Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie til fortryllende Venedig

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Venedig
Pris fra kr. 2.119,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sejl med på Venedigs charmerende kanaler! I tilbringer 2, 3, 5 eller 7 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Plaza Venezia Mestre inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Tag med en tur tilbage i tiden på storbyferie til fortryllende Venedig! Sejl i gondol på de smalle kanaler, shop i små hyggelige butikker, oplev storslåede katedraler og nyd en sprød pizza med et glas dybrød vin på et af de mange trattorias. Vi sørger for fly, og I bestemmer selv, om I har brug for 2, 3, 5 eller 7 overnatninger for at få mest muligt ud af den bedårende kanalby. I bor på et 4-stjernet hotel 10 minutter fra Venedigs centrum, og I får serveret morgenmad hver morgen, inden I begiver jer ud på eventyr i denne uforglemmelige stad.

Inklusive
 • 2, 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbelt- eller 3-personersværelse på Hotel Plaza Venezia Mestre****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Venedig
 • Håndbagage
Venedig — Italiens storcharmør

120 små øer, 400 broer og 160 kanaler — alle forenet i én by! Hop på en gondol, og udforsk Italiens helt store charmør, som forfører og betager enhver besøgende. Gå en tur på den berømte Rialto-bro, og besøg det farverige Rialto-marked. I må naturligvis heller ikke gå glip af den unikke atmosfære på Markuspladsen. Caféer, barer og butikker, der sælger det karakteristiske farverige glaskunst fylder gadebilledet og inviterer på italienske specialiteter såsom gelato, en god espresso og verdens bedste pizza.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Plaza Venice Mestre

 • Hotel
 • Venedig, Italien
Hotel

Elegante, 4-stjernede Hotel Plaza Venezia Mestre er placeret i Venedigs bydel Mestre, blot 10 minutters kørsel med bus eller tog fra Venedigs centrum. Bussen stopper bare 100 meter fra hotellet. Hotellet er klassisk og stilet og indrettet i varme farver. Hotellets restaurant Soul Kitchen byder på stor morgenmadsbuffet hver morgen samt et bredt menukort med både internationale samt lokale retter.

 • +5
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne kan rumme op til 2 voksne og 1 barn (0-3 år), og indretningen er klassisk og moderne. I værelset har I en komfortabel dobbeltseng, pengeskab, minibar, aircondition, fladskærms-TV samt eget badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og gratis WiFi.

Triple room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelserne kan rumme maks. 3 voksne og 1 barn (0-3 år) og er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng. Her har I pengeskab, minibar, aircondition, fladskærms-TV, eget badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer samt gratis WiFi til rådighed.

Vi anbefaler

 • Slå vejen forbi Venedigs Rialtomarked ved Rialtobroen i centrum, som med sit brede udvalg af fisk, skaldyr og lokaldyrkede frugt og grøntsager kan få de fleste munde til at løbe i vand.
 • En tur i gondol på Canal Grande er klart noget, der skal opleves, når I er i Venedig, men der er også gode muligheder for at leje billige cykler i den bilfrie by! En cykel kan I leje for ca. 30 kr., og I er straks klar til at suse rundt i de små gader!
 • Venedig byder selvsagt på utallige spisemuligheder, og mindst én pizza- eller pastaret om dagen kan kun være rimeligt. Er I i centrum og har lyst til ægte italiensk, skal I tilbringe aftenen på elegante Trattoria Ca’ d’Oro, som med hvide duge og smukt interiør fra det 19. århundrede sætter prikken over i'et på en romantisk aften.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem hotellet og lufthavnen tur-retur
 • Turistskat: 4 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-3 år
3-personersværelse: Maks. 3 voksne + 1 barn 0-3 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
En 3. person fra 4 år får 50% på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er placeret i bydelen Mestre, 100 meter fra det nærmeste busstoppested, hvorfra I når til Venedigs centrum på blot 10 minutter. Marco Polo International Lufthavn er ca. 14 kilometer fra hotellet og nås ligeledes nemt med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice