• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrlig rundrejse i Peru

Rundrejse 15 eller 19 overnatninger Peru

per person fra kr. 17.289,-
baseret på 2 personer

Gå i inkaernes fodspor i Peru: 14 eller 18 overnatninger inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København, udflugter til bl.a. Machu Picchu og Titicaca-søen samt al transport under rejsen

Udforsk Perus højdepunkter i mere end en forstand og oplev Andesbjergenes rene bjergluft og svimlende højder, den smukke Titicaca-sø, inkabyen Machu Picchu, som er et af verdens syv nye vidundere, samt de frodige landskaber i Den Hellige Dal! I har valget mellem 14 og 18 overnatninger, og vi har sørget for det hele: flybilletter, hotelophold i Perus mest fortryllende byer, al transport undervejs og udflugter til bl.a. Machu Picchu. Vælger I 18 overnatninger, kommer I for alvor på eventyr i den tropiske regnskov i Amazonas, hvor I på en række udflugter kan glæde jer til at opdage den fantastiske natur og det fascinerende dyreliv!

Inklusive
 • 2 overnatninger på Hotel Britania Miraflores eller tilsvarende i Lima
 • 1 overnatning på Hotel el Huacachinero eller tilsvarende i Ica
 • 1 overnatning på Hotel Casa Andina Nazca eller tilsvarende i Nazca
 • 2 overnatninger på La Hosteria eller tilsvarende i Arequipa
 • 2 overnatninger på Intiqa Hotel eller tilsvarende i Puno
 • 3 overnatninger på Hotel Suenos del Inka eller tilsvarende i Cusco
 • 2 overnatninger på San Agustin Urubamba eller tilsvarende i Urubamba
 • 1 overnatning i natbus fra Nazca til Arequipa
 • Fly tur-retur fra København til Lima
 • Bådtur til Taquile og Uros-øerne (dag 8)
 • Heldagsudflugt til Den Hellige Dal (dag 10)
 • Halvdagsudflugt til Machu Picchu inkl. entré (dag 12)
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Indenrigsflyvning (ved 14 overnatninger: Cusco-Lima, ved 18 overnatninger: Cusco-Puerto Maldonado og Puerto Maldonado-Lima)
 • Al øvrig transport under rundrejsen (med bil, bus og tog)
 • Håndbagage
 • Ved 18 overnatninger: Yderligere 1 overnatning på Hotel Suenos del Inka eller lignende i Cusco og 3 overnatninger i Inotawa Lodge eller lignende i Puerto Maldonado med halvpension og jungleudflugter
Tilvalg
 • 2-dages udflugt til Colca Canyon (1 overnatning mindre på hotellet)
 • Tur til klitterne i Ica på dag 3 (varighed: 1½ time)
 • Udflugt til Ballestas-øerne på dag 3 (varighed: 2 timer)
 • Udflugt til gravpladsen Chauchilla på dag 4 (varighed: 2 timer)
 • Privat guidet rundvisning i Cusco på dag 13 (varighed: 3 timer)
 • Guidet gruppeudflugt i Lima på dag 2 el. 18 (halvdag)
 1. Dag 1: Lima

  Velkommen til Peru! I lander i Limas lufthavn om aftenen og bliver kørt til jeres første hotel. Resten af aftenen kan I bruge på at se jer lidt omkring I byen, eller måske I trænger til at hvile ud ovenpå den lange flyvetur. Sørg for at få en god nats søvn, for jeres peruvianske eventyr tager for alvor fart allerede næste dag!

  room

  Hotel Britania Mirafloreseller tilsvarende

  Hotel Miraflores, Peru

  Hotel Britania Miraflores ligger i Miraflora-området ved den historiske lerpyramide Huaca Pucllana. Hotellet byder på moderne værelser, der er udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks samt badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 2: Lima - Ica

  På dag 2 kan I starte dagen med den valgfrie guidede tur i Lima, inden I bliver kørt videre til Ica (en bustur på ca. 4 timer). Fremme i Ica kan udforske byen på egen hånd. Her er en lang række gamle kirker, klassiske peruvianske gademarkeder, shoppingcentre samt restauranter og caféer, hvor I ikke må gå glip af et glas eller to af den lokale brændevin, som Ica er kendt for. Besøg også en af de mange vingårde, hvor der typisk gives både en rundvisning og en prøvesmagning på forskellige udgaver af Perus nationaldrik, brændevinen Pisco.

  Valgfrit: Tag på en guidet gruppeudflugt i Lima, og se historiens forskellige perioders påvirkning på det smukke land. I starter i det moderne Lima med besøg forstæderne til San Isidro og Miraflores, hvor I vil se Limas financielle distrikt, San Isidros golfbane og oliventræs-parken Olive Grove Park. Her vil I også komme forbi Huaca Pucllana, som er et pyramideformet tempel fra inkarigets tid. Nyd den fantastiske udsigt over Stillehavet, når I kører ned langs Miraflores kystlinje. Herefter går turen til det historiske centrum, hvor den koloniale fortid har sat sine spor. Bydelen er kommet på UNESCOs verdensarvsliste grundet de store, majestætiske paladser og katedraler. I besøger San Francisco-klosteret, som er kendt for sine gravkamre og krypter, og sidst på turen kan I shoppe på markederne eller i storcenteret Larcomar Mall, inden I tager hjem til hotellet. Halvdagsturen kan foretages på dag 2 eller dag 18 og er ekskl. måltider og drikkepenge.

  pool 2

  Hotel Huacachineroeller tilsvarende

  Hotel Huacachina, Peru

  Hotel Huacachinero byder på en hyggelig og autentisk atmosfære. Hotellet råder over en restaurant og en udendørs swimmingpool. Værelserne er simpelt indrettet med eget badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 3: Ica - Nazca

  På dag 3 kan I om formiddagen tage på den valgfri udflugt til klitterne i Ica. I kan også se jer om på egen hånd en sidste gang, inden I om eftermiddagen bliver kørt til ørkenbyen Nazca (en bustur på ca. 2 timer). Nazca er I særdeleshed kendt for Nazca-linjerne, de enorme præcolumbianske geoglyffer med afbildninger af blandt andet fugle, en abe og en menneskelignende figur. De kan kun ses i deres helhed fra luften, så hvordan de er blevet frembragt, og hvad deres formål har været er indtil videre et mysterium. I oplever bedst de fascinerende linjer på en flyvetur henover dem, men der er også udkigstårne, hvorfra I kan se nogle få af de mange hundrede linjer. I kan på dag 3 også tage på den valgfri udflugt til Ballestas-øerne.

  Valgfrit: Tur til klitterne i Ica på dag 3 (varighed: 1½ time). Med en kyndig, engelsktalende guide kommer I på en hæsblæsende tur gennem klitterne udenfor Ica, der er kendt som et af de bedste steder i verden at sandboarde. I bliver kørt rundt i en buggy, et kraftfuldt køretøj, der kan køre op af selv de mest stejle klitter og samtidig giver den optimale sikkerhed på den vilde tur. Ekskl. entregebyr (ca. 1,50 USD).

  Valgfrit: Udflugt til Ballestas-øerne på dag 3 (varighed: 2 timer). I bliver med en engelsktalende guide sejlet til Ballestas-øerne, som kaldes Mini-Galapagos, og det er især øernes rige fugleliv, der giver anledning til sammenligningen. Øerne er kun ganske få kvadratmeter, men er ikke desto mindre hjemsted for over 100.000 fugle, bl.a. suler, pelikaner og inkaterner, foruden massevis af pingviner, sæler, skildpadder og søløver. På vej til Ballestas-øerne sejler I forbi El Candelabro en enorm kandelaberformet geoglyf, 'tegnet' på Paracas-halvøen, hvis nøjagtige oprindelse er ukendt. Ekskl. entregebyr (ca. 4 USD).

  pool 2

  Casa Andina Nazcaeller tilsvarende

  Hotel Nazca, Peru

  Det moderne Casa Andina Classic Nasca har en smuk, traditionel indretning og råder over en terrasse og en udendørs swimmingpool. Værelserne er indrettet i varme farver og udstyret med TV, aircondition og eget badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 4: Nazca - Arequipa

  På dag 4 kan I enten udforske Nazca på egen hånd eller tage med på den valgfrie halvdagsudflugt til gravpladsen Chauchilla, inden I om aftenen tager med natbus videre mod næste stop på turen: Arequipa (busturen tager ca. 11 timer).

  Valgfrit: Udflugt til gravpladsen Chauchilla på dag 4 (varighed: 2 timer). Med en engelsktalende guide bliver I kørt syd for Nazca til gravpladsen Chauchilla, hvor I kan opleve adskillige grave med mumier og keramik, der grundet klimaet i ørkenen er velbevarede. Jeres guide fortæller jer om nazca-folket, der havde sin storhedstid for godt 1000 år siden. Ekskl. entregebyr (ca. 3,50 USD).

 5. Dag 5 & 6: Arequipa

  Bussen ankommer til Arequipa om morgenen på turens 5. dag. Arequipa ligger smukt for foden af tre vulkaner med sne på toppen. Vulkanerne har lagt byggesten til mange af byens historiske bygninger, og de hvide sten har givet Arequipa tilnavnet den hvide by. Arequipa byder desuden på masser af strikkefabrikker og endda et decideret uldkvarter. Det er i særdeleshed strik lavet med den bløde uld fra babyalpakaer, byen er kendt for. Dette er derfor det perfekte sted at erhverve sig en trøje, hue eller måske en særligt blød pakke til den næste fødselsdagsfest.

  På dag 6 kan I tage på en selvguidet tur i Arequipa med det hæfte med en sightseeing-rute, I får udleveret. I kommer forbi byens største attraktioner, deriblandt hovedpladsen, katedralen, det berømte Santa Catalina-kloster og museet, Museo Santuarios Andinos, hvor den velbevarede inkamumiepige, Juanita, er udstillet. I kan også tage på den valgfrie udflugt til Colca Canyon.

  Valgfrit: Udflugt til Colca Canyon (2-dages udflugt (1 nat mindre i Arequipa)). Turen starter tidligt, og efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet af jeres engelsktalende guide. I kører 160 km til Chivay, som ligger i 36512 meters højde. Undervejs gør i holdt i landsbyen PataWasi, hvor I møder de lokale og får en kop Mate de Coca. I passerer også Tocra, og her kan I nyde udsigten over søerne og højlandet Altiplano, hvor lamaer, alpakaer og guanacoer græsser. Fremme i Chivay kan I spise frokost (ikke inkluderet i turen), inden I fortsætter til jeres hotel, Colca Canyon Hotel, hvor I overnatter. Næste dag skal I afsted kl. 06.00, og efter 2 timers kørsel når I første stop Cruz del Cóndor i Colca Canyon, hvor I kan være heldige at spotte den majestætiske kondor, der er en af verdens største fugle. Derefter går I rundt og nyder landskabet omkring Colca Canyon i en times tid, inden I kører tilbage mod Chivay. Undervejs besøger I de små byer Pinchollo og Yanque, hvor den smukkeste kirke i området findes. Efter frokost (ikke inkluderet i turen køres i til Puno, der ligger omtrent 5 timers kørsel borte.
  Bemærk venligst, at entré ikke er inkluderet og koster ca. 24 USD.

  La Hosteriaeller tilsvarende

  Hotel Arequipa, Peru

  La Hosteria har til huse i et hus fra kolonitiden og ligger ca. 5 minutters gang fra byens hovedplads. Hotellet byder på en have, solterrasse, en indendørs pool og mod gebyr kan I anvende spa-området med sauna. Værelserne er udstyret med kabel-TV, minibar, gratis WiFi, værdiboks samt eget badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 6. Dag 7 & 8: Arequipa - Puno

  Efter morgenmaden på dag 7 tager I videre til Puno, der ligger en 6-timers bustur fra Arequipa. I er fremme ca. kl. 14.00. Puno udmærker sig især ved den skønne placering ved Titicaca-søen, Sydamerikas største sø. Snyd ikke jer selv for en gåtur i byen, der ikke skorter på bjergtagende vuer.

  På dag 8 skal I på en bådtur til Titicaca-søen. I sejler til den fjerne ø, Taquile, der byder på ruiner fra før inkatiden og en udsigt til Bolivias sneklædte toppe. Øens indbyggere bærer farvestrålende dragter og er sande mestre udi strikkekunst. Her er det dog kun mændende, der får lov at strikke, mens kvinderne må nøjes med at spinde. På vej til Taquile kommer I også forbi uros-indianernes flydende sivøer. Uros-indianerne blev tvunget ud på sivøerne i 1500-tallet, da spanierne gjorde deres indtog, og her har de så opholdt sig lige siden.

  room

  Intiqa Hoteleller tilsvarende

  Hotel Puno, Peru

  Intiqa Hotel ligger blot 5 minutters gang fra Punos centrum. På hotellet er der en a la carte-restaurant og gratis WiFi. Værelserne er indrettet i varme farver og har kabel-TV, skrivebord og et badeværelse med toilet og bruser.

  Læs mere
 7. Dag 9: Puno - Cusco

  I skal tidligt op, for jeres bus afgår fra Puno kl. 07.00. På busturen kommer I forbi en lang række arkæologiske seværdigheder og skønne landskaber med en rig flora og fauna. I stopper blandt andet ved Rachi-templet, hvor I får en rundvisning, og ved rutens højeste punkt, La Raya, der ligger 4335 meter over havet, og hvorfra I rigtig kan nyde den spektakulære udsigt. Omkring kl. 18.00 er I fremme i Cusco, hvor I bliver kørt til jeres hotel. Hvis I har mod på mere sightseeing, kan I kigge jer lidt omkring i Cusco, Perus arkæologiske hovedstad, der blandt andet byder på fantastiske eksempler på religiøs arkitektur fra før kolonitiden.

  Hotel Suenos del Inkaeller tilsvarende

  Hotel Cusco, Peru

  Suenos del Inka ligger kun et stenkast fra Ciscos historiske centrum – i det kunsteristiske San Blass-område. Her har I altså nem adgang til byens attraktioner, og er nær restauranter og barer. Værelserne er lyst indrettet og udstyret med TV og eget badeværelse.

  Læs mere
 8. Dag 10 & 11: Den Hellige Dal

  På dag 10 tager I videre til Den Hellige Dal, hvor I kommer på en guidet heldagsudflugt. Navnet på dalen kommer sig af, at jorden er usædvanlig frugtbar, og selv den dag i dag er Cuscos befolkning meget afhængig af de afgrøder, der dyrkes i dalen. Turen starter med et kort stop i bjergbyen Awanacancha, hvor I kan købe strik, keramik, smykker og anden brugskunst. Herefter gør I holdt ved gravpladsen Tanqanamarca og i Qantusraqay, hvor et samfund af bønder har hjemme, inden I når Ollantaytambo, hvor I kan opleve et af de bedst bevarede eksempler på inka-byplanlægning. Undervejs er der naturligvis også gode muligheder for at få taget nogle fabelagtige feriefotos med de smukke bjerge, den frodige dal og Urubamba-floden.

  Dagen efter kan I udforske dalen i jeres eget tempo.

  San Agustin Urubamba + Interior

  San Agustin Urubambaeller tilsvarende

  Hotel Urubamba, Peru

  Det charmerende San Agustin Urubamba ligger omgivet af bjerge godt 2 km fra Den Hellige Dal. Hotellet har en udendørs pool, frodige haver, et spa-område, restaurant og bar. Værelserne har aircondition, gratis WiFi. værdiboks, LCD-TV, telefon og et badeværelse med bruser eller bad, toilet og hårtørrer.

  Læs mere
 9. Dag 12 - 14: Machu Picchu & Cusco

  På dag 12 skal I skal på halvdagsudflugt til et af verdens syv nye vidundere, Machu Picchu. I bliver hentet tidligt og kørt til togstationen i Ollantaytambo, hvor I har en eventyrlig togtur i vente. Undervejs har I en spektakulær udsigt til de varierede landskaber med dale og bjerge, som omkranser jer på hele turen. I ankommer til Aguas Calientes, der ligger for foden af Machu Picchu, og herfra kører I med bus op til Machu Picchu, hvor I endelig kan opleve den bjergtagende udsigt over den velbevarede by. Med en kyndig guide bliver I vist rundt blandt højdepunkterne, eksempelvis hovedpladsen, det runde tårn, det hellige solur, de royale kamre, templet med de tre vinduer og gravpladserne. Til slut får I tid til at udforske Machu Picchu lidt på egen hånd, inden I tager videre mod Cusco.

  Dag 13 er til fri disposition. I kan tage på den valgfrie guidede udflugt eller selv gå på opdagelse i Cusco. Byen er spækket med historiske seværdigheder og spændende museer, foruden hyggelige markeder, restauranter og caféer, så der er lidt for enhver smag.

  Har I valgt 14 overnatninger, flyver på dag 14 fra Cusco tilbage til Lima, hvor I tilbringer den sidste overnatning. Dagen efter kan I se jer om I Lima en sidste gang, inden I flyver tilbage til Danmark.

  Har I valgt 18 overnatninger tilbringer I 1 nat mere i Cusco, inden I drager videre på jungleeventyr.

  Valgfrit: Privat guidet rundvisning i Cusco på dag 13 (halvdagsudflugt). Med en engelsktalende guide kommer I forbi såvel store seværdigheder som steder, hvor I kan få et indblik i den peruvianske dagligdag. Turen tager jer forbi et lokalt marked, den imponerende katedral fra kolonitiden, som byder på over 400 enestående malerier og flere smukke altre, samt det kunstneriske kvarter, San Blas, hvor I kan besøge værksteder og se kunsthåndværkerne arbejde.

  Hotel Suenos del Inkaeller tilsvarende

  Hotel Cusco, Peru

  Suenos del Inka ligger kun et stenkast fra Ciscos historiske centrum – i det kunsteristiske San Blass-område. Her har I altså nem adgang til byens attraktioner, og er nær restauranter og barer. Værelserne er lyst indrettet og udstyret med TV og eget badeværelse.

  Læs mere
 10. Dag 15 - 17: Regnskoven i Amazonas (ved 18 overnatninger)

  Har I valgt 18 overnatninger, bliver I på dag 15 kørt fra jeres hotel i Cusco til lufthavnen, hvorfra I flyver til Puerto Maldonado. Her bliver I hentet og kørt til Tambopata-floden, hvor I skal på en 30-minutters sejltur for at nå jeres hotel, der ligger på en flodbred. Undervejs kan I støde på eksotiske dyr såsom jabirustorke, araer, isfugle, skildpadder og tapirer.

  I får lejlighed til at se nærmere på regnskovens flora og fauna på dag 16. Om formiddagen kommer I på en kanotur på søen, Tres Chimbadas, og om eftermiddagen bliver I taget med på en lang vandretur i junglen.

  På dag 17 skal I allerede afsted kl. 04.30, for I skal se på araer og papegøjer i de tidlige morgentimer. Tilbage på hotellet kan I styrke jer på en omgang morgenmad, inden I tager videre til Aguajal, et økosystem indhyllet i skov med forskellige palmearter. Området har et særdeles rigt dyreliv med blandt andet masser af fugle, tapirer og endda anakondaer. Om natten tager I med jeres guide ud på en bådtur på udkig efter kaimaner.

  Inotawa Lodge eller tilsvarende

  Hotel Puerto Maldonado, Peru

  På Inotawa Lodge bor I ved kanten af nationalparken Tambopata. Her kan I dase i hængekøjen og nyde at være ude i den vilde natur! Jeres rummelige værelse er simpelt og komfortabelt indrettet med eget badeværelse. Jeres ophold på Inotawa Lodge er inkl. helpension.

  Læs mere
 11. Dag 18 & 19: Lima og retur til Danmark (ved 18 overnatninger)

  På dag 18 tager I turen tilbage til lufthavnen i Puerto Maldonado, hvorfra I flyver tilbage til udgangspunktet for jeres rundrejse, Lima. Resten af dagen er til fri disposition, og I kan f.eks. tage på den valgfrie udflugt i Lima, hvis I ikke nåede det i første omgang.

  På dag 19 kan I se jer omkring i kongernes by, som Lima også kaldes en sidste gang. Måske har I nu fået samlet modet til at prøve Perus nationalret marsvin. I hvert fald er det sidste chance, for om aftenen bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

  room

  Hotel Britania Mirafloreseller tilsvarende

  Hotel Miraflores, Peru

  Hotel Britania Miraflores ligger i Miraflora-området ved den historiske lerpyramide Huaca Pucllana. Hotellet byder på moderne værelser, der er udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks samt badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkepenge til guider, chauffører og lign.
 • Lufthavnsskat ved afrejse fra Lima: Ca. 210 DKK per person
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Børnerabat

- Der er ingen børnerabat
- Bemærk venligst, at børn under 8 år ikke kan komme med på denne rundrejse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på 4315 DKK

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Peru visumfrit i indtil 183 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Pas

Bemærk venligst, at jeres pas skal være gyldigt på bookingtidspunktet og i mindst 6 måneder efter afrejsen fra Peru

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Peru kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, gul feber, hepatitis A, malaria og stivkrampe (tetanus). Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Dog foregår udflugterne (pånær den private guidede tur i Cusco) i grupper

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Indenrigsflyvning

Billetterne til indenrigsflyvningerne er elektroniske, og I skal derfor blot bruge jeres pas til check-ind

Rejsedokumenter

I modtager jeres rejsedokumenter ca. 30 dage før afrejse

Valuta

Valutaen i Peru er nuevo sol

Ved ophold i Amazonas

Bemærk venligst, at opholdet i Amazonas kan være fysisk krævende, og det anbefales at medbringe myggebalsam, hat, solceme og en regnfrakke eller -poncho.

Bagage i Machu Picchu

Under besøget i Machu Picchu må I medbringe 1 styk bagage på maks. 5 kg og 157 cm (højde + bredde + dybde) per person. Den resterende baggage kan efterlades på hotellet og afhentes efter besøget i Machu Picchu

Rejsens varighed

- Ved 14 overnatninger har I 13 overnatninger på hoteller, 1 overnatning i natbus samt 1 overnatning i flyet på hjemturen, og I skal derfor afsætte i alt 16 dage til ferien
- Ved 18 overnatninger har I 17 overnatninger på hoteller, 1 overnatning i natbus samt 1 overnatning i flyet på hjemturen, og I skal derfor afsætte i alt 20 dage til ferien

Senge

På Inotawa Lodge er alle værelserne udstyret med 2 enkeltsenge. På de andre hoteller kan I vælge, om I ønsker 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge (afhængigt af tilgængelighed). Dette angives i forbindelse med booking