• Med indkvartering

Storbyferie på stilfuldt hotel i Amsterdam

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Amsterdam

kr. 1.119,- -17%
per person fra kr. 939,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 5 gange

Tag til livlige Amsterdam og tilbring 3, 4 eller 5 dage på et flot 4* hotel inkl. morgenmad og velkomstdrink

Amsterdam er smuk og romantisk på alle årets årstider – om foråret og sommeren, når solen skinner og I kan nyde en kold øl på en terrasse ved kanalen, eller om efteråret og vinteren, når alle byens broer oplyses med glimtende lys, og I kan slentre hånd i hånd over de brostensbelagte gader. Tusindvis af smukke kanaler, typiske smalle huse og gyder og hyggelige caféer på hvert gadehjørne — dette og meget mere gør Amsterdam til en unik europæisk metropol. Tag på opdagelse i de forskellige kvarterer i byen, shop i det trendy Jordaan, besøg de mange museer, og når benene trætte, kan I glæde jer til at slappe af med en kold Heineken og nogle sprøde flamske pommes frites.

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 novernatninger i deluxe dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn på 0-2 år) på Hotel Arena****
  • Morgenmad
  • Velkomstdrink
Tilvalg
  • Leje af babyseng | Gratis
Amsterdam

Amsterdam er populær i hele verden, og det er ikke for ingenting. Her er noget for alle. Kulturelskere kan besøge Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Stedelijk Museum og Anne Franks Hus for at nævne de helt store attraktioner. Holder I af mode, kan I tage forbi de mange spændende butikker i Kalverstraat, Leidsestraat, de 9 Gader eller Utrechtsestraat. Efter jeres sightseeing og shopping kan I slappe af med en gin & tonic på en af de mange hyggelige caféer i byen – veel plezier!

Tips til turen Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres tips til turen på TravelBird-app'en.

Hotel Arena Amsterdam

Hotel Amsterdam, Holland
Hotel Arena

Det 4-stjernede Hotel Arena har til huse i en elegant, historisk bygning og byder på et klassisk interiør. Hotellet ligger i det østlige Amsterdam, og med blot få minutters gang til det nærmeste stoppested kan I nemt komme ind til centrum. I kan selvfølgelig også leje en cykel på hotellet og udforske byen på to hjul. I restauranten serveres der både lokale og internationale retter, og på terrassen kan I slappe af med en drink fra baren.

Læs mere
Hotel Arena - Standard Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på dobbeltværelse med en dobbeltseng, fladskærms-TV, aircondition, gratis WiFi, minibar, telefon, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt et badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler:

  • Omkring 600 meter fra jeres hotel finder I det etnografiske museum Tropenmuseum, der har hele otte permanente udstillinger med samlinger fra hele verden. Særligt interessant er museets samling af historiske fotografier fra de tidligere hollandske kolonier.
  • Foodhallen er det hollandske svar på Københavns Torvehallerne. Her kan I prøve hollandske specialiteter samt "street food" fra blandt andet Vietnam, Australien og Spanien. Her serveres desuden lækre cocktails, vegetariske retter og søde kager, og stedet er populært hos både lokale og turister.
  • Kesemy Design er en hyggelig butik nær Albert Cuyp-markedet, som bugner med unik og flot keramik i skønne pastelfarver. Indehaveren, der oprindeligt kommer fra Israel, laver alt fra tallerkner til skeer til brocher med inspiration fra naturen, blandt andet ved at bruge aftryk fra blade og bark.
Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Turistskat: 5% af prisen på hotelopholdet (betales på hotellet)
  • Parkering: 30 € per dag afhængig af ledighed (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Arena. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Arena. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:30

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn (0-2 år)

Børnerabat

Børnerabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-17 år: Beregnes som voksne

Babyseng

I kan gratis leje en babyseng på hotellet. Angives i forbindelse med booking

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet for 30 € per dag (afhængig af ledighed). Det er desuden muligt at parkere ved det nærliggende hospital OLVG for 36 € per dag

Tilgængelighed

Hotellet har kørestolsvenlige værelser. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis dette ønskes

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Arena ligger i det østlige Amsterdam, få minutters gang fra et stoppested, hvorfra I kan tage en sporvogn ind til centrum.

Hotel Arena Amsterdam
's-Gravesandestraat 51
1092 AA Amsterdam
Holland