Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie til Porto

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Porto
Pris fra kr. 1.069,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gør som rigtige livsnydere og tag på ferie i Porto: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Velkommen til Porto: Byen, hvor kinderne varmes op af sydens sol og verdens bedste portvin. Her kan I gå på opdagelse i masser af seværdigheder og fantastiske spisesteder, tage på sejltur på floden og få trænet benene i de stejle gader pyntet med pastelfarvede facader. I bor i hjertet af det historiske kvarter – lige som det skal være, når man er på storbyferie.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Da Bolsa***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Porto
 • Håndbagage
Porto

I Portugals næststørste by er traditionerne og historien lige så nærværende som regionens ædle druemost. I de gamle portvinshuse produceres der stadig, og mange af de berømte portvinshuse arrangerer rundture i de duftende vinkældre – naturligvis med smagsprøver inkluderet. I den gamle bydel Ribeira vrimler det også med historier lige så gamle som middelalderen, og oplevelserne og arkitekturen kan indtages sammen med friskfanget fisk på en af de utallige restauranter. I kan også tage på sejltur på floden Duoro og opleve byen fra vandsiden eller snørre skoene og gå op til middelalderklosteret Mosteiro da Serra do Pilar. Belønningen er en fabelagtig panoramaudsigt.

Hotel da Bolsa

 • Hotel
 • Porto, Portugal
Hotel

Jeres hyggelige hotel er centralt placeret i den historiske bydel Ribeira. I bor i gåafstand fra flere af byens allerstørste seværdigheder, som f.eks. Porto katedralen, broen Dom Luis, som går over Duoro, og den smukke banegård São Bento. I nærheden finder I ligeledes masser af spisesteder og shoppingmuligheder. Hotellet råder over en skøn bar med lokal vin og spiritus samt en morgenmadsstue.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable værelser er indrettet i varme farver og udstyret med TV, WiFi, pengeboks, aircondition og privat badeværelse med hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (0-17 år) per værelse

Børnerabat

Børnerabatten gælder kun ved 2 fuldtbetalende voksne:
Børn 0-9 år overnatter gratis på hotellet
Børn 10-17 år betaler 50% af hotelopholdet

Babyseng

Det er muligt gratis at låne en babyseng på hotellet

Solorejsende

Hvis du rejser alene, betales den fulde pris for dobbeltværelset

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestole. Ønskes dette, kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel Da Bolsa ligger i hjertet af Porto ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Med offentlig transport tager turen fra lufthavnen til hotellet knap 1 time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice