Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hotel og shopping i Berlin

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
31 Anmeldelser
kr. 870,- -28%
Pris fra kr. 629,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring en skøn ferie på hotel ved Berlins attraktive Kurfürstendamm i 3, 4 eller 5 dage inklusive morgenmad, 10%-shoppingkort og velkomstdrink

Hvad med en shoppingtur til Berlin i det alsidige og attraktive Kurfürstendamm? Med 2 eller 3 overnatninger på Sorat Hotel Ambassador Berlin er rammerne sat for en perfekt miniferie med kæresten eller veninden. I spiser morgenmad på hotellet og bliver sluppet løs i byen med et shoppingkort med 10% rabat. Rigtig god fornøjelse!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Sorat Hotel Ambassador Berlin
 • Daglig morgenmadsbuffet
 • 1x shoppingkort med 10% rabat per værelse
 • 1x velkomstdrink
 • Turistskat
Berlin

I Berlin finder I den perfekte storbyferie. Her kan I besøge det legendariske KaDeWe stormagasin med pubber og gallerier, og er I interesseret i kultur, vil I opdage, at byen emmer af kulturliv med sine mange koncertsale og seværdigheder rundt om hvert gadehjørne! Dette er byen, hvor I kan opleve nyt og originalt i en spændende og hurtigt forandrende sammensmeltning, for ingen anden by ændrer sig så hurtigt som Berlin.

Hvad med at udforske Kreuzberg på cykel eller slentre til fods gennem Bergmannstrasse med de mange caféer og barer. I kan opleve DDRs historie på Alexanderplatz, eller I kan besøge et af de mest berømte vartegn i Berlin, Brandenburger Tor, som før 1989 var et symbol på delingen af ​​Berlin og Tyskland, men i dag er et nationalt symbol på helhed. Ønsker I at snuse til Berlins spændende mode, så er den 3,5 km lange handelsgade, Kurfürstendamm, lige uden for døren!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Sorat Ambassador Berlin

208 Anmeldelser
 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Facade - SORAT Hotel Ambassador Berlin

Jeres hotel imponerer med sin perfekte beliggenhed – det ligger nemlig tæt på den populære handelsgade Kurfürstendamm i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf. Jeres hotel er stilfuldt indrettet og tilbyder de perfekte rammer for et velfortjent hvil efter en lang shoppingdag. Hver morgen venter en indbydende morgenbuffet på jer i restauranten, og hotellet har også sin egen loungebar, Sambar, hvor I kan nyde en lækker drink til god musik.

 • +2
Læs mere
Doubleroom - SORAT Hotel Ambassador Berlin, room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Indretningen af jeres dobbeltværelse er charmerende, stilfuldt og ikke mindst praktisk. Værelset er 18-22 m² stort og udstyret med en stor dobbeltseng, et skrivebord, TV og et badeværelse med bruser.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner SORAT Hotel Ambassador Berlin (SORAT Hotel Verwaltungs GmbH). Du indgår derfor direkte aftale med SORAT Hotel Ambassador Berlin (SORAT Hotel Verwaltungs GmbH). TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år per værelse

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 16 € per kæledyr (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Parkering

Der er mulighed for parkering i undejordisk garage for 18 € per dag

Internet

Hotellet har gratis WiFi: 1 trådløs kode på værelset til 1 bærbar, smartphone eller tablet per værelse. Derudover koster det 10 € per ekstra kode per enhed per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

SORAT Hotel ligger på Wittenbergplatz ved siden af Kaufhaus des Westens (KaDeWe) – lige hvor Kurfürstendamm begynder. I bil tager turen fra København til Berlin ca. 7 timer, fra den dansk-tyske grænse ca. 5 timer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice