• Med indkvartering

Ferie på 4-stjernet château i Frankrig

Miniferie 2, 3 eller 4 overnatninger Maffliers

kr. 1.319,- -44%
per person fra kr. 739,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 5 gange

Lutter idyl nær Paris: 3, 4 eller 5 dage ved et 4-stjernet château inkl. morgenmad, 1x 2-retters middag, 1 dags gratis cykelleje og fri adgang til hotellets swimmingpool og sauna. Børn op til 15 år kommer gratis med

Oplev en grøn oase i Val d'Oise, kun 1 times kørsel fra Paris! Her kan I tilbringe op til 5 dage ved et flot, 4-stjernet château, hvor I kan nyde den stilhed og ro, som man finder udenfor Frankrigs travle byer. I får 1 dags gratis cykelleje, så I kan opleve de naturskønne omgivelser i naturparken Vexin Français. Tag derefter et dyp i poolen, slap af i saunaen eller spil et slag tennis med børnene. Efter morgenmaden kan I begive jer ud på eventyr – I kan for eksempel besøge det smukke slot, Château d'Auvers-sur-Oise, eller få jer én på opleveren i den nærliggende forlystelsespark, Parc Astérix!

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i superior-dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn 0-15 år) på Novotel Château de Maffliers****
  • Morgenmad
  • 1x 2-retters middag på opholdets første aften for de første 2 personer
  • Fri adgang til hotellets swimmingpool og sauna
  • 1 dags gratis cykelleje
'La vie en rose' i Maffliers

Det smukke château ligger i byen Maffliers, kun 1 times kørsel fra Paris, og I kan derfor nemt køre en tur til byen og shoppe parisiansk mode og nyde et glas kold rosévin på en hyggelig fortovsrestaurant. Eller I kan lave en afstikker på vej hjem – det er trods alt kærlighedens by!

Under jeres ophold i Maffliers kan I også besøge Château d'Auvers-sur-Oise, hvor I kan gå på opdagelse i impressionismens verden. Det var på dette château, at Vincent van Gogh levede de sidste måneder inden sin død, og stedet byder nu på alt fra kunstkurser til orangeri og smukke haver. Har I børn med? Så kan I med fordel tage dem med i forlystelsesparken, Parc Astérix, som ligger ca. 30 km nord for Paris.

Hotel Maffliers, Frankrig
Hotel

I bor lige ved siden af et château fra det 19. århundrede, omgivet af en smuk park. Hotellet har en moderne restaurant, hvor I spiser jeres måltider. Under jeres ophold kan I forkæle jer selv med en tur i swimmingpoolen og saunaen, eller I kan tage et spil tennis eller bordtennis med børnene.

Læs mere
Room

Superior-dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et superior-dobbeltværelse, som er udstyret med king-size seng, sovesofa, minibar, velkomstpakke med te og kaffe, sikkerhedsboks, TV og eget badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller badekar.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Middag til børnene
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Novotel Chateau de Maffliers. Du indgår derfor direkte aftale med Novotel Chateau de Maffliers. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år per superior-dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-15 år overnatter gratis på hotellet
Børn fra 16 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr for 12 € per dag, som betales på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen

Særligt

Bemærk venligst, at hotellets gæster skal følge og acceptere hotellets regler samt hotellets vilkår og betingelser for WiFi (når det er relevant)

Sted

Jeres hotel ligger i Val d'Oise-regionen, ca. 1 times kørsel fra Paris og med ca. 25 minutters kørsel til Château d'Auvers sur Oise og Parc Astérix.