• Med indkvartering

Ferie på 4-stjernet château i Frankrig

 • Miniferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Maffliers
kr. 1.319,- -44%
Pris fra kr. 739,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 24 gange

Lutter idyl nær Paris: 3, 4 eller 5 dage ved et 4-stjernet château inkl. morgenmad, 1x 2-retters middag, 1 dags gratis cykelleje og fri adgang til hotellets swimmingpool og sauna. Børn op til 15 år kommer gratis med

Oplev en grøn oase i Val d'Oise, kun 1 times kørsel fra Paris! Her kan I tilbringe op til 5 dage ved et flot, 4-stjernet château, hvor I kan nyde den stilhed og ro, som man finder udenfor Frankrigs travle byer. I får 1 dags gratis cykelleje, så I kan opleve de naturskønne omgivelser i naturparken Vexin Français. Tag derefter et dyp i poolen, slap af i saunaen eller spil et slag tennis med børnene. Efter morgenmaden kan I begive jer ud på eventyr – I kan for eksempel besøge det smukke slot, Château d'Auvers-sur-Oise, eller få jer én på opleveren i den nærliggende forlystelsespark, Parc Astérix!

Inklusive
 • Novotel Château de Maffliers: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 1 x 2-retters middag på opholdets første aften (for de første 2 personer)
 • 1 dags gratis cykelleje
 • Fri adgang til hotellets swimmingpool og sauna
Romantiske Paris

Hyggelige slentreture gennem små gader og langs flotte boulevarder, et glas udsøgt Sauvignon Blanc i en charmerende bistro eller en eventyrlig rundfart på Seinen med udsigt over byens lys – Paris tilbyder jer dét og meget mere! Paris er den oplagte destination for et vidunderligt ophold for to, og de funklende lys, den smukke arkitektur og de mange hemmelige stræder sætter rammerne for et romantisk rendez-vous. Byen byder på alt fra shopping og gastronomi til historie og kunst.

Novotel Château de Maffliers

 • Hotel
 • Maffliers, Frankrig
Novotel Maffliers-outside-view

I bor på Novotel Château de Maffliers, som ligger i en bygning fra det 19. århundrede og er omgivet af en smuk park. Hotellet, som ligger mindre end 25 km fra Paris, har en moderne restaurant, hvor I spiser jeres måltider. I sommerhalvåret kan I også nyde en middag eller et glas vin på den undendørs terrasse. Under jeres ophold kan I forkæle jer selv med en tur i den indendørs swimmingpool og saunaen, eller I kan tage et spil tennis eller bordtennis. I den engelsk-inspirerede bar Le Bar Les Boiseries har I udsigt over château'ets park og byder på både et klaver, brætspil og billard.

 • +7
Læs mere
Room

Superior-dobbeltværelse

I bor på et superior-dobbeltværelse, som er udstyret med king-size seng, sovesofa, minibar, velkomstpakke med te og kaffe, sikkerhedsboks, TV og eget badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller badekar.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Middag til børnene
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-15 år: overnatter gratis

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr for 12 € per dag, som betales på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen

Særligt

Bemærk venligst, at hotellets gæster skal følge og acceptere hotellets regler samt hotellets vilkår og betingelser for WiFi (når det er relevant)

Sted

Novotel Château de Maffliers ligger i Val d'Oise-regionen, ca. 25 km fra Paris og med ca. 25 minutters kørsel til Château d'Auvers sur Oise og Parc Astérix.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice