Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Længe leve maleriske Madrid!

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Madrid
19 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.529,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Madrid på det 4* og centrale Senator Gran Vía 70 Spa Hotel inkl. fly tur-retur fra København eller Hamborg

Madrid er skøn på alle årstider, og her venter en fantastisk storbyferie med det allerbedste fra Spanien. Spis jer mætte i lækker paella, se kunst i verdensklasse, gå en tur i en af byens skønne parker og bevæg jer ud i det sprudlende natteliv — I Madrid kommer I med garanti ikke til at kede jer! Vi har sørget for, at I har det bedste udgangspunkt for ferien med et ophold på 4-stjernet hotel på den kendte shoppinggade Gran Via, så det er bare med at komme afsted!

Inklusive
 • Senator Gran Vía 70 Spa Hotel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fly fra København, Hamborg til Madrid tur-retur
 • Håndbagage
 • Adgang til hotellets fitnessrum
Madrid

I Spaniens pulserende hjerte og hovedstad Madrid er der rig mulighed for at få lige den storbytur, I drømmer om. Shop til I segner på shoppinggaden Gran Via, snup en gåtur i et af byens mange grønne åndehuller, og forkæl smagsløgene med forfriskende gazpacho, sprøde churros og et glas sangria eller to. Har I lyst til kultur er mulighederne også mange. Madrid er velkendt for sine museer i verdensklasse, og mange af dem har tilmed gratis adgang et par timer før lukketid, deriblandt Pradomuseet, hvor I kan beundre uvurderlig kunst. For det skønneste vue over byen er det kabelbanen Teleférico de Madrid, I skal hoppe på. Turen tager 11 minutter, så der er god tid til at læne sig tilbage og nyde udsigten over parker, floden og det royale palads.

Senator Gran Vía 70 Spa Hotel

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
reception

Senator Gran Vía 70 Spa Hotel ligger, som navnet antyder, på den berømte shoppinggade Gran Via. Et bedre udgangspunkt for jeres ferie i Madrid er svært at få, og herfra kan I nå mange af byens største attraktioner til fods. Området byder også på en lang række caféer, restauranter og barer. Foretrækker I at benytte offentlig transport, er der et busstoppested lige ved hotellet og blot 200 meter til nærmeste metrostation. På det 4-stjernede hotel findes en bar og en tagterrasse (åben om sommeren) med en forrygende udsigt over Madrid. Trænger I til at koble af, kan I besøge hotellets spa, som byder på hydromassage, tyrkisk bad, sauna og forskellige swimmingpools.

 • +5
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

De lydisolerede dobbeltværelser er 14-18 m² store og er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, kaffe- og te-faciliteter, 32” satellit-TV, aircondition, loftsventilator, gratis WiFi, værdiboks (mod gebyr) samt et badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Ojalá: Selvom I befinder jer langt fra den spanske kyst, kan I sagtens krydre ferien med lidt strandstemning. På restauranten Ojalá er den nederste etage nemlig blevet tryllet om til en strandbar komplet med et underlag af sand og store bløde puder. Her kan I læne jer tilbage og indtage den afslappede atmosfære og et par drinks.
 • Sobrino de Botín: Madrid kan bryste sig af verdens ældste eksisterende restaurant, nemlig Sobrino de Botín, hvor man har serveret spanske specialiteter helt siden 1725! Lægger I vejen her forbi kan I nyde signaturretten cochinillo asado, som forfatteren Ernest Hemmingway var så begejstret for, at han nævnte den og Sobrino de Botín i romanen ''Og solen går sin gang''.
 • La Neomudejar: Et af byens mest unikke museer La Neomudejar har til huse i en gammel lagerbygning og byder på skiftende udstillinger med kunstformer, der ofte forbigåes på museer og gallerier, deriblandt videokunst, street art og performancekunst.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00 - 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-11 år: får 100% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet med mulighed for at opgradere til højhastigheds-WiFi

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Senator Gran Vía 70 Spa Hotel ligger på den berømte shoppinggade Gran Via i Madrids centrum. Med offentlig transport kan I nå hotellet på ca. 40 minutter fra Madrid Barajas Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice