Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Rejs med til New York: 4* boutiquehotel med fly

Storbyferie 6, 7 eller 8 overnatninger New York City

per person fra kr. 7.609,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag en bid af The Big Apple: Tilbring 5, 6 eller 7 overnatninger på det 4-stjernede Morgans New York Hotel i Midtown Manhattan med morgenmad og fly tur-retur fra Billund eller København

Flyv med til verdens mest berømte storby, hvor I kan nyde 5, 6 eller 7 overnatninger i centrum af Manhattan! Jeres 4-stjernede hotel sørger for den daglige morgenmad, så I er rustet til at bruge resten af dagen på at udforske (og smage på) den fantastiske by. Hotellet ligger i gåafstand til både Central Park, The High Line, Empire State Building og Times Square — New York ligger bogstaveligt talt for jeres fødder med sine uendelige shoppingmuligheder, museer, gastronomi samt kulturelle og historiske seværdigheder. Drømmeferien venter kun på jer!

Inklusive
 • 5, 6 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på Morgans New York Hotel****
 • 1 overnatning på flyet med airberlin, KLM eller AirFrance
 • Daglig morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til New York
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
 • Turistskat
Midtown Manhattan

Start ferien med morgenmad på jeres 4-stjernede boutiquehotel og afsæt resten af dagen til at udforske byen, som har forført så mange besøgende gennem tiderne. I bor i Midtown Manhattan og er omringet af seværdigheder, trendy restauranter, hyggelige caféer og barer samt den verdensberømte Central Park og Madison Square Garden. Det tager jer omkring 20 minutter at gå til Times Square, og turen derhen fører jer gennem New Yorks smukke gader. Men eventyret slutter ikke ved Times Square, for New York er fuld af oplevelser, der bare venter på at tage jer med storm. Smag på amerikansk gastronomi i Greenwich Village og shop amok i SoHo, hvor I finder alt fra Victoria's Secret til Bloomingdale's. Gå heller ikke glip af bohemestemningen i East Village med de farverige markeder og billige priser. New York er en magisk storby, som vil berige jer med minder for livet.

Morgans New York Hotel

Hotel New York, USA
Morgans Hotel

Jeres 4-stjernede hotel befinder sig på den imponerende adresse Madison Avenue i New York. Hotellet er indrettet af den anerkendte designer Andree Putman, som har forvandlet den historiske bygning til et moderne boutiquehotel uden at gå på kompromis med stedets oprindelige særpræg. Morgans Hotel har desuden et fitnessområde, og så ligger det i gåafstand til nogle af New Yorks mest berømte seværdigheder såsom Macy's Herald Square og The Morgan Library Museum.

Læs mere
Morgans Hotel- Room2

Standardværelse

2 voksne per værelse

Standardværelset er indrettet med behagelige møbler og enkelt design, som kombinerer komfort, historie og modernitet. Værelserne er udstyret med designermøbler, dobbeltseng, fladskærms-TV og skrivebord. Det imponerende sort-hvid-flisebadeværelse har eget toilet, regnbruser og toiletartikler fra Malin-Goetz.

Vi anbefaler

 • Oplev det legendariske Metropolitan Museum of Art eller "The Met", som museet kaldes i folkemunde. The Met ligger lige ved Central Park og er et af verdens mest besøgte kunstmuseer.
 • Se New York fra toppen af Rockefeller Center: Top of the Rock er en udsigtsplatform i 70-etagers højde, som ligger blot 18 minutter fra jeres hotel på gåben.
 • Gå i Audrey Hepburns fodspor langs 5th Avenue og besøg den legendariske smykkebutik Tiffany & Co. kun 20 minutters gang fra jeres hotel.
 • Sving forbi det smukke bibliotek, New York Public Library i Bryant Park med sine ikoniske søjler, løvestatuer og imponerende indretning.
 • Ekstra TravelBird-tip: Kør i taxa over Brooklyn Bridge og få den berømte new-yorker-følelse, I kender fra film — eller kryds broen på gåben, mens I ser solen gå ned over Manhattan.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • ESTA (indrejsetilladelse)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det er muligt at tilkøbe WiFi for 15 $ per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Fitnessområde

Fri afbenyttelse af hotellets fitnessområde

Information om visum (ESTA)

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Rejsens varighed

Ved afgang fra København med airberlin eller Billund med AirFrance eller KLM vil rejsen inkludere 1 overnatning i flyet, som ikke er medregnet i hotelopholdet

Sted

Jeres hotel ligger i Midtown Manhattan cirka 500 meter fra The Empire State Building og Bryant Park og cirka 550 meter fra Grand Central Terminal i New York, USA.