• Med fly
 • Med indkvartering

Oplev Harry Potters magiske univers i London

 • Oplevelse
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • London
Pris fra kr. 1.769,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 321 gange

En magisk rejse til Harry Potters univers inkl. 2-5 nætter på Royal National Hotel, fly tur-retur og entré til Warner Bros. Studio Tour London

Alohomora! Et sving med tryllestaven og dørene til en verden, der ellers normalt er forbeholdt hekse og troldmænd, er åbne! Kør bagagevognen gennem muren på Perron 9¾, besøg Dumbledores kontor og se Hagrids hytte. Tag et kig ind i Gryffindors opholdsrum eller en gåtur ned af Diagon Alley, og kombiner storbyferien i en af Europas mest dynamiske hovedstæder med trylleformularer, Hogwarts-uniformer og skummende ingefærøl i bedste Harry Potter-stil. I kan vælge mellem 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på et hyggeligt hotel centralt i London, og med i købet får I hver en billet til det magiske Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter"!

Inklusive
 • Royal National Hotel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aarhus/København/Aalborg/Billund til London og fra London til Aarhus/København/Aalborg/Billund
 • Håndbagage
 • Billet til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" (1 per person)
Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter'"

Mugglere har nu muligheden for at komme med bag kulisserne på de eventyrlige Harry Potter-film, så hop ombord på Hogwarts Express, og kør mod Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab!
Se Privet Drive og Harrys værelse under trappen, gå gennem den enorme spisesal, hvor alle skolens elever samles, og hils på mere end 200 overnaturlige væsener som goblins og spøgelser. I souvenirbutikken kan I få jeres egne tryllestave, tidsvendere og andet magisk tilbehør. Som noget helt nyt kan I i år også træde ind Den Forbudte Skov, som normalt er strengt forbudt for Hogwarts elever! Hvis I er heldige, støder I måske ind i den kæmpemæssige edderkop Aragog og dens familie eller hippogriffen Stormvind, som også holder til i skoven. Turen varer ca. 3 timer.

Efter jeres booking er bekræftet, modtager I, sammen med jeres rejsedokumenter, senest 5 dage inden afrejse et værdibevis, som I skal udskrive og aflevere på Warner Bros. Studios billetkontor for at få jeres billetter. Jeres ordrebekræftelse fra TravelBird er altså IKKE nok.

I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres værdibevis.

Royal National Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
restaurant

Royal National Hotel ligger på Russell Square centralt i London. I får serveret kold morgenmad hver morgen (varm English Breakfast kan tilkøbes for 5 GBP per person per dag), og hotellet råder desuden over flere spisesteder såsom Pavilion Roastery, London Pub eller Blooms Pizza Café, hvor I kan spise eller få jer en kold øl om aftenen. Den nærmeste metrostation er Russell Square Station kun få minutters gang fra hotellet, og indenfor et kvarters gang ligger også tog- og metrostationen King's Cross samt seværdigheder som British Museum.

 • +6
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et simpelt indrettet dobbeltværelse, der er udstyret med en dobbeltseng, te- og kaffefaciliteter, TV, radio, telefon, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

De enkle 3-personersværelse er udstyret med en dobbeltseng samt en enkeltseng eller sovesofa, te- og kaffefaciliteter, TV, radio, telefon, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

Vi anbefaler

 • Notting Hill og Camden Market: Om søndagen kan I besøge det berømte antikvitetsmarked på Portobello Road, kendt fra filmen "Notting Hill", hvor I kan købe alt fra økologiske produkter til vintagefund. På Camden Market, der er åbent dagligt, finder I også hundredevis af boder, der sælger alt mellem himmel og jord.
 • De bedste fish'n'chips i Soho: Efter sigende fås den bedste fish'n'chips hos Golden Union Fish Bar, og endda til helt overkommelige priser. Fisken er friskfanget hver dag, og kartoflerne er af bedste kvalitet – skal I prøve den populære spise, bør I altså gøre det her!
 • The London Dungeons: Er I til gru og uhygge? Så besøg The London Dungeon, hvor I af professionelle skuespillere bliver taget med på en rejse gennem 1000 år af Londons skumle fortid. I møder bl.a. Jack the Ripper og den berygtede Sweeney Todd.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
14 anmeldelser
Skrevet af TravelBirds rejsende
Læs anmeldelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Transport til Warner Bros. Studios
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 voksen og 1 baby op til 2 år per Enkeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for £5.25 per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Op til 4 MB gratis WiFi på hotellet per dag. I kan tilkøbe premium WiFi, hvis I ønsker at bruge mere end dette (betales på hotellet)

Forplejning

Med i opholdet er der inkluderet en kold morgenmad. I har mulighed for at opgradere til English breakfast på hotellet (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Billetter

Senest 5 dage inden afrejse vil I modtage jeres værdibevis sammen med jeres øvrige rejsedokumenter. På værdibeviset vil datoen for udflugten til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" fremgå. Værdibeviset er kun gyldig på den angivne dato. Værdibeviset skal udskrives og afleveres på Warner Bros. Studios billetkontor for at få billetten. Jeres ordrebekræftelse fra TravelBird er altså IKKE nok. I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres værdibevis. Værdibeviset kan ikke byttes eller refunderes og genudstedes ikke ved ombooking af rejsen

Transport til Warner Bros. Studio

I skal regne med en transporttid på ca. 1 time.

Fra hotellet tager det ca. 12 minutter at gå til Euston Station, hvorfra I tager London Midland-toget mod Birmingham New Street. I står af efter ca. 14 minutter på Watford Junction Station, hvorfra en bus kører jer til Harry Potter Studios. Turen med bussen koster 2,50 £ for en returbillet. Bussen kører hvert 20. minut, og turen tager ca. 15 minutter. I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres billet.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger centralt i London på Russell Square, blot få minutters gang fra metrostationen af samme navn. King's Cross Station og British Museum kan I nå på gåben på 10-15 minutter. Det tager ca. 1 time at komme til hotellet med offentlig transport fra London Stansted Airport og London Luton Airport.

14 anmeldelser
Skrevet af TravelBirds rejsende
 • Hotel
 • TravelBirds service
 • Værdi for pengene
 • Tips til turen
 • avatar
  Skønt
  • Rejste i juli 2018
  • 3 overnatninger
  • Par

  Alt

  Intet

 • avatar
  Fantastiske Harry Potter
  • Rejste i juli 2018
  • 2 overnatninger
  • Familie

  Harry potterworld virkelig en god oplevelse

  OB’s hjemrejse allerede kl 9. Det betød vi skulle forlade hotellet kl 05.00 ... længe f...

  OB’s hjemrejse allerede kl 9. Det betød vi skulle forlade hotellet kl 05.00 ... længe før morgenmad. Det ville have været skønt med aftenflyvning hjem så man også kunne få lidt ud SF dagen.

 • avatar
  Dejlig tur til London
  • Rejste i juli 2018
  • 3 overnatninger
  • Familie

  Hotellet lå midten i byen, så vi kunne hurtigt komme rundt. Der var Masser af lækkere sunde spisesteder :-) Flot sommervejr alle dage

  Fly var forsinket 1 time på vej hjem

 • avatar
  • Rejste i juli 2018
  • 3 overnatninger
  • Familie

  Denne rejsende har ikke skrevet en anmeldelse

 • avatar
  Fantastisk miniferie
  • Rejste i juni 2018
  • 3 overnatninger
  • Par

  Alt spillede bare fra da vi stod ind i flyvet fra Kastrup Lufthavn, til vi stod af igen 4 dage senere. Det er længe siden jeg har været på en ferie, hvor alt bare gik som det skulle. Jeg vil klart gøre brug af TravelBird igen.

 • 9 anmeldelser er ikke synlige endnu
Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice