• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Spansk solferie i Pineda del Mar

 • Solferie
 • 5, 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Pineda de Mar
53 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.109,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 177 gange

Book sommerferien nu: 5, 7, 9 eller 14 overnatninger på Hotel Mercè på Costa Brava inkl. helpension & fly tur-retur

Drømmer I jer væk til sol og ferie? Hvorfor ikke tage afsted til Costa Brava på Spaniens vidunderlige kyst. Med dette tilbud får I 5, 7, 9 eller 14 overnatninger med helpension i en af de smukkeste byer i området, Pineda de Mar, og både flybilletterne og transport mellem lufthavnen og hotellet tager vi os af. Slik sol ved hotellets pool, hop I bølgen blå på stranden, eller spring på toget til en dagstur til Barcelona, som blot ligger ca. 1,5 time fra hotellet. I har her mulighed for at kombinere den klassiske charterferie med storbyens mange muligheder!

Inklusive
 • Hotel Mercè: 5, 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Med helpension
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Barcelona, Gerona tur-retur
Oplev Pineda de Mar

Pineda de Mar på Costa Brava er perfekt placeret mellem det funklende Middelhav og den frodige nationalpark Parque de El Montenegre El Corredor. Pineda de Mar området byder på Costa Bravas længste sandstrand, som takket være det milde middelhavsklima er et populært feriemål! Omkring det lokale torv i Pineda de Mar vil I finde flere hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan sippe til et et køligt glas tinto de verano, smage på de lokale delikatesser eller nyde en omgang tapas. Langs de små gader vil I finde hyggelige butikker og i det omkringliggende område er der også forskellige kulturelle monumenter og seværdigheder, hvor I kan få et indblik i kysten og byens historie. Hvis I ønsker at opleve det livlige spanske byliv, er I ikke langt fra storbyerne Barcelona og Girona.

Hotel Mercè

 • Hotel
 • Pineda de Mar, Spanien
Property

Det familievenlige Hotel Mercè er attraktivt beliggende i Pineda de Mars gamle bydel og omkring 10 minutters gang fra en badestrand. Hotellet råder over en swimmingpool, en solterrasse med liggestole og et legeområde for de små. Jeres inkluderede måltider serveres i den tilhørende restaurant, mens lettere anretninger og forfriskende drikkevarer kan købes i caféen eller i poolbaren.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +11
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i klassisk middelhavsstil. Værelset er udstyret med satellit-TV, værdiboks (mod gebyr) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personerstværelset er indrettet i klassisk middelhavsstil. Værelset er udstyret med satellit-TV, værdiboks (mod gebyr) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

4-personerværelse

4 voksne per værelse

4-personersværelset er indrettet i klassisk middelhavsstil. Værelset er udstyret med satellit-TV, værdiboks (mod gebyr) samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 06:00

Check-ud

Indtil 11:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per 3-personersværelse
Min. 4 personer og maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per 4-personerværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer per værelse:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 2-17 år: 60% rabat per overnatning
Barn 2 mellem 2-17 år: 50% rabat per overnatning (kun ved booking af 4-personersværelse)

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

3-personersværelse: Baseret på min. 3 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 20% rabat per overnatning
4-personerværelse: Baseret på min. 4 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 20% rabat per overnatning

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi kan benyttes for 1 € per enhed

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben dagligt fra kl. 08.00-20.00

Helpension

Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Værdiboks

I kan anvende værdboks for 4 € per dag eller 20 € per uge

Bemærk

Hotellets køkken lukker kl. 21.00. Ankommer I til hotellet efter kl. 22.00 kan I få serveret en kold ret (f.eks. salat eller carpaccio). Dette skal dog arrangeres på forhånd. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker dette

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Aktiviteter på stranden

Fra d. 15. juni til 15. juli er der et gratis animationsprogram på stranden og gratis vandcykler, kajakker, stand up paddle boards (SUP) (alle afhængig af tilgængelighed) og en hoppeborg fra d. 1. juli til 31. august

Sted

Hotellet er beliggende i Catalonien i det nordøstlige Spanien. Girona Lufthavn ligger blot en halv times kørsel derfra, mens Barcelona-El Prat Lufthavn ligger 1 times kørsel fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice