• Med fly
 • Med indkvartering

Kuala Lumpur og rundrejse i Vietnam

Rundrejse 16 overnatninger Malaysia, Vietnam

(10 Anmeldelser)
per person fra kr. 11.649,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 15 gange

Oplev det fuldstændig fabelagtige Sydøstasien: Kuala Lumpur og rundrejse i Vietnam inkl. 14 overnatninger på 3 hoteller, fly tur-retur fra København, fly mellem Kuala Lumpur og Ho Chi Minh City, morgenmad, guidede udflugter, nattog og meget meget mere. Opholdet kan betales i rater

Storby og strand, oplevelser og afkobling – I Sydøstasien kommer I både til at stå under skyskrabere og strandparasoller. Over 2 uger står den på eventyr i og omkring Kuala Lumpur, Ho Chi Minh City og Nha Trang. I kan bl.a. se frem til udflugter mod spændende øer og historiske steder, men også til badetid på paradisstrande og bylivets charme med gadekøkkener og asiatiske markeder. Det bliver en ferie af de helt, helt særlige!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Metro Hotel Bukit Bintang inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse på Liberty 4 Saigon Hotel inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger i 4-personerssovekupé i nattog fra Ho Chi Minh City til Nha Trang og retur
 • 6 overnatninger i dobbeltværelse på Regalia Nha Trang Hotel inkl. morgenmad
 • Fly fra København til Kuala Lumpur
 • Fly fra Ho Chi Minh City til København
 • 2 overnatninger på flyet (1 på udrejsen, 1 på hjemrejsen)
 • 23 kg. indchecket bagage per person
 • 7 kg. håndbagage per person
 • Fly fra Kuala Lumpur til Ho Chi Minh City
 • Halvdagstur i Kuala Lumpur på dag 2 (bycenteret og batugrotten)
 • Heldagsudflugt i Ho Chi Minh City inkl. frokost på dag 6
 • heldagsudflugt til Monkey Island og Doc Lech Beach på dag 8 inkl. frokost
 • Al transfer
Tilvalg
 • Dag 4: Heldagsudflugt til Cu Chi tunnelerne & Cao Dai Templet | 359 DKK per person
 • Dag 5: Heldagsudflugt til Mekong Cai Be flydende marked | 399 DKK per person
 • Dag 7: Heldagsudflugt til Caifloden | 459 DKK per person
 • Dag 9: Heldagsudflugt med snorkling på paradisø | 459 DKK per person
 1. Dag 1 & 2: Kuala Lumpur

  Når I ankommer til Kuala Lumpur, står en chauffør klar til at tage jer videre til hotellet. Her kan I slappe af, inden eventyret begynder dagen efter. Kl. 9 på dag 2 bliver I hentet på hotellet, og derfra står den på byvandring i Kuala Lumpurs spændende gader samt et besøg til naturvidunderet Batugrotterne. Kl. 13 slutter turen, og resten af dagen kan I f.eks. bruge på at udforske byens tøjmarkeder eller spise jer gennem de malaysiske specialiteter på de mange gadekøkkener. Kl. 12 på dag 3 bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Efter 2 timers flyvetur ankommer I til Ho Chi Minh City.

  Metro Hotel Bukit Bintangeller tilsvarende

  Hotel Kuala Lumpur, Malaysia

  Jeres første hotel er beliggende i hjertet af byen og i gåafstand til flere af de største attraktioner, bl.a. tvillingetårnene og China Town. De moderne værelser er elegante og udstyret med TV og privat badeværelse med hårtørrer. På hotellet finder I også en bar samt en restaurant.

  Læs mere
 2. Dag 3 - 7: Ho Chi Minh City (Saigon)

  I bliver hentet af en chauffør i lufthavnen i Ho Chi Minh City, som kører jer til hotellet. Resten af dagen kan bruges som I vil i Vietnams største by. På dag 4 og 5 kan I vælge at tage med på heldagsudflugter (læs mere herunder), eller I kan f.eks. besøge den mondæne shoppinggade Dong Khoi, Museet for krigsforbrydelser eller bydelen Cho Lo med flotte kinesiske templer og pagoder. Heldagsudflugten gennem Ho Chi Minh City finder sted på dag 6, og i løbet af turen kommer I tæt på byens historie, fantastiske arkitektur og internationale strømninger. Frokost er inkluderet. Efter udflugten går rejsen videre med nattog mod Nha Trang Beach. Toget afgår kl. 22, og turen tager ca. 8 timer.

  Valgfrie udflugter (kan tilvælges ved booking):

  Heldagsudflugt på dag 4: Cao Dai Templet - Cu Chi Tunnels: Det store Cao Dai tempel er en spændende rejse ind i en sekt og hybridreligion, der bl.a. består af elementer fra buddhismen, kristendommen, taoismen og konfucianisme. Bagefter går turen til et undergrundsnetværk af dimensioner. Tunnelsystemet, der strækker sig over 250 km, giver et unikt indblik i, hvordan livet bl.a. så ud under Vietnamkrigen. Entré, transfer, frokost og engelsktalende guide er inkluderet.

  Heldagsudflugt på dag 5: Mekong Delta - Cai Be flydende marked: På denne tur kommer I bl.a. til at opleve de karakteristiske flade rismarker, Mekong Deltaet med alle dets kanaler og livet omkring, landsbyer og plantager, vietnamesisk folkemusik samt et besøg hos en lille familievirksomhed. Udflugten inkluderer entré, transfer, frokost og engelsktalende guide.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkvieweller tilsvarende

  Hotel Ho Chi Minh by, Vietnam

  Liberty Hotel Saigon Parkview er centralt beliggende ved en af byens dejlige parker. Området er populært for alle typer af rejsende, og i nærheden af hotellet vil I finde masser af restauranter, barer og butikker. Værelserne er lyse og nydelige. De har alle aircondition, TV, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 8 - 13: Nha Trang

  I ankommer til Vietnams mest populære badeby Nha Trang tidligt om morgenen på dag 7. En chauffør henter jer på stationen, og på hotellet venter der jer en omgang morgenmad. Resten af dagen kan I slappe af ved stranden, eller I kan tage med på en sejltur til den mere landlige side af Vietnam (læs mere herunder). På dag 8 går turen til Monkey Island og Doc Let-stranden. I kommer til at se aber, dyreshow, koralrev og fantastiske strande. Turen varer hele dagen, fra kl. 8.00 til kl. 17.00, og transport, sejltur, morgenmad, frokost, entré og kolde håndklæder er inkluderet. Resten af opholdet i Nha Trang kan bruges, som I lyster — og morgenmaden er inkluderet. I kan koble helt af på stranden og gå i feriestemning med lækre massager og gode middage om aftenen. På dag 9 kan I dog også vælge at udforske de farverige koraler og fisk ved at tage med på en snorkeltur! Efter 6 overnatninger og på opholdets 13. dag går turen med nattog tilbage til Ho Chi Minh City. Togturen, som inkluderer morgemad, tager ca. 8 timer.

  Valgfrie udflugter (kan tilvælges ved booking):

  Heldagsudflugt på dag 7: Ud på landet med en “Cai” River Trip: Kom tæt på livet på landet med en sejltur ned ad floden Cai. I kommer bl.a. forbi historisk arkitektur bygget af Cham-folket, 200 år gamle byhuse og I stopper ind ved landsbyer, hvor I smager på sæsonens råvarer, kører i hestevogn og oplever et lokalt marked. Lokal guide, transport med både båd og bil, frokost, sæsonens frugt og en flaske vand er inkluderet.

  Heldagsudflugt på dag 9: Ø- og snorkeltur: På denne tur besøger I ikke blot hyggelige fiskerlandsbyer og smager på fangsten, I bliver også udstyret med snorkel og dykkerbriller og ført ud via privatbåd til Mun øen, som er kendt som et af de bedste steder at snorkle. Turen inkluderer lokal guide, transport med både bil og båd, snorkeludstyr, en flaske vand og frokost.

  Regalia Nha Trang Hotel

  Regalia Nha Trang Hoteleller tilsvarende

  Hotel Nha Trang, Vietnam

  I Nha Trang bor I på det nydelige Regalia Nha Trang Hotel ca. 15 minutters gang fra centrum og med direkte adgang til stranden. Hotellet har desuden swimmingpool og en privat strandbar. Værelserne har aircondition, parketgulv, TV og privat badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 4. Dag 14: Ho Chi Minh City (Saigon)

  I ankommer med nattoget tidligt om morgenen. En chauffør henter jer på stationen, og på hotellet kan I spise morgenmad. Det sidste døgn kan bruges til at få det sidste af jeres sydøstasiatiske eventyr med. I kan bl.a. se nogle af byens pagoder, få købt de sidste souvenirs med hjem eller blive klogere på det tidligere Saigon på bymuseet. På dag 15 køres I fra hotellet til lufthavnen, og med solbrune kinder og en kuffert fyldt med oplevelser går turen hjem til Danmark.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkvieweller tilsvarende

  Hotel Ho Chi Minh by, Vietnam

  Liberty Hotel Saigon Parkview er centralt beliggende ved en af byens dejlige parker. Området er populært for alle typer af rejsende, og i nærheden af hotellet vil I finde masser af restauranter, barer og butikker. Værelserne er lyse og nydelige. De har alle aircondition, TV, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Måltider, der ikke er nævnt i tilbuddet
 • Drikkepenge
 • Valgfrie udflugter (kan tilvælges ved booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Solorejsende

Hvis du rejser alene, betaler du et tillæg på 2109 DKK for dobbeltværelset

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år) per værelse

Børnerabat

Børnerabatten gælder kun ved to fuldtbetalende personer
Børn 0-4 år overnatter gratis på hotellerne
Børn 5-11 år får 25% rabat på hotelopholdene
Børn 12-17 år tæller som voksne

Tilgængelighed

Hotellerne er ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis internet på hotellets fællesområder

Transfer

Chaufføren, der henter jer i lufthavnene og på togstationerne, vil enten holde et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navne på

Varighed

Bemærk venligst, at rejsen inkluderer to overnatninger på flyet - I skal derfor indregne to ekstra feriedage

Hoteller

Vi kan ikke garantere, at I kommer til at bo på præcis de hoteller, der er beskrevet ovenfor, men I kommer til at bo på hoteller af samme standard

Transport

Bemærk venligst, at den estimerede tid for busture er vejledende og afhænger af lokale forhold

Bus og tog

Bemærk venligst, at det ikke kan forventes, at forholdene i busser og tog har samme standard som europæiske

Information om rejsevisum

Visum er ikke nødvendigt ved rejser under 90 dages varighed i Malaysia og 15 dages varighed i Vietnam. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Malaysia og Vietnam kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om grupperejse

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato.

Personlig information

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra København Lufthavn til Kuala Lumpur Sepang/KL International Airport (KUL) med 2 mellemlandinger undervejs
- Returfly fra Saigon Tan Son Nhat International Airport (SGN) til København Lufthavn med 2 mellemlandinger undervejs
- Inkluderet i prisen: 1x håndbagage (op til 7 kg., 50x40x21 cm) og 23 kg. indchecket bagage per person
- I flyver med Etihad (med forbehold for ændring)
- Den forventede flyvetid med mellemlandinger er cirka 19 timer.
- NB: Rejsen inkluderer to overnatninger på flyet - I skal derfor indregne to ekstra feriedage
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Rejsen kan ikke ændres eller annulleres
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)