Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Polsk 4* wellnessophold med halvpension

 • Wellness
 • Sarbinowo
13 Anmeldelser
kr. 690,- -40%
Pris fra kr. 419,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning ved Østersøen: 3, 4, 5 eller 8 dage i Atrium Apartamenty i Sarbinowo i Polen med halvpension, wellnessbehandlinger og spa-område

Tag med til den polske kyst og få renset ud i krop og sjæl! I bor i kurbadsbyen Sarbinowo i en lækker lejlighed helt for jer selv med udsigt til Østersøen. En ferie i Sarbinowo er lig med afslapning, velvære og lange gåture langs de polske strandkyster. Her står wellnesspersonalet klar til at forkæle jer fra top til tå, og så får I naturligvis halvpension med i prisen, så I kun skal koncentrere jer om at nyde ferien.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 7 overnatninger i 1- eller 2-værelses lejlighed (maks. 4 voksne) i Atrium Apartamenty****
 • Halvpension (morgenmad, eftermiddagskaffe og kage, aftenbuffet inkl. mineralvand)
 • Fri afbenyttelse af wellnessafdeling (sauna, dampbad, boblebad)
 • 1x kosmetisk konsultation per voksen (skal bookes på forhånd)
 • 1x ansigtmaske-behandling per voksen (skal bookes på forhånd)
 • 1x spa-behandling per voksen (frit valg mellem massage, ansigtsbehandling med Longue Vie-produkter eller Softpack-behandling, skal bookes på forhånd)
 • Forbrug af el, vand og varme i lejligheden
 • Håndklæder (skiftes 2x ugentligt)
 • Rengøring (der gøres rent 2x ugentligt)
 • Sengetøj (skiftes 1x om ugen)
Sarbinowo ved Østersøen

Badebyen Sarbinowo har med sin traditionelle arkitektur og optimale beliggenhed en tiltrækkende effekt på rejsende, som søger ro og rekreation. Området er især kendt for sine mange spa-hoteller netop på grund af naturens skønhed og den sunde havluft. Den friske vind blæser bekymringerne langt bort, og de mange wellnessmuligheder fuldender følelsen af velvære. Om sommeren er de baltiske strande et yndet turistmål for badegæster, og når sæsonen skifter, er det kurstederne, der bliver attraktionen.

Atrium Apartamenty

 • Hotel
 • Sarbinowo, Polen
© Apartments Atrium

Atrium-lejlighedskomplekset er moderne, elegant og med en fornem beliggenhed kun 100 meter fra kysten. Komplekset har egen café og restaurant (Restaurant Atrium), hvor I får serveret jeres morgenmad og middage. Det flotte wellnesscenter byder på sauna, dampbad og boblebad, og personalet tilbyder behandlinger for hele kroppen med anerkendte produkter og metoder.

 • +-4
Læs mere
Studio © Apartments Atrium

1-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

Jeres 1-værelses lejlighed er indrettet med moderne og stilfulde møbler, og udtrykket er elegant og simpelt. I sover i dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. lejligheden er der privat bad og toilet, TV, køkkenområde med køleskab og kogeplade samt nødvendige faciliteter. Lejligheden er op til 35 m².

Apartment © Apartments Atrium

2-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

Jeres 2-værelses lejlighed er indrettet med moderne og stilfulde møbler, og udtrykket er elegant og simpelt. I sover i dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. I lejligheden er der privat bad og toilet, TV, seperat opholdstue, køkkenområde med køleskab og kogeplade samt nødvendige faciliteter. Lejligheden er op til 35 m².

Vi anbefaler

 • Oplev den nærliggende by Kołobrzeg, som udover shopping også byder på interessant arkitektur.
 • Tag på shoppingtur i gaderne ul. Dubois og ul. Gierczak. Afslut turen på en af de hyggelige spisesteder eller caféer på gaden ul. Giełdowa.
 • I kan også besøge kystbyen Mielno, som ligger cirka 15 minutter i bil fra Sarbinowo. Mielno tiltrækker primært gæster på grund af de smukke sandstrande, og så har strandbyen et pulserende liv i sommermånederne.
Booking af inkluderede behandlinger

Bemærk venligst, at de inkluderede skønheds- og wellnessbehandlinger skal bookes på forhånd. Kontakt venligst hotellet efter gennemført booking for at aftale en tid. Hotellets skønheds- og wellnessbehandlinger kan ikke bookes til børn.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat 2,20 PLN (ca. 4 DKK) per voksen per nat, børn betaler 50 % (betales ved ankomst)
 • Badekåbe og tøfler til wellnessafdeling (obligatorisk) for 20 PLN (cirka 35 DKK) og 5,5 PLN (cirka 10 DKK) per person (betales ved ankomst)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

1- og 2-værelses lejlighed:
Min. 2 voksne og maks. 4 voksne + 1 baby (0-2 år)

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en lejlighed, betales der for 2 personer

Børnerabat

Børnerabat gælder i forbindelse med 2 voksne:
Børn 0-4 år: Gratis
Børn 5-12 år: 50 % rabat
Børn 13-16 år: 30 % rabat
Børn fra 17 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Barneseng

En barneseng kan lejes ved forespørgsel for 5 € (cirka 38 DKK) per nat og betales ved ankomst. Kontakt venligst Atrium Apartamentys kundeservice

Tilgængelighed

Lejlighederne er egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Parkering på hotellets parkeringsplads for 16 PLN (cirka 28 DKK) per nat eller i hotellet garage for 30 PLN (cirka 52 DKK per nat). Betales ved ankomst

Internet

Gratis WiFi på indkvarteringen og i lejlighederne

Kæledyr

Det er tilladt at medbringe kæledyr (maks. 5 kg) for 40 PLN (cirka 70 DKK per nat per dyr). Tilvælges i forbindelse med booking og betales ved ankomst

Wellnessafdeling

Wellnessafdelingen har åbent hver dag mellem 16.00-20.00. Børn under 12 år er velkomne i følgeskab med en voksen
Badekåbe og -tøfler er påkrævet og kan lejes for 20 PLN (cirka 35 DKK) og 5,5 PLN (cirka 10 DKK) per person (betales ved ankomst)

Forplejning

Halvpension begynder på ankomstdagen kl. 16.00 og slutter med morgenmad på afrejsedagen

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres lejlighed er beliggende mellem Stettin og Gdansk cirka 4 timer i bil fra Berlin.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice