• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Alfagar I Village på Algarvekysten

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Olhos de Água
Pris fra kr. 2.879,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Tag på en skøn solferie i smukke Algarve på Portugals sydlige kyst i egen lejlighed inkl. morgenmad, fly tur-retur & transfer

Ned i gear og op med humøret, Portugal venter! En ferie på hele 1 eller 2 uger på Algarvekysten byder på alt fra dasetimer ved havet over autentiske landsbyer til et køkken, der bare smager af sydens mange soltimer. I bor i gåafstand til stranden i egen lejlighed til 4 eller 6 personer, og I kan stå op til morgenmad og havbrise hver morgen – og hvis bekymringerne skal helt på afstand, ligger de hvide sandstrande og hyggelige fiskerbyer bare og venter på jer. Ahh, det kan da kaldes ferie!

Inklusive
 • Alfagar Village: 7 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København til Faro tur-retur
Algarvekysten

Algarvekysten er bedre kendt som solbadernes paradis! Med sit behagelige middelhavsklima og sine lange, hvide sandstrande er Algarve det perfekte feriemål for sollystne og badeglade turister. Den tidligere fiskerby Albufeira er et sandt ferieparadis: Fine hvidkalkede huse og brostensbelagte gader danner kulisserne for byens livlige bymidte, som er fyldt med små fortovscaféer og hyggelige butikker. Praia da Falésia er en af områdets mange skønne strande. Den 8 km lange kyststrækning er omgivet af majestætiske røde klipper, der virker vindnedsættende og gør helhedsindtrykket uforglemmeligt. Hvis I har brug for en kølig forfriskning i varmen, ligger der et udvalg af restauranter og barer langs stranden.

Alfagar I Village***

 • Apartment
 • Olhos de Água, Portugal
Alfagar resort

Alfagar I Village ligger øverst på en klippe nær byen Albufeira, og panoramaudsigten er helt uimodståelig. Restauranten serverer internationale retter, og i poolbaren kan I købe kolde forfriskninger i løbet af dagen. Et legeområde og en børnepool klarer underholdningen for de mindste. Stranden Santa Eulália er blot 1 km fra hotellet, og hotellet er knap 2 km fra kvarteret Areias de São Joãos shoppinggader.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Alfagar rom

4-personerslejlighed - udsigt til haven

4 voksne per lejlighed

Lejlighederne til 4 personer er indrettet i lyse farver, og er alle udstyret med en altan med udsigt over den flotte have. Lejlighederne består af et mindre køkken med ovn, kogeplader, køleskab, kaffemaskine, elkedel og brødrister, et spisehjørne, et dobbeltværelse, privat badeværelse samt et opholdsrum med sovesofa.

Appart

6-personerslejlighed - havudsigt

6 voksne per lejlighed

Lejlighederne til 6 personer er hyggeligt indrettet i lyse farver, og er alle udstyret med en altan, hvorfra I har en flot havudsigt. Lejlighederne består af et mindre køkken med ovn, kogeplader, køleskab, kaffemaskine, elkedel og brødrister, et spisehjørne, to dobbeltværelse, privat badeværelse samt et opholdsrum med sovesofa.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Depositum: 150-200 € per lejlighed (afhængigt af lejlighedstype)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 4 personer per 4-personerslejlighed - udsigt til haven
Maks. 6 personer per 6-personerslejlighed - havudsigt

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 100% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Swimmingpool

Hotellet har tre swimmingpools, der er tilgængelige hele året. Åbningstiderne er fra kl. 08.00-20.00

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Internet

Der er gratis WiFi i hotellets bar og reception samt i lejlighederne med havudsigt
I lejlighederne med haveudsigt kan WiFi tilkøbes for 7 € per dag eller 35 € per uge, som betales i receptionen

Sted

Alfagar I Village ligger smukt på en klippe nær stranden med udsigt over Atlanterhavet. Den nærmeste by er Albufeira, som ligger 5 km fra jeres lejlighed. Der er ca. 35 km mellem lufthavnen og hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice