Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Ophold på designhotel i Rom

 • Storbyferie
 • Rom
26 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.099,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til altid skønne Rom: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på designhotel med morgenmad og fly tur-retur fra København el. Hamborg

Rom opleves allerbedst til fods, så tag traveskoene på og skab minder for livet! I bliver indlogeret på det nybyggede designhotel Camplus Guest Roma blot 300 meter fra metroen, hvorfra I kan tage direkte til Roms centrum. Her kan I smage jer igennem det italienske køkken, gå amok i kulturhistorie og indsnuse den summende stemning fra en fortovscafé med en cappuccino i hånden. Der er sørget for fly, hotel og morgenmad, så I blot skal tage hinanden i hånden og udforske den italienske hovedstad.

Inklusive
 • Camplus Guest Roma: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Rom, Leonardo da Vinci-Fiumicino tur-retur
 • Håndbagage

Camplus Guest Roma

 • Hotel
 • Rom, Italien
hotel

Camplus Guest Roma ligger i en nybygget 6-etagersbygning i det historiske område Pietralata i den nordøstlige del af Rom. Hotellet ligger cirka 15 minutter fra Roma Termini og 3 metrostationer fra Turbini. Hotellet er bygget i forlængelse af Roms Universitetscampus ved Pietralata, så der er masser af liv i området. Til trods for den fysiske nærhed til universitetet, er hotel og campus dog komplet adskilte. Hotellet har et fitnessrum, gratis WiFi, en restaurant, lounge og bar samt udendørs terrasse og døgnåben reception.

 • +-4
Læs mere
Vi anbefaler

 • Hvis I leder efter et sted, hvor I kan hvile benene og få en bid mad, bør I tage forbi Dar Filettaro a Santa Barbara - en skjult perle af et spisested ved Campo dei Fiori, som serverer smagfuld, paneret fisk.
 • Italien er kendt for sine utallige modedesignere, og er I i til shopping, så tag en tur i Monti-distriktet, de hemmelige smågader omkring centrum samt Trastevere-distriktet og brug nogle timer i de imponerende forretninger.
 • Falder jeres ophold på en søndag, så besøg Porta Portese-markedet, som med over 100 boder er Roms største genbrugsmarked.
 • Efter en lang dag på benene bør I forkæle jer selv med en autentisk spa-oplevelse, og det gør I hos Terme di Trastevere, som er inspireret af Antikkens romerske bade.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 3,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 6 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per dobbeltværelse (betales på hotellet):
Børn i alderen 0-6 år: Overnatter gratis på hotellet
Børn i alderen 7-12 år får rabat på hotelopholdet (afhængigt af sæson og opholdets varighed)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i værelse og hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i Turbino-området i Rom cirka 3 ½ km fra Piazza Bologna, og hotellet ligger kun knap 13 km fra Ciampino Airport (CIA).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice