• Med fly
 • Med indkvartering

På opdagelse i Rom

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Rom

per person fra kr. 1.309,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 54 gange

Flyv med til den evige stad, Rom: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på spritnyt designhotel med morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund

Rom opleves allerbedst til fods, så tag traveskoene på og skab minder for livet! I bliver indlogeret på det nybyggede designhotel Camplus Guest Roma blot 300 meter fra metroen, hvorfra I kan tage direkte til Roms centrum. Her kan I smage jer igennem det italienske køkken, gå amok i kulturhistorie og indsnuse den summende stemning fra en fortovscafé med en cappuccino i hånden. Der er sørget for fly, hotel og morgenmad, så I blot skal tage hinanden i hånden og udforske den italienske hovedstad.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år + 1 baby 0-2 år) på hotel Camplus Guest Roma
 • Daglig morgenmad
 • Fri afbenyttelse af fitnessrum
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Rom
 • Håndbagage
Turen går til Rom

Der findes ingen steder i Europa, der kan måle sig med Rom, når det kommer til historiske seværdigheder. Men det er ikke kun kulturen, der lokker rejsende til byen: det er den imødekommende lokalbefolkning og de charmerende, snoede gader samt den livlige stemning og det fantastiske italienske køkken — alle disse glæder og flere til er skyld i, at Rom er og bliver en rejsefavorit.

Tips til turen Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres tips til turen på TravelBird-app'en.

Camplus Guest Roma

Hotel Rom, Italien
hotel

Camplus Guest Roma ligger i en nybygget 6-etagersbygning i det historiske område Pietralata i den nordøstlige del af Rom. Hotellet ligger cirka 15 minutter fra Roma Termini og 3 metrostationer fra Turbini. Hotellet er bygget i forlængelse af Roms Universitetscampus ved Pietralata, så der er masser af liv i området. Til trods for den fysiske nærhed til universitetet, er hotel og campus dog komplet adskilte. Hotellet har et fitnessrum, gratis WiFi, en restaurant, lounge og bar samt udendørs terrasse og døgnåben reception.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er lyst og behageligt indrettet med aircondition, WiFi, fladskærms-TV, skab, skrivebord og minibar. Værelserne er udstyret med eget badeværelse med toilet og bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er desuden gratis WiFi overalt i hotelbygningen. Hotellet er del af Camplus Living-kæden, som lever efter filosofien 'smart living': Foreningen af funktionalitet og design. Camplus Living byder sine gæster på et behageligt ophold for rimelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi anbefaler

 • Hvis I leder efter et sted, hvor I kan hvile benene og få en bid mad, bør I tage forbi Dar Filettaro a Santa Barbara - en skjult perle af et spisested ved Campo dei Fiori, som serverer smagfuld, paneret fisk.
 • Italien er kendt for sine utallige modedesignere, og er I i til shopping, så tag en tur i Monti-distriktet, de hemmelige smågader omkring centrum samt Trastevere-distriktet og brug nogle timer i de imponerende forretninger.
 • Falder jeres ophold på en søndag, så besøg Porta Portese-markedet, som med over 100 boder er Roms største genbrugsmarked.
 • Efter en lang dag på benene bør I forkæle jer selv med en autentisk spa-oplevelse, og det gør I hos Terme di Trastevere, som er inspireret af Antikkens romerske bade.
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 3,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:30

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks 2 voksne + 1 barn 0-12 år + 1 baby 0-2 år per dobbeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per dobbeltværelse (betales på hotellet):
Børn i alderen 0-6 år: Overnatter gratis på hotellet
Børn i alderen 7-12 år får rabat på hotelopholdet (afhængigt af sæson og opholdets varighed)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i værelse og hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i Turbino-området i Rom cirka 3 ½ km fra Piazza Bologna, og hotellet ligger kun knap 13 km fra Ciampino Airport (CIA).

Camplus Guest Roma
Via del Cottanello 25
Tiburtino
00158 Rom
Italien