Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Alfagar I Village Albufeira

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Olhos de Água
Pris fra kr. 11.859,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en skøn solferie i smukke Algarve på Portugals sydlige kyst: 7 eller 14 overnatninger i egen lejlighed inkl. morgenmad, fly fra København samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Ned i gear og op med humøret, Portugal venter! En ferie på hele 1 eller 2 uger på Algarvekysten byder på alt fra dasetimer ved havet over autentiske landsbyer til et køkken, der bare smager af sydens mange soltimer. I bor i gåafstand til stranden i egen lejlighed til 4 eller 6 personer og kan stå op til morgenmad og havbrise hver morgen – og hvis bekymringerne skal helt på afstand, ligger de hvide sandstrande og hyggelige fiskerbyer bare og venter på jer. Ah, det kan da kaldes ferie!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i lejlighed til 4 eller 6 personer på Alfagar I Village***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København (Norwegian)
 • 10 kg håndbagage (55x40x23 cm)
 • 20 kg indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Algarvekysten

Algarvekysten er bedre kendt som solbadernes paradis! Med sit behagelige middelhavsklima og sine lange hvide sandstrande er Algarve det perfekte feriemål for sollystne og badeglade turister. Den tidligere fiskerby Albufeira er et sandt ferieparadis: Fine hvidkalkede huse og brostensbelagte gader danner kulisserne for byens livlige bymidte, som er fyldt med små fortovscaféer og hyggelige butikker. 6 km fra resortet finder I den skønne strand Praia da Falésia. Den 8 km lange kyststrækning er omgivet af majestætiske røde klipper, der virker vindnedsættende og gør helhedsindtrykket uforglemmeligt. Der ligger et udvalg af restauranter og barer langs stranden.

Alfagar I Village

 • Apartment
 • Olhos de Água, Portugal
Alfagar resort

Alfagar I Village ligger øverst på en klippe nær byen Albufeira, og panoramaudsigten er helt uimodståelig. Restauranten serverer internationale retter, og i poolbaren kan I købe kolde forfriskninger i løbet af dagen. Et legeområde og en børnepool klarer underholdningen for de mindste. Stranden Santa Eulália er blot 1 km fra hotellet, og hotellet er knap 2 km fra kvarteret Areias de São Joãos shoppinggader.

 • +4
Læs mere
Alfagar rom

4-personerslejlighed - udsigt til haven

4 voksne per lejlighed

Lejlighederne til 4 personer er indrettet i lyse farver og er alle udstyret med en altan med udsigt over den flotte have. Lejlighederne består af et mindre køkken med ovn, kogeplader, køleskab, kaffemaskine, elkedel og brødrister, et spisehjørne, et dobbeltværelse, privat badeværelse samt et opholdsrum med sovesofa.

Appart

6-personerslejlighed - havudsigt

6 voksne per lejlighed

Lejlighederne til 6 personer er hyggeligt indrettet i lyse farver og er alle udstyret med en altan, og herfra har I en flot havudsigt. Lejlighederne består af et mindre køkken med ovn, kogeplader, køleskab, kaffemaskine, elkedel og brødrister, et spisehjørne, to dobbeltværelser, privat badeværelse samt et opholdsrum med sovesofa.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Depositum: 150-200 € per lejlighed (afhængigt af lejlighedstype)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

4-personerslejlighed: Maks. 4 personer
6-personerslejlighed: Maks. 6 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Den 3.-6. person overnatter gratis i lejligheden

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi i hotellets bar og reception samt i lejlighederne med havudsigt
I lejlighederne med haveudsigt kan WiFi tilkøbes for 7 € per dag eller 35 € per uge, som betales i receptionen

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type lejlighed (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Faro Lufthavn (FAO)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) og 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er ca. 4 timer
- I flyver med Norwegian (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Alfagar I Village ligger smukt på en klippe nær stranden med udsigt over Atlanterhavet. Den nærmeste by er Albufeira, som ligger 5 km fra jeres lejlighed. Der er ca. 35 km mellem lufthavnen og hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice