• Med fly
 • Med indkvartering

4* solferie på den græske halvø Halkidiki

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Nea Kallikratia
Pris fra kr. 3.369,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 10 gange

Nyd livet på en græsk halvø: 7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Secret Paradise Hotel & Spa på Halkidiki inkl. halvpension og fly fra København

Gyldne sandstrande, uberørte bugter, maleriske fiskerbyer og et væld af kulturskatte... Halkidiki er en næsten uberørt perle i det nordlige Grækenland! I får 1 eller 2 ugers daseferie på et flot, 4-stjernet hotel ved stranden, og her er sørget for halvpension og 1 dag i spa'en under opholdet. Hop i de azurblå bølger, slæng jer på stranden med en god bog, udforsk de hyggelige landsbyer, prøv de lokale delikatesser og fordyb jer i den fascinerende græske historie. I kan godt begynde at glæde jer!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i standard dobbeltværelse eller dobbeltværelse med havudsigt (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Secret Paradise Hotel & Spa****
 • Velkomstdrink
 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • 1 dags adgang til hotellets wellnessområde per ophold (fra 12 år)
 • Fly tur-retur fra København
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Halkidiki

Kigger man på et kort over Grækenland, springer Halkidiki med sine tre lange halvøer lige i øjnene. Dette er en af det nordlige Grækenlands måske smukkeste destinationer! Her har I rigtig mulighed for at opleve den autentiske, græske stemning. Hop i de blå bølger i det Ægæiske Hav, besøg de mange arkæologiske udgravninger, tag på vandretur gennem landskabet til de små, hyggelige landsbyer, og nyd de mange lækre lokale produkter som feta, oliven, friske fisk og gode vine.

De tre halvøer er populære for deres fine strande og dramatiske, vilde landskab. Her er der altså mulighed for både strandferie og vandreferie, og især halvøen Mt. Athos byder på mange flotte vandreruter, der tager jer gennem dyb skov, langs smukke kyster og forbi ældgamle klostre, der stadig er i brug.

Secret Paradise Hotel & Spa****

95 Anmeldelser
 • Hotel
 • Nea Kallikratia, Grækenland
Pool 2 © Secret Paradise Hotel & Spa

Kun 500 meter fra Nea Kallikratias centrum og blot 50 meter fra stranden finder I det flotte, 4-stjernede Secret Paradise Hotel & Spa. Fra tagterrassen har I udsigt til Thermaikos-golfen og Olympus-bjerget, og jeres måltider serveres i hotellets restaurant, der serverer delikatesser som fisk svøbt i vinblade og friske salater med blød feta og græske oliven.

Her er fokus på komfort og afslapning, og I kan snuppe jer en dukkert i den udendørs eller indendørs pool, få jer en drink i poolbaren eller slappe af i wellnessområdet, som I får 1 dags gratis adgang til under opholdet (i december og november får I hele 2 dages adgang). Wellnessområdet er opført i typisk græsk stil med freskoer og i varme jordfarver, og her finder I boblebad, sauna, hammam og fitnessrum. Skal I rigtig forkæle jer selv, kan I tilkøbe en massage eller skønhedsbehandling!

Læs mere
Room 4 © Secret Paradise Hotel & Spa

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er elegant indrettet i dæmpede farver, og er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, værdiboks, minibar, TV, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser, hårtørrer, toiletartikler og badekåbe. Her er plads til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år.

I bookingprocessen kan I vælge mellem et standard dobbeltværelse og et dobbeltværelse med havudsigt.

Vi anbefaler

 • Et af Hakidikis højdepunkter er Petralona-grotterne. Grotterne er mere end 700.000 år gamle, og er fyldt med stalaktitter og stalagmitter. Det var også her, de ældste levn fra de første indbyggere i Grækeland blev fundet!
 • Vil I prøve Halkidikis mest friske fisk? Så tag til fiskerbyen Nea Potidea på halvøen Kassandra. Herfra kan I også tage på en dagstur til den traditionelle landsby Afitos, der med sin beliggenhed på en bakketop sørger for en sublim udsigt over Toroneos-golfen. Her er også maleriske gader, hyggelige huse og ægte, græske tavernaer, hvor I kan mæske jer i autentiske, græske retter!
 • Skinner solen, og vil I besøge en anden strand? Så tag ud til den populære badestrand Nikiti, der ligger på halvøen Sithonia.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Turistskat: ca. 3 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standard dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år
Dobbeltværelse med havudsigt: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn op til 11 år får 30% rabat på hotelopholdet
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med booking kan I tilvælge transport mellem lufthavnen og hotellet. Vælger I dette, vil jeres chauffør vente på jer i lufthavnen med et TravelBird skilt. I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Turen tager ca. 25 minutter hver vej

Sted

Jeres hotel ligger ca. 500 meter fra Nea Kallikratias centrum og kun 50 meter fra stranden. Hotellet ligger ca. 35 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice