• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Roadtrip i Florida: Orlando til Key West

 • Rundrejse
 • 11 overnatninger
 • USA
Pris fra kr. 11.109,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Gør jer klar til en uforglemmelig rundrejse i solskinsstaten Florida: 10 overnatninger på forskellige hoteller i Miami, Key West, Naples, Clearwater, Orlando og Fort Lauderdale inkl. direkte fly tur-retur fra København, bagage og lejebil

I det sydlige USA findes der et sted, hvor solen altid skinner — Florida. Jeres ferie i solskinsstaten byder ikke bare på solfyldte dage, men også på masser af seværdigheder og attraktioner, og i jeres lejebil kan I udforske både multikulturelle Miami, de tropiske Keys-øer og Orlandos underholdende forlystelsesparker. Fly, 10 overnatninger på 7 forskellige hoteller og lejebil er der sørget for, så læn jer tilbage og slap af, for forude ligger en uforglemmelig roadtrip i The Sunshine State!

Inklusive
 • Rundrejse med ophold i dobbeltværelse (maks. 4 voksne) på 7 forskellige hoteller:
 • 1 overnatning på Sleep Inn Miami Airport** (eller tilsvarende) i Miami
 • 2 overnatninger på Blue Marlin Motel Key West** (eller tilsvarende) i Key West
 • 1 overnatning på Gulfcoast Inn Naples** (eller tilsvarende) i Naples
 • 1 overnatning på Holiday Inn Harbourside*** (eller tilsvarende) i Clearwater Beach
 • 2 overnatninger på Seasons Florida Resort** (eller tilsvarende) i Kissimmee
 • 1 overnatning på Ocean Sky Resort*** (eller tilsvarende) i Fort Lauderdale
 • 2 overnatninger på The Hall South Beach*** (eller tilsvarende) i Miami Beach
 • Direkte fly tur-retur fra København (Norwegian)
 • Lejebil under hele opholdet (Chevrolet Spark eller tilsvarende - Kontakt venligst vores kunderservice, hvis I rejser mere end 2 personer sammen, da det kræver en opgradering til en større bil)
 • 20 kg indchecket bagage
 • 10 kg håndbagage (maks. 55x40x23 cm)
 • 1 overnatning på flyet på udrejsen
 1. Dag 1: Welcome to Miami!

  I lander i Fort Lauderdale, hvor I henter jeres lejebil og gør jer klar til en uforglemmelig rundrejse i solskinsstaten Florida. Den første nat tilbringer I i livlige og multikulturelle Miami, der byder på et væld af interessante museer, fine restauranter og luksuriøse butikker. Shop i det store shoppingcenter Bayside Marketplace, nyd solen på Miami Beach, og kør langs Ocean Drive, hvorfra I kan beundre de storslåede art deco-bygninger.

  Hotel

  Sleep Inn Miami Airport eller tilsvarende

  • Hotel
  • Miami Springs, USA
  Hotel

  Sleep Inn Miami Airport ligger, som navnet antyder, nær lufthavnen i Miami. Hotellet byder på en døgnåben reception, udendørs pool og tennisbane. Værelserne har satellit-TV, gratis WiFi, aircondition, værdiboks og et badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 2 & 3: Key West

  Efter den farverige storby Miami går turen videre til ørækken Florida Keys, hvor I besøger byen Key West, der kun ligger 150 km fra Cuba, og som takket være den imponerende Overseas Highway er let at komme til fra fastlandet. Typisk for området er en tilbagelænet, caribisk charme med bygninger i træ og store balkoner og verandaer. Bynes nok mest berømte indbygger gennem tiderne var den populære forfatter Ernest Hemmingway, hvis hus i dag er forvandlet til et velbesøgt museum, og på hjørnet af Whitehead Street og South Street kan I tage et billede foran cementbøjen, der markerer det kontinentale USAs allersydligste punkt.

  Sleep Inn Miami Airport -> Blue Marlin Motel 257.7 km

  bedroom

  Blue Marlin Motel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Key West, USA
  bedroom

  Blue Marlin Motel ligger i hjertet af Key West, kun nogle få meter fra billedskønne strande og øens hovedgade, Duval Street. Hotellet tilbyder moderne værelser med gratis WiFi, TV, mikroovn, te- og kaffefaciliteter samt et badeværelse med hårtørrer. I kan også glæde jer til en opfriskende dukkert i hotellets swimmingpool.

  I det usandsynlige tilfælde, at der ikke er ledighed på hoteller i Key West, så overnatter I på Holiday Inn i Marathon Key.

  Læs mere
 3. Dag 4: Naples & Everglades

  I kan ikke have været i Florida uden også at have besøgt det subtropiske vådområde Everglades, så på dag 4 hedder jeres destination Naples og Everglades. Denne del af Florida er den største subtropiske vildmark i USA, og det store mangroveøkosystem er hjemsted for 36 forskellige beskyttede dyrearter som bl.a. floridapantere og spidskrokodiller. Området er især kendt for sine alligatorer og er på grund af sin diversitet og unikke sammensætning på UNESCOs liste over verdensarvsteder.

  Blue Marlin Motel -> Gulfcoast Inn 398.3 km

  room

  Gulfcoast Inn Naples eller tilsvarende

  • Hotel
  • Collier County, USA
  room

  Gulfcoast Inn ligger i byen Naples, kun 1 kilometer fra strandene ved Den Mexicanske Golf. I nærområdet finder I Naples Zoo og shoppingcenteret Coastland Center. Hotellet har en udendørs swimmingpool, restaurant og lounge, og værelserne er udstyret med køleskab, gratis WiFi, mikroovn og badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 4. Dag 5: Clearwater

  På dag 5 sætter I kursen mod Clearwater, et sted der i dén grad lever op til sit navn. Her er vandet så klart, at I får lyst til en dukkert med det samme, I ankommer. Clearwater har rekord i antal solskinsdage i træk på ét år — hele 361 dage! — så her er der virkelig rig mulighed for at dase på stranden og køle ned i de blå bølger. I kan også f.eks. leje en vandscooter og suse afsted på det klare vand, og hvis I er heldige, kan I måske se både delfiner og hvaler.

  Gulfcoast Inn -> Holiday Inn Hotel & Suites Clearwater Beach S-Harbourside 279.8 km

  Holiday Inn Clearwater Beach Harbourside eller tilsvarende

  • Hotel
  • Indian Rocks Beach, USA

  Holiday Inn Clearwater Beach Harbourside ligger syd for Clearwater i byen Indian Rocks Beach. Der er blot 5 minutters gang til stranden, og på hotellet er der en udendørs pool, spabad, fitnessrum og en restaurant. Værelserne har te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 5. Dag 6 & 7: Orlando & Kissimmee

  Orlando er turens næste stop, og her kan I glæde jer til 2 overnatninger. Lyder navnet Orlando bekendt, er det ingen tilfældighed, for byen er nemlig hjemsted for både Walt Disney World Resort, Universal Studios og 10 andre store forlystelses- og temaparker. Orlando er derfor et sandt paradis for turister og måske af den grund også USAs mest besøgte by. Glæd jer til at opleve Anders And og Mickey Mouses vidunderlige verden eller Harry Potters magiske univers, og er forlystelsesparker ikke det, I har mest lyst til, er Orlando også kendt for sine mange outlet-shoppingcentre, hvor I kan købe kvalitetstøj og -sko til billige penge. Det hele er forbundet af det berømte International Drive Resort Area, også bare kaldet I-Drive, hvor I også finder massevis af gode restauranter.

  Holiday Inn Hotel & Suites Clearwater Beach S-Harbourside -> Seasons Florida Resort 153.9 km

  Seasons Florida Resort eller tilsvarende

  • Hotel
  • Osceola County, USA

  Seasons Florida Resort ligger i Kissimmee, et kvarters kørsel fra Walt Disney World Resort, og her kan I slappe af i den store udendørs swimmingpool, i restauranten eller baren. I kan også prøve forskellige vandsportsaktiviteter på Lake Cecilie, som ligger ca. 500 meter herfra. Værelserne har gratis WiFi, fladskærms-TV, mikroovn, te- og kaffefaciliteter, aircondition samt et badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 6. Dag 8: Fort Lauderdale

  Jeres amerikanske roadtrip går nu videre til Floridas østkyst og Fort Lauderdale. Her kan I glæde jer til at få sand mellem tæerne på den 10 km lange strand. Tag også på bådtur rundt i byen, der er kendt for sine mange, hyggelige kanaler. I kan også slentre langs Las Olas Boulevard, der betyder Bølgernes Boulevard og er byens bankende hjerte, hvor I finder alt fra natklubber til caféer, butikker og gallerier.

  Seasons Florida Resort -> Ocean Sky Hotel & Resort 316.8 km

  Ocean Sky Resort eller tilsvarende

  • Hotel
  • Fort Lauderdale, USA

  Ocean Sky Resort ligger i Fort Lauderdale, som ligger lige ved stranden i et roligt område, kun nogle minutters køretur fra centrum af Fort Lauderdale. På hotellet finder I restaurant, minigolfbane, fitnesscenter og en strandbar, og på værelserne er der gratis WiFi, LCD-TV, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, mikroovn og badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 7. Dag 9 & 10: Miami

  På dag 9 vender I atter tilbage til Miami, hvor I har 2 dage til at udforske byen og nyde Floridas solstråler en sidste gang. Besøg for eksempel South Beach, der er et populært kvarter med skønne sandstrande, lækre restauranter og eksklusive cocktailbarer, og området omkring Coral Gables, der med sine smukke villaer langs grønne, palmeudsmykkede gader er et af byens smukkeste. Tag også en tur forbi Little Havana, der er Miamis spansktalende del, og hvor I kan smage på specialiteter fra det cubanske køkken.
  På den sidste dag afleverer I jeres lejebil i lufthavnen i Fort Lauderdale og flyver tilbage til Danmark, nu med kufferterne fulde af gode oplevelser og solrige minder fra the Sunshine State.

  Ocean Sky Hotel & Resort -> The Hall South Beach 62.4 km

  The Hall South Beach Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Miami Beach, USA

  Boutique-hotellet The Hall South Beach Hotel er indrettet i art deco-stil og ligger kun 3 minutters gang fra stranden. Der er heller ikke mere end en 10-minutters gåtur til Lincoln Roads mange butikker, restauranter og natklubber. På hotellet finder I en udendørs swimmingpool omgivet af palmetræer og jeres værelse har gratis WIFi, fladskærms-TV og badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Nissan Versa eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Parkering på nogle af hotellerne
 • Benzin
 • ESTA (indrejsetilladelse)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 4 voksne

I bedes henvende jer til vores kundeservice, hvis I ønsker at booke til mere end 2 personer, da det kræver en opgradering til en større lejebil

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet
Personer over 13 år får rabat på hotelopholdet (rabatten afhænger af afrejsedatoen)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering ved alle hoteller pånær følgende:
- Ocean Sky Resort : 28 USD per nat
- The Hall South Beach : 40 USD per nat

Internet

Gratis WiFi på alle hotellerne

Swmmingpool

Samtlige hoteller har en udendørs swimmingpool, der er åben året rundt

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevisum

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside

Rejsens varighed

Rejsen inkluderer 10 overnatninger i Florida og 1 overnatning på flyet på udrejsen, og I skal derfor afsætte 12 dage til denne ferie

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Direkte fly tur-retur fra Københavns Lufthavn til Fort Lauderdale/Hollywood International Airport (FLL)
- Bemærk, at på hjemrejsen har I en overnatning på flyet
- Inkluderet i prisen: 1x håndbagage (10 kg, 55x40x23 cm) og 1x indchecket bagage (20 kg) per person
- Den forventede flyvetid er mellem 9 og 11 timer
- I flyver med Norwegian (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Hotel i Key West

Bemærk venligst, at ved manglende ledighed på hoteller i Key West, vil I i stedet blive indlogeret på et hotel i Marathon Key

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice