Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellnessophold i Norditalien

 • Solferie
 • Montegrotto Terme
kr. 1.969,- -42%
Pris fra kr. 1.159,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Så står den på forkælelse og afslapning: Tilbring 4 eller 8 dage på det 4-stjernede Best Western Hotel Terme Imperial inkl. halvpension og adgang til det store wellnessområde med både indendørs og udendørs swimmingpools

Tag med til Italien og bliv forkælet i luksuriøse omgivelser uden at røre en finger. I vælger selv, om I blot har brug for 4 dage, eller om der skal en hel uge til for at komme ned i gear. I bor på et elegant 4-stjernet Best Western hotel, hvor I både får morgenmad og ikke mindre end 4 retter hver aften. Det bedste af det hele er naturligvis det store wellnessområde med både indendørs og udendørs swimmingpool. Som prikken over i'et får I en behandling med og kan selv vælge mellem antistress, massage eller skønhedsbehandling.

Inklusive
 • 3 eller 7 overnatninger på Best Western Hotel Terme Imperial****
 • Halvpension: morgenmad og 4-retters middag med salatbar
 • 1 Thermal Card (fri adgang til wellnessområdet, swimmingpools og fitnessområde)
 • 1 behandling (antistress, massage eller skøndhedsbehansdling)
 • Gratis shuttle-bus til centrum af Montegrotto Terme
 • Gratis parkering ved hotellet
Montegrotto Terme

Montegrotto Terme er en historisk kurby i det nordøstlige Italien – selv under Roms storhedstid tog folk på rekreative ophold her. Byen ligger ved foden af de vulkanske bjerge Colli Euganei, der med sine termiske kilder har givet navn til byen. Her kan I koble af og nyde nogle afstressende dage, mens I nyder det milde italienske klima. Dagene vil gå med ren forkælelse af krop og ikke mindst smagsløg. Skulle I have lyst til at se lidt andet end hotellet, ligger smukke Venedig og Romeo og Julies Verona blot en kort køretur væk.

Best Western Hotel Terme Imperial

 • Hotel
 • Montegrotto Terme, Italien
Hotel

I bor på et skønt 4-stjernet hotel, der ligger i et roligt hjørne af kurbyen Montegrotto Terme. Her kan I slappe af i hotellets store wellnessområde med både inden- og udendørs swimmingpool, boblebad, tropisk bruser og fitnessrum. I bliver forkælet med morgenbuffet hver morgen og 4-retters middag om aftenen.

 • +-2
Læs mere
single

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De nydeligt indrettede dobbeltværelser er 20 m² store med plads til 2 personer. De råder over to enkeltsenge eller en dobbeltseng samt aircondition, telefon, minibar, værdiboks og altan. I har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

single

3-personersværelse

2 voksne per værelse

De nydeligt indrettede 3-personersværelser er 20 m² store med plads til 2 voksne og et barn til og med 13 år. De er udstyret med aircondition, telefon, minibar, værdiboks og altan. I har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer under måltiderne
 • Turistskat på 2 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-13 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-13 år: 50% rabat
Børn fra 14 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et gebyr på mellem 339 og 789 DKK afhængig af dato og opholdets længde

Tilgængelighed

Hotellet råder over 2 værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 lille kæledyr kan medbringes for 11 € per kæledyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis på hotellet, men I kan også sagtens medbringe jeres egen

Parkering

Gratis parkering

Internet

Der er gratis WiFi på hotellets fællesarealer

Thermal Card

Det inkluderede Thermal Card giver fri adgang til wellnessområdet hver dag mellem 7.30 og 19.00 med følgende faciliteter: Indendørs og udendørs swimmingpools med 35°C varmt termisk vand, sportsswimmingpool, fitnessrum, oplevelsesbruser samt lån af badekåbe og håndklæder og fri afbenyttelse af liggestole og parasoller

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger for foden af de Euganeanske højder i provinsen Padova i det nordøstlige Italien. Fra hotellet er der blot en lille times kørsel til Venedig.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice