Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Oplev Amsterdams charme

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Amsterdam

kr. 990,- -38%
per person fra kr. 619,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3, 4 eller 5 dage i Amsterdams bymidte på byens mest eksklusive shoppinggade P.C. Hooftstraat, inklusive morgenmad, en velkomstgave og rabatkuponer til aktiviteter i byen

Tag på en dejlig storbyferie i Hollands charmerende hovedstad. Langs byens kanaler finder I de karakteristiske smalle og skæve byhuse, som Amsterdam er kendt for. Om I er til små, hyggelige caféer og shopping i De 9 Gader eller eksklusive butikker og museer ved Museumsplein, så finder I det i gåafstand fra jeres hyggelige hotel. Med byens omfattende sporvognssytem kommer I nemt rundt i byen, hvor I kan gå på opdagelse i de forskellige bydele, som alle har deres egne unikke karaktertræk. Velkommen til byen der er meget mere end bare træsko og tulipaner!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse eller 3-personersværelse på Hotel Cornelisz***
 • Morgenmad
 • Velkomstgave
 • Rabatkuponer til aktiviteter i byen
Amsterdam

Amsterdam er ikke bare en by fuld af mennesker og cykler. Her kan I få et indblik i en grusom del af historien med et besøg i Anne Franks Hus, beundre nogle af verdens største mesterværker på Museumplein, og ikke mindst smage en iskold og forfriskende Heineken. Ikke langt fra jeres hotel ligger byens største park, Vondelpark, der på sine over 45 hektar huser søer, restauranter og dyr. En kanalrundfart vil give jer et godt overblik over byens historie og seværdigheder, og hvis I hopper af ved Rijksmuseum, kan I få et indblik Amsterdams kunst, kultur og historie.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Cornelisz

Hotel Amsterdam, Holland
Hotel

Det moderne og hyggelige Hotel Cornelisz er beliggende på P.C. Hooftstraat, som er den mest eksklusive shoppinggade i Amsterdam. I er også tæt på Museumplein, hvor I finder det kendte nationalgalleri Rijksmuseum, Van Gogh-museet og Stedelijk Museum for moderne kunst. I er heller ikke langt fra Vondelpark, som er Amsterdams største park.

Hotellet har desuden egen cykeludlejning og gratis WiFi.

 • +1
Læs mere
Superior twin room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets værelser er dekoreret med nostalgiske billeder hængende på væggene, som skaber en hyggelig og afslappet atmosfære. Alle værelser har gennemgået en renovering, hvor de hver især er blevet unikt dekoreret. Værelserne er udstyret med to enkeltsenge, TV, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet og bad.

Single room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Rejser du alene, kan du booke et enkeltværelse, der ligesom hotellets øvrige værelser er dekoreret med nostalgiske billeder på væggene, som skaber en hyggelig og afslappet atmosfære. Værelserne er udstyret med TV, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet og bad.

Triple room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Hotellets 3-personersværelser er hyggeligt dekoreret med nostalgiske billeder på væggene, og er udstyret med TV, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet og bad.

Vi anbefaler:

 • De Pijp er et af byens mest populære og multikulturelle kvarterer, hvor I kan finde alt fra restauranter med marokkansk mad til typiske barer med et bredt udvalg af øl på hvert gadehjørne. Hvis I mangler inspiration til aftensmaden, kan et besøg hos Mas Tapas varmt anbefales.
 • Det er svært at finde et tidspunkt hvor Dam Pladsen ikke summer af liv. Pladsen ligger foran et af de tre paladser i Holland, som den kongelige familie har til rådighed. Her er ofte events og gadekunstnere, som står klar til at imponere.
 • Fra Dam Pladsen kan I gå langs Kalverstraat, som kan sammenlignes med Strøget i København. Her finder I alverdens butikker, hvor I kan svinge kortet, og undervejs kan I stille den lille sult med en kage, en crêpe eller de lækre vlaamse frites — flamske pommesfrites.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3 € per person per nat
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Cornelisz Amsterdam. Du indgår derfor direkte aftale med Cornelisz Amsterdam. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-1 år
3-personersværelse: Min. 3 personer og maks. 3 voksne og 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Overnatter gratis på hotellet i forældrenes seng
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFI

Parkering

Offentlig parkeringsplads mod betaling

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype

Afbestilling

For information om afbestilling se vores Vilkår og betingelser nederst på siden

Sted

Hotellet er centralt beliggende tæt på de største seværdigheder i Amsterdam. Rijksmuseum er blot 150 meter borte, og Van Gogh-museet har I 400 meter til.