Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Stilfuldt hotel i Berlins midte

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
kr. 1.089,- -33%
Pris fra kr. 739,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Tysklands fantastiske hovedstad: 3, 4 eller 5 dage på det stilfulde Hotel Catalonia Berlin Mitte**** i Berlins hjerte inkl. morgenmad og velkomstdrink

Pak kameraet og eventyrlysten, og tag på en smuttur til Berlin! Med 2, 3 eller 4 overnatninger får I rig lejlighed til at udforske Tysklands storslåede hovedstad, der lokker med kæmpe shoppingcentre, trendy barer og spændende seværdigheder som Brandenburger Tor, Holocaust-mindesmærket og resterne af Berlinmuren. I bor på et flot 4-stjernet hotel i Berlin Mitte, hvor der er sørget for morgenmaden, så I har det perfekte udgangspunkt for at udforske byens mange muligheder.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn på 0-17 år) på Hotel Catalonia Berlin Mitte****
 • Morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Turistskat
Berlin

Berlin er en af de mest hippe byer i verden. Kultur, kunst og diversitet er kendetegnende for byen og dens indbyggere, og med jeres placering i bydelen Mitte bor I tæt på nogle af de vigtigste turistattraktioner som Brandenburger Tor, Reichstag, Alexanderplatz og Potsdamer Platz. Er I til historie og kultur, kan I bruge dagen på Museumsinsel, Berlins ældste og mest kendte museumskompleks, besøge Checkpoint Charlie eller udforske byens jødiske museum. For betagende udsigter over Berlin kan I tage en tur i Reichstag eller bevæge jer op i Fjernsynstårnet, hvorfra I på en klar dag kan se 40 kilometer væk. Byen er også pakket med spændende markeder, kunstgallerier og massevis af trendy barer, cafeer og restauranter, så her er kort sagt noget for enhver smag.

Hotel Catalonia Berlin Mitte

166 Anmeldelser
 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Lounge

Stilfuldt, kunstnerisk og noget helt for sig selv — det 4-stjernede Hotel Catalonia Berlin Mitte er virkelig et besøg værd! Her kan I nyde en drink på bar Catalonia og et dejligt måltid mad på Restaurant Kunstwerk, og I kan lade jer inspirere af hotellets unikke stil, hvor chic møder det industrielle, og hvor graffiti møder stilfuldt loungeinteriør. Bo på et hotel, der er ligesom Berlin selv: Cool, overraskende, livligt og spændende.

 • +4
Læs mere
Hotel Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De moderne dobbeltværelser er minimalistisk indrettet og er perfekte til afslapning efter en oplevelsesrig dag i hovedstaden. Alt andet end minimalistisk er imidlertid udstyret. Værelserne har nemlig parketgulve, skrivebord, minibar, LCD-TV, telefon, værdiboks, gratis WiFi og badeværelse med makeupspejl, hårtørrer og forskellige toiletartikler. Der er desuden mulighed for både wake-up- og roomservice.

double room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

De moderne enkeltværelser er indrettet i minimalistisk stil og har samme faciliteter som dobbeltværelserne: parketgulve, skrivebord, minibar, LCD-TV, telefon, værdiboks, gratis WiFi og badeværelse med makeupspejl, hårtørrer og forskellige toiletartikler. Der er desuden mulighed for både wake-up- og roomservice.

Vi anbefaler

 • Märkisches Museum: På Märkisches Museum kan I opleve Berlins historie på tæt hold. Ud over skiftende udstillinger har museet den permanente udstilling "Her er Berlin!", der giver jer en tur gennem Berlins gader og forskellige kvarterer.
 • Solar Berlin: I bydelen Kreuzberg findes Solar, en restaurant og bar, som ligger på toppen af en ellers ganske anonym kontorbygning fra 1950'erne. Herfra kan I beundre den fortryllende udsigt over Berlin med en god drink i hånden.
 • East Side Gallery: Med sine 1316 meter er East Side Gallery den længste bevarede strækning af Berlinmuren, og dette frihedsmonument er absolut en udflugt værd. I dag er den tidligere så triste mur blevet tryllet om til verdens største samling af udendørs vægmalerier med farverige indslag fra en lang række dygtige kunstnere.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Catalonia Berlin Mitte. Du indgår derfor direkte aftale med Catalonia Berlin Mitte. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne + 1 barn på 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-11 år: 569 DKK for 2 overnatninger, 849 DKK for 3 overnatninger og 1139 DKK for 4 overnatninger
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Offentlig parkering 2 minutters gang fra på hotellet for 15 € per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger i Berlin Mitte, hjertet af den tyske hovedstad. Den fremragende beliggenhed gør, at I kan gå eller tage offentligt transport til alle byens seværdigheder. Metrostationen Heinrich-Heine-Straße ligger lige rundt om hjørnet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice