Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Livsnyderi og masser af shopping i Rom

 • Storbyferie
 • Rom
28 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.329,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv på storbyferie i det storslåede Rom: 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Priscilla inkl. morgenmad og fly fra København

I den italienske hovedstad er madoplevelserne lige så store som seværdighederne, og der kan ikke være nogen tvivl om, at Rom er en by for livsnydere. Her kan I mæske jer i cremet gelato og friske pastaretter, se på livet fra fortovscafeerne og besøge klassikere som Colloseum og Den Spanske Trappe. I bor på det centrale Hotel Priscilla, flyet er der sørget for, og La Dolce Vita venter!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel Priscilla***
 • Morgenmad
 • Fly fra København til Rom
 • Håndbagage
Rom

I Rom skal I naturligvis spise godt. I skal smage på pecorino, sprøde pizzaer, kulsort espresso og pasta lavet fra Mamas hånd. I skal også vinke til de unge fyre på deres Vespa'er, overhøre politiske diskutioner fra gamle mænd og nyde livet i en solstråle på en af de mange pladser... Og så er der naturligvis alle seværdighederne — og dem er der i sandhed mange af. Colosseum, Den Spanske Trappe, Peterskirken, Forum Romanum, de er her allesammen. Men husk nu også at fare lidt vild! Det er i de små og snørklede sidegader, at den italienske charme virkelig bliver Bellísima!

Hotel Priscilla

 • Hotel
 • Rom, Italien
Exteriör, Hotel Priscilla, Rom

Hotel Priscilla ligger i det historiske Rom i det eksklusive kvarter Ludovisi Rioni. I befinder jer 5 minutter fra shoppinggaden Via Veneto, og Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe kan nås til fods på ca. 20 minutter. Hotellet har egen restaurant, der serverer italienske retter.

 • +-2
Læs mere
Dubbelrum, Hotel Priscilla, Rom

Værelserne

Hotellets dobbeltværelser er nydeligt og simpelt indrettet og har plads til maks. 3 voksne. Børn op til 5 år sover i forældrenes seng, mens der stilles en ekstra seng til rådighed til personer fra 6 år. Værelserne har WiFi, TV, privat badeværelse samt værdiboks.

Vi anbefaler

 • Colle del Gianicolo ligger i området Trastevere og er den højeste bakke i Rom. Udsigten er fænomenal og viser alle Roms farvede facader, pinjetræer, monumenter og det omkringliggende bakkede landskab. I kan tage en bus herop, men har I spist rigeligt af den gode italienske mad, kan I med fordel snøre skoene og tage turen til fods.
 • Har I fået mod på flere højder og panoramaudsigter, så er Colle Aventino et andet godt bud. Den er en af de syv høje, som Rom er grundlagt på, og Aventinerhøjen er lidt af en grøn perle: Her kan I finde ro under pinjetræerne og ved cypresserne, se Cestius-pyramiden eller den ældgamle kirke Santa Sabina. Hav også tid til en tur i appelsinlunden, der siges at have en af de bedste udsigter over Den Evige Stad.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 4 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Rabat

Rabatten gælder kun ved 2 fuldtbetalende voksne per værelse og kun for hotelopholdet:
Børn 0-5 år overnatter gratis på hotellet
Børn 6-10 betaler ca. 150 DKK per overnatning (prisen varierer afhængigt af ankomstdato)
Personer over 11 betaler 170 DKK per overnatning (prisen varierer afhængigt af ankomstdato)

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, tillægges et gebyr på ca. 1050 DKK (afhængigt af afrejsedato)

Parkering

Hotellet råder ikke over parkeringspladser

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhænger af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger 200 meter fra Piazza Fiume med direkte budforbindelse til stationen Termini.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice