• Med fly
 • Med indkvartering

Oplev Harry Potters magiske univers i London

 • Oplevelse
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • London
78 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.669,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 291 gange

Tag på en magisk rejse til Hogwarts og Diagon Alley inklusive 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Royal National Hotel, fly tur-retur fra København, Aarhus, Aalborg eller Billund samt entré til Warner Bros. Studio Tour London

Alohomora! Et sving med tryllestaven og dørene til en verden, der ellers normalt er forbeholdt hekse og troldmænd, er åbne! Kør bagagevognen gennem muren på Perron 9¾, besøg Dumbledores kontor og se Hagrids hytte. Tag et kig ind i Gryffindors opholdsrum eller en gåtur ned af Diagon Alley, og kombiner storbyferien i en af Europas mest dynamiske hovedstæder med trylleformularer, Hogwarts-uniformer og skummende ingefærøl i bedste Harry Potter-stil. I kan vælge mellem 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på et hyggeligt hotel centralt i London, og med i købet får I hver en billet til det magiske Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter"!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-15 år) eller 3-personersværelse på Royal National Hotel***
 • Morgenmad (kold morgenmad med mulighed for at opgradere til English breakfast på hotellet)
 • 1 billet til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" per person (på dag 2)
 • Fly tur-retur fra København, Aarhus, Billund eller Aalborg til London
 • Håndbagage
Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter'"

Mugglere har nu muligheden for at komme med bag kulisserne på de eventyrlige Harry Potter-film, så hop ombord på Hogwarts Express og kør mod Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab!
Se Privet Drive og Harrys værelse under trappen, gå gennem den enorme spisesal, hvor alle skolens elever samles og hils på mere end 200 overnaturlige væsener som goblins og spøgelser. I souvenirbutikken kan I få jeres egne tryllestave, tidsvendere og andet magisk tilbehør. Som noget helt nyt kan I i år også træde ind Den Forbudte Skov, som normalt er strengt forbudt for Hogwarts elever! Hvis I er heldige, støder I måske ind i den kæmpemæssige edderkop Aragog og dens familie eller hippogriffen Stormvind, som også holder til i skoven. Turen varer ca. 3 timer.

Jeres besøg i Harry Potter Studios finder sted mellem kl. 10.00 og kl. 14.00. Efter jeres booking er bekræftet modtager I et værdibevis, som I skal udskrive og aflevere på Warner Bros. Studios billetkontor for at få jeres billetter. Jeres ordrebekræftelse fra TravelBird er altså IKKE nok.

I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres billet.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Royal National Hotel

563 Anmeldelser
 • Hotel
 • London, Storbritannien
restaurant

Royal National Hotel ligger på Russell Square centralt i London. I får serveret kold morgenmad hver morgen (varm English Breakfast kan tilkøbes for 5 GBP per person per dag), og hotellet råder desuden over flere spisesteder såsom Pavilion Roastery, London Pub eller Blooms Pizza Café, hvor I kan spise eller få jer en kold øl om aftenen. Den nærmeste metrostation er Russell Square Station kun få minutters gang fra hotellet, og indenfor et kvarters gang ligger også tog- og metrostationen King's Cross samt seværdigheder som British Museum.

 • +6
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et simpelt indrettet dobbeltværelse, der er udstyret med en dobbeltseng, te- og kaffefaciliteter, TV, radio, telefon, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

De enkle 3-personersværelse er udstyret med en dobbeltseng samt en enkeltseng eller sovesofa, te- og kaffefaciliteter, TV, radio, telefon, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

Vi anbefaler

 • Notting Hill og Camden Market: Om søndagen kan I besøge det berømte antikvitetsmarked på Portobello Road, kendt fra filmen "Notting Hill", hvor I kan købe alt fra økologiske produkter til vintagefund. På Camden Market, der er åbent dagligt, finder I også hundredevis af boder, der sælger alt mellem himmel og jord.
 • De bedste fish'n'chips i Soho: Efter sigende fås den bedste fish'n'chips hos Golden Union Fish Bar, og endda til helt overkommelige priser. Fisken er friskfanget hver dag, og kartoflerne er af bedste kvalitet – skal I prøve den populære spise, bør I altså gøre det her!
 • The London Dungeons: Er I til gru og uhygge? Så besøg The London Dungeon, hvor I af professionelle skuespillere bliver taget med på en rejse gennem 1000 år af Londons skumle fortid. I møder bl.a. Jack the Ripper og den berygtede Sweeney Todd.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Transport til Warner Bros. Studios
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-15 år
3-personersværelse: Min. og maks. 3 personer over 16 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-15 år: Barn 1 bor gratis på hotellet. Barn 2 får 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 16 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for £5.25 per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Op til 4 MB gratis WiFi på hotellet per dag. I kan tilkøbe premium WiFi, hvis I ønsker at bruge mere end dette (betales på hotellet)

Forplejning

Med i opholdet er der inkluderet en kold morgenmad. I har mulighed for at opgradere til English breakfast på hotellet (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Fra hotellet til Harry Potter Studio

Fra Hotel Royal National kan I gå til Euston station (ca. 10 minutters gang) herfra kan i tage London Midland toget til Watford Junction (ca. 15 minutter). Fra Watford Junction kan I enten tage WBS shuttle-bus eller bus nummer 311 mod Leavesden

Billetter

Billet til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" på rejsens dag 2. Senest 3 uger før afrejse vil I modtage jeres entrébilletter i en e-mail fra vores partner AXIS & GLOBE. Bemærk venligst, at jeres billetter til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" ikke kan ændres eller refunderes

Transport til Warner Bros. Studio

Fra hotellet tager det ca. 12 minutter at gå til Euston Station, hvorfra I tager London Midland-toget mod Birmingham New Street. I står af efter ca. 14 minutter på Watford Junction Station, hvorfra en bus kører jer til Harry Potter Studios. Turen med bussen koster 2,50 £ for en returbillet. Bussen kører hvert 20. minut, og turen tager ca. 15 minutter. I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres billet.

Sted

Hotellet ligger centralt i London på Russell Square, blot få minutters gang fra metrostationen af samme navn. King's Cross Station og British Museum kan I nå på gåben på 10-15 minutter. Det tager ca. 1 time at komme til hotellet med offentlig transport fra London Stansted Airport og London Luton Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice