• Med indkvartering

Mellem bjerge og søer i Piemonte

 • Solferie
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Ameno
5 Anmeldelser
kr. 1.259,- -23%
Pris fra kr. 979,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 20 gange

Vælg mellem 4, 5, 6 eller 8 dage i værelse med halvpension på hotel Albergo Ristorante Monterosa i Italien samt rabat på hesteridning eller cykelleje og en lille afskedsgave fra hotellet

Er I til tunge rødvine, trøfler og fantastisk natur? Så kom med til Piemonte i Norditalien - regionen, som producerer de verdensberømte vine Barolo, Barbaresco og Barbera d'Alba. Jeres imødekommende hotel sørger for morgenmad og middag, så I blot skal læne jer tilbage og nyde omgivelserne — og så er der mulighed for at opleve landskabet fra cykelsadel eller hesteryg. Piemonte er et skjult paradis mellem sneklædte alper og spejlblanke søer, hvis kulinariske fornøjelser kan slå selv den fineste næse og gane omkuld!

Inklusive
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger i standardværelse (maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år) på Albergo Ristorante Monterosa***
 • Halvpension (daglig morgenmad og middag ekskl. drikkevarer)
 • 10% rabat på hesteridning og cykelleje
 • Afskedsgave fra hotellet
Mmm, Piemonte!

Velkommen til Piemonte, den billedskønne vinregion, hvis navn betyder 'Ved foden af bjergene'. Bjergene henviser naturligvis til de majestætiske Alper, som indrammer området. Her kan I smage på oste, besøge vingårde og nyde nogle af de lækreste trøfler i Italien. Og har I lyst til at udforske regionshovedstaden, er der masser af spændende spisesteder, museer og shoppingmuligheder i Torino. I Piemonte dyrkes den ædle Nebbiolo-drue, som man blandt andet fremstiller Barolo-vin af. Og kender I en smule til det italienske køkken, har I sikkert også smagt på de sprøde grissini, som faktisk har deres oprindelse i Piemonte - ligesom en anden folkekær favorit, Nutella! Piemonte er i særdeleshed en region for mad- og vinelskere.

Albergo Ristorante Monterosa

53 Anmeldelser
 • Hotel
 • Ameno, Italien
Hôtel

Jeres hotel Albergo Ristorante Monterosa ligger i den charmerende by Ameno. Fra hotellet har I panoramablik til bjergene Monte Rosa og Mottarone, og på en klar solskinsdag kan I fra hotellets tagterrasse se den smukke Lago d'Orta, også kendt som Ortasøen. Området er frodigt og grønt, og I kan på kun få minutter gå til Amenos historiske centrum. Hotellet samt restauranten er drevet af familien Pastore siden 1974, men er blevet renoveret sidenhen for at holde komforten i top for alle besøgende. Hotellet ligger perfekt i forhold til Ortasøen, Laggio Maggiore samt Ossola- og Sesia-dalene.

Læs mere
Chambre standart

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i klassisk, italiensk stil med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og har eget badeværelse med bruser og hårtørrer. På værelserne er der endvidere telefon, værdiboks, TV og WiFi. Nogle af værelserne har altan med udsigt til bjergkæden Monte Rosa.

Lago Maggiore

Beliggende vest for den romantiske Lago d'Orta, ligger Lago Maggiore ("Den Store Sø"). Med et areal på over 212 km² er Lago Maggiore en af Norditaliens største — men bestemt også smukkeste — søer. Her er fremragende udsigter, plads til stilhed og eftertænksomhed, og samtidig masser at tage sig til. Historiske monumenter og smukke kirker, restauranter med italienske specialiteter og det charmerende marked i den nærliggende by Luino er nogle af dem, og I kan også tage kabelbanen til toppen af bjerget Sasso del Ferro, hvorfra udsigten over søen er helt suveræn.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Albergo Monterosa. Du indgår derfor direkte aftale med Albergo Monterosa. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 11:00 - 21:30

Check-ud

Indtil 08:00 - 10:30

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standardværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby (0-2 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et standardværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer

10% rabat på hesteridning og cykelleje

I får 10% rabat på hesteridning og cykelleje. Booking og betaling sker ved ankomst gennem hotellet

Sted

Albergo Ristorante Monterosa ligger i den lille by Ameno i Piemonte-regionen i Norditalien. Fra hotellet har I ca. 2 km til Ortasøen, ca. 85 km til Milano og ca. 130 km til Torino.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice