Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

All-inclusive på Gran Canaria

 • Solferie
 • 5, 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Balito
Pris fra kr. 13.589,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Gran Canaria og glæd jer til 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i egen lejlighed med plads til 2 voksne og 2 børn på Marina Elite Resort med all-inclusive, fly tur-retur fra København eller Hamborg og transport mellem lufthavnen og hotellet

Drømmer I om solskin, sandstrand og lækkert vejr? Så hop på flyet til Gran Canaria, hvor vi disker op med egen lejlighed og all-inclusive i op til to uger. I flyver fra København eller Hamborg, og når I lander, bliver I kørt fra lufthavnen til hotellet. I skal derfor ikke bekymre jer om andet end at huske solbrillerne og solcremen, og I kan godt glæde jer til 5, 7, 9 eller 14 overnatninger på den populære ferieø med de behagelige temperaturer og de dejlige strande.

Inklusive
 • 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i almindelig eller superior lejlighed (maks.3 voksne) på Marina Elite Resort***
 • All-inclusive
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Gran Canaria
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Gran Canaria og Patalavaca

Gran Canaria ligger 150 km fra Afrikas nordkyst og tiltrækker med sit milde klima og mange solskinstimer solglade feriegæster året rundt. Patalavaca ligger på øens sydlige kyst og er en stille og fredelig ferieby med egne sandstrande. I den nærliggende by Arguineguin finder I en hyggelig, mørk lavasandstrand, og på en cirka 10 minutters gåtur langs kysten kommer I frem til stranden i Anfi del Mar, hvor det fineste, hvide sand lægger op til timevis af dasen i solen. Denne strand er lavvandet og betegnes af mange som en af øens allerbedste strande.

Fra nabobyen Arguineguin, hvor I om tirsdagen også finder Gran Canarias største marked, kan I tage på bådtur til byen Puerto Rico, og fra Puerto Rico sejler bådene videre til en af Gran Canarias fineste turistbyer, Puerto Mogán, hvor I kan gå tur langs charmerende kanaler og nyde synet af farvestrålende bougainvilleaer, der pryder de hvidkalkede husmure.

Marina Elite Resort

 • Hotel
 • Balito, Spanien
Pool

Marina Elite Resort ligger i den lille ferieby Patalavaca, ikke langt fra Balito Strand og med flot havudsigt og to opvarmede udendørs swimmingpools. Mod et gebyr kan I spille tennis og squash eller slappe af i den finske sauna, og for børn på 4-12 år er der miniklub med forskellige aktiviteter. Her er buffetrestaurant, snackbar og poolbar.

 • +4
Læs mere
Living room and kitchen

1-værelseslejlighed

3 voksne per lejlighed

Lejligheden er ca. 44 m² og udstyret med to enkeltsenge og en sovesofa. Her er et åbent køkken med køleskab, kogeplade og mikroovn, og her er desuden et opholdsområde med satellit-TV. Lejligheden har eget badeværelse med bruser eller badekar, og som prikken over i'et har I egen altan.

salon

1-værelseslejlighed Superior

3 voksne per lejlighed

Lejligheden er ca. 44 m² og udstyret med to enkeltsenge og en sovesofa. Her er et åbent køkken med køleskab, kogeplade og mikroovn, og her er desuden et opholdsområde med satellit-TV. Lejligheden har eget badeværelse med bruser eller badekar, og som prikken over i'et har I egen altan med havudsigt.

All-inclusive

 • Morgenmad: 08:00 -10:00
 • Snacks: 11:00 -12:30
 • Frokost: 13:00 -15:00
 • Snacks: 16:00 -17:00
 • Aftensmad: 18:00 -21:00
 • Drikkevarer (ikke-alkoholske drikkevarer, øl, vin, sangria og cocktails): 11:00-23:00
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år per 1-værelseslejlighed
Maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år per 1-værelseslejlighed Superior
Min. 4 personer og maks. 5 voksne og 2 børn op til 12 år per 2 Bedroom Apt.
Maks. 5 voksne og 1 barn op til 12 år per 2 Bedroom Apr. Superior

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
0-6 år: Ovenratter gratis
7-12 år: Betaler ca. 189 DKK per nat for opholdet
En 3. person fra 13 år: Betaler ca. 189-239 DKK per nat for opholdet, afhængigt af sæson

Internet

Mulighed for WiFi i lejlighederne (mod gebyr)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Køreturen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 85 minutter. Der kan der forekomme ventetid på op til 1 time i lufthavnen

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Marina Elite Resort ligger i den lille ferieby Patalavaca, ikke langt fra Balito Strand og omkring 50 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice