• Med indkvartering

4* afslapning i Toscana + halvpension

Solferie 3, 4 eller 7 overnatninger Pescia

(7 Anmeldelser)
kr. 1.490,- -25%
per person fra kr. 1.119,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 39 gange

Oplev Toscanas charme: Tilbring 4, 5 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Villa delle Rose inkl. halvpension, afskedsgave og cykelleje

Rullende, grønne bakker så langt øjet rækker, liflige vine, et autentisk køkken og duften af olivenlunde og citrontræer – Toscana er en fest for sanserne! Går I allerede og lægger ferieplaner for næste år, så er dette måske lige det, I har ventet på. I får 4, 5 eller 8 dage på et flot, 4-stjernet hotel i den hyggelige by Pescia, hvor I bliver forkælet med halvpension, swimmingpool og gratis cykelleje. Herfra kan I nemt nå byer som Pisa, Lucca og Firenze, og havet er også kun en lille time væk – altså kan I opleve alt det bedste, Toscana har at byde på!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-16 år) eller 4-personersværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-16 år) på Hotel Villa delle Rose****
 • Halvpension (morgenbuffet og 3-retters middag)
 • 1 flaske Prosecco som afskedsgave
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis cykelleje (afhængigt af tilgængelighed)
 • Fri adgang til hotellets udendørs swimmingpool (afhængigt af vejrforhold, fra 15. maj til 30. september)
 • Gratis parkering
Pescia i Toscana

Den lille by Pescia ligger i den fortryllende toscanske natur, mellem Firenze, Lucca og Pisa. Pescia er for de fleste ganske ukendt og besøges hvert år kun af få turister, så byen er det perfekte sted at mærke den autentiske italienske stemning. Den historiske bymidte er fuld af smukke bygninger fra renæssancen, og i det omkringliggende landskab dyrkes velduftende blomster og oliventræer. Faktisk kaldes Pescia nogle gange for Italiens blomsterhovedstad – en smukkere og mere romantisk feriedestination skal man lede længe efter.

Nabobyen, Montecatini Terme, er kendt for sine termiske kilder, sin flotte arkitektur og forkælende spa'er, og her har I god mulighed for at slappe af i de (efter sigende) helbredende kilder, tage et mudderbad eller få jer en massage. Og med tre kvarter til Pisa og en time til Firenze ligger de store kulturelle oplevelser også lige i nabolaget!

Villa Delle Rose

Hotel Pescia, Italien
Villa delle Rose

Det 4-stjernede Hotel Villa delle Rose er en hel oplevelse i sig selv. Den flotte gamle ejendom blev opført af greven af Soderini i det 18. århundrede, men er i dag renoveret og udstyret med alle moderne faciliteter. Hotellet har egen have, overdækket terrasse, udendørs swimmingpool og en hyggelig restaurant, der er kendt for sin høje standard og sine lækre retter inspireret af det regionale toscanske køkken. Hotellet har nogle cykler stående, som gæsterne kan låne. Så kan I udforske endnu mere af lokalområdet og besøge de milelange vinmarker og olivenlunde.

I ankommer til en velkomstdrink på hotellet, og hver dag byder restauranten på både morgenmadsbuffet og en 3-retters middag om aftenen. I får også en flaske Prosecco som afskedsgave.

 • +3
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De fine dobbeltværelser er udstyret med aircondition, satellit-TV, radio, telefon, minibar mod gebyr, skrivebord og badeværelse med hårtørrer.

Triple room

3-personersværelse

2 voksne per værelse

3-personersværelserne er lyst indrettet og udstyret med aircondition, satellit-TV, radio, telefon, minibar mod gebyr, skrivebord og badeværelse med hårtørrer. Her har I en dobbeltseng samt en ekstraseng til maks. 2 voksne og 1 barn 0-16 år.

Triple room 2

4-personersværelse

2 voksne per værelse

Hotellets 4-personersværelser er udstyret med aircondition, satellit-TV, radio, telefon, minibar mod gebyr, skrivebord og badeværelse med hårtørrer. Her har I en dobbeltseng og 2 enkeltsenge til maks. 2 voksne og 2 børn 0-16 år.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til middagen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Igna's Tour. Du indgår derfor direkte aftale med Igna's Tour. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
3-personersværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn op til 16 år
4-personersværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn op til 16 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-7 år: Gratis
Børn 8-12 år: 50% rabat
Børn 13-16 år: 20% rabat
Børn fra 17 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Det 4-stjernede Hotel Villa delle Rose ligger i den lille by Pescia i Toscana, ca. 3 kvarters kørsel fra Pisa og 1 times kørsel fra Firenze.