i naturskønne Norditalien med swimmingpool og udsigt over både sø og bjerge. 4, 6 eller 8 dage ved søen Molveno på Grand Hotel Molveno inkl. halvpension

Skal jeres næste sommerferie byde på ren afslapning omgivet af storslået natur og swimmingpool, vandsportsaktiviteter eller lange vandreture? Ved solrige Molveno i Norditalien kan I få det hele! Den smukke sø omkranses af Dolomitterne, og dermed er rammerne sat for en både aktiv og afslappende ferie. I bor på et charmerende, familieejet hotel lige ved søbredden, og her forkæles I med både morgenmad hver morgen og 3-retters middag hver aften. Så pak badetøjet og vandreskoene og tag med til Lago di Molveno!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på Grand Hotel Molveno***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters middag inkl. salatbuffet)
 • Gratis parkering
Tilvalg
 • Babyseng (afhængigt af tilgængelighed) | 10 € per nat (betales på hotellet)
Velkommen til Molveno!

Med en længde på omkring 4 kilometer og en dybde på op til 120 meter er Molveno-søen, eller Lago di Molveno, ikke en af de største, men helt sikkert en af de smukkeste søer i Norditalien. Forrevne bjergtoppe rejser sig omkring søens bredder og inviterer til lange vandreture og vild mountainbiking i den smukke natur i Dolomitterne. Også vandhunde kan glæde sig: Her er mulighed for at slå jeres folder i alle mulige former for vandsport! Vil I lidt ned i tempo, kan I besøge nogle af de charmerende landsbyer i området eller dase ved swimmingpoolen eller på stranden ved søbredden.

Grand Hotel Molveno

 • Hotel
 • Province of Trento, Italien
Hotel

Dette hyggelige, familiedrevne hotel åbnede i 1902 og har derfor en lang tradition for gæstfrihed og service. Hver morgen kan I nyde en morgenbuffet på hotellets terrasse, mens I skuer ud over Molveno-søen. Derefter kan I udforske området omkring søen, udfordre hinanden i et spil tennis eller måske bare tage en slapper ved hotellets swimmingpool. I har direkte adgang til søens bred, så det er også oplagt at gå ture her eller tage en forfriskende dukkert. Afslut dagen med et glas vin og en 3-retters middag, mens I ser solen gå ned bag bjergene.

 • +-2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et hyggeligt dobbeltværelse på 24-26 m², som er udstyret med en behagelig seng og et moderne badeværelse. Derudover har I også TV, telefon og gratis WiFi på værelset.

Vi anbefaler

 • Molveno er et paradis for vandhunde! Prøv kræfter med paddleboarding, kanosejlads eller windsurfing!
 • Tag gondolliften op ad bjergsiden og nyd en fuldstændig enestående udsigt over Dolomitterne, søen og områdets grønne lunde.
 • Brug en dag i hyggelige Molveno by, som ligger blot 1,5 kilometer fra hotellet. Her kan I shoppe lokale specialiteter såsom vin, friskbagt brød, honning og søde sager samt små souvenirs i la Bottega delle Specialitá, inden I nyder en frokost på en af byens små gadecaféer.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr er velkomne og overnatter gratis på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice.

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpensionen omfatter morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmiddag med salatbuffet

Sted

Dette skønne hotel ligger ved Molveno-søens bred i Trentino-regionen i Norditalien. Herfra er der 1,5 kilometer til Molveno by. Kører I fra Danmark, er der ca. 1300 kilometer hertil fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice