Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

På 4-stjernet slotsophold i Nordtyskland

 • Wellness
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Crivitz
kr. 1.529,- -47%
Pris fra kr. 819,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Eksklusiv miniferie: Tilbring 3 eller 4 dage i en junior suite på det 4-stjernede slotshotel Schloss Basthorst i Mecklenburg inkl. morgenmad, fri adgang til wellness og besøg på kunstværksted

Forkæl familien eller hinanden med 3 eller 4 dage på et slot i Tyskland! I bor på et 4-stjernet slotshotel midt i den uspolerede natur i Mecklenburg-Vorpommern med dybe skove og et væld af blanke søer, der indbyder til lange gå- og cykelture. Her kan I glæde jer til at slappe af i det 1300 m² store wellnessområde og i den smukke slotspark. I bor i en junior suite og bliver hver dag forkælet med en morgenbuffet. Under jeres ophold kommer I på besøg på et lokalt kunstværksted, og i nærområdet kan I besøge flere smukke slotte. Her får I altså en vidunderlig pause fra hverdagen!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i junior suite (maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år) på Schloss Basthorst****
 • Morgenmad
 • Fri adgang til det 1300 m² store wellnessområde
 • Adgang til kunstværkstedet Kunsthaus Basthorst
 • 1x velkomstdrink i slotsloungen
 • 1 flaske vand per person
 • Gratis parkering
Basthorst og Schwerin

Landsbyen Basthorst er omgivet af smuk natur og ligger tæt ved Schwerin. Her kan I besøge Schwerins eventyrslot, den historiske gamle bydel med de mange gallerier, museer og butikker og forretninger. Ved juletid kan I besøge Schwerins julemarked, hvor det smukke, oplyste slot danner de perfekte, magiske rammer for en hyggelig dag med julegodter, glühwein og skøjtebaner.

I har desuden gratis adgang til det 100 år gamle kunstværksted Kunsthaus Basthorst, hvor I kan se de arbejdende kunstnere og deltage i workshops. Vil I se flere slotte, kan I besøge Schloss Ludwigslust eller Schloss Güstrow, der ligger ca. 40-45 minutters kørsel fra hotellet. Begge slotte er tilknyttet Schwerins slotsmuseum, og her kan I lære om hertugfamiliens liv, gå tur i de skønne slotshaver og drømme jer tilbage til en svunden tid. Ludwigslust er desuden en smuk barokby, som i sig selv er et besøg værd.

Schloss Basthorst

 • Hotel
 • Crivitz, Tyskland
Hotel Lounge

Slottet ligger omgivet af træer og nær en fin skovsø. Den charmerende hovedbygning er mere end 200 år gammel, og slotshotellet er stilfuldt indrettet med en blanding af gamle møbler og moderne design. Slap af med en god bog og en kop kaffe i hotellets udestue, eller gå en tur i den prægtige slotshave, der er anlagt i engelsk stil. Om aftenen kan I nyde en veltillavet middag i restauranten, der serverer lokale og franskinspirerede retter.

I kan lade batterierne op i wellnessområdet, der blandt andet har indendørs swimmingpool med vandfald og en saunaafdeling med dampbad, tropisk bruser og meditationsrum. I har desuden mulighed for at tilkøbe spa-behandlinger, hvis I trænger til lidt ekstra forkælelse.

 • +9
Læs mere
Junior Suite

Junior suite

2 voksne per suite

Slotshotellets skønne værelser ligger i slotsbygningen, i tårnhuset og i skovbygningen. I bor i en junior suite, der har et opholdsområde og et stort badeværelse. Alle suiterne har også TV, telefon, værdiboks og hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Schlosshotel Basthorst (Servaas Schlosshotel GmbH). Du indgår derfor direkte aftale med Schlosshotel Basthorst (Servaas Schlosshotel GmbH). TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år per junior suite

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-6 år: 85% rabat
Børn 7-12 år: 50% rabat
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr per værelse for 19 € per nat, som betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet
Det koster 8 € per døgn at parkere i hotellets parkeringsgarage

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Slottet ligger midt i et naturskønt område med skov og sø, ved landsbyen Basthorst. Basthorst ligger i den tyske delstat Mecklenburg Vorpommern, og herfra har I kun 30 minutters kørsel til Schwerin.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice