Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Se musicalen Thriller Live i London

 • Musical
 • London
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Savner du også the King of Pop? Så tag til Thriller musical i London med 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Westbridge Hotel inkl. 2-retters middag og fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus

Få den ultimative musikalske oplevelse på denne tur til London, hvor I skal se den storslåede musical om hele Michael Jacksons lange musikalske karriere. Det stort opsatte sceneshow byder på fest og farver, glitter og disko og de bedste koordinerede danse I har set siden Jackson 5. Der er nærmest garanti for at I selv skal ud og moonwalke på dansegulvet, så efter en lang og festlig aften, kan I glæde jer til at dykke ned i den bløde seng på det 4-stjernede hotel.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Westbridge Hotel****
 • Morgenmad
 • 2-retters middag på en valgfri Bella Italia-restaurant i Soho (forret + hovedret eller hovedret + dessert inkl. 1 glas vin eller øl)
 • 1 billet til musicalen Thriller Live (siddepladser i kategorien "Stalls" eller "Dress circle")
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg til London
 • Håndbagage
Thriller Live

Oplev en kæmpe hyldest til The King of Pop! Den fantastiske musical Thriller Live spiller for 8. år i træk på Lyric Theatre og er en kavalkade af Michael Jacksons største hits krydret med moonwalk og masser af glitter. Oplev en 2 timers rejse gennem popstjernens 45 år lange musikalske karriere udformet i et helt ekstraordinært show. De talentfulde medvirkende byder på legendariske dansetrin og masser af passion, og I kan forvente alle jeres yndlingssange, såsom Thriller, Heal The World, I Want You Back, Smooth Criminal og Beat It.

Musicalen starter kl. 19.30 mandag til fredag og søndag med middag på VaPiano inden forestillingen. Om lørdagen starter musicalen kl. 16:00 med middag efter forestillingen. I får al information og billetter til middag og musical i hotellets reception.

Westbridge Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Westbridge Hotel

Det elegante boutique-hotel ligger i den nydelige bydel Stratford i det østlige London. Her er fitnesscenter, bar og lounge med store bløde lædersofaer. I restauranten spiser I jeres morgenmad hver morgen, som består af en stor English breakfast, dog uden svinekød. Om aftenen kan I bestille lækre traditionelle engelske retter fra menukortet, som f.eks. fish & chips. Skulle vejret vise sig fra sin milde side, kan I nyde livet på hotellets hyggelige solterrasse.

 • +-2
Læs mere
Westbridge Hotel rooms

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De smagfuldt indrettede dobbeltværelser er store og rummelige med en dobbeltseng i midten, fjernsyn og aircondition. Her er eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

London

Hop på en rød dobbeltdækkerbus eller tag med undergrundsbanen til de forskellige bydele. I den centrale del af byen kan I opleve Big Ben, nyde en vidunderlig panoramaudsigt fra London Eye og shoppe på Oxford Street. Besøg Camden i Nordlondon, der er kendt for sit store marked og sine mange barer og spillesteder. Udforsk antikmarkederne i det vestlige Notting Hill, og køb tøj i de mange vintagebutikker i Østlondon. Om aftenen kan I smage lækker karry i Brick Lane eller kinesisk mad i Chinatown!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Drikkevarer under middagen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. og maks. 2 voksne per værelse

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFI på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Billetter til musicalen

Bemærk venligst at billetterne til musicalen hverken kan ændres eller returneres

Sted

Westbridge Hotel ligger i Stratford kun 3 minutters gang fra den nærmeste undergrundsstation, Stratford High street. Herfra kommer I til centrum af London på under en halv time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice