Pris fra
kr 1.309,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

Livsnyderi i det altid dejlige Rom

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Roma

Allerede booket 41 gange

per person fra kr 1.309,-
baseret på 2 personer

Flyv på storbyferie i det storslåede Rom: 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Priscilla inkl. morgenmad og fly fra København

I den italienske hovedstad er madoplevelserne lige så store som seværdighederne, og der kan ikke være nogen tvivl om, at Rom er en by for livsnydere. Her kan I mæske jer i cremet gelato og friske pastaretter, se på livet fra fortovscafeerne og besøge klassikere som Colloseum og Den Spanske Trappe. I bor på det centrale Hotel Priscilla, flyet er der sørget for, og La Dolce Vita venter!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel Priscilla***
 • Morgenmad
 • Fly fra København eller Billund (Norwegian eller Ryanair)
 • Håndbagage (55x40x20)
 • Fra København med Norwegian: 20 kg indchecket bagage
Tilvalg
 • 15 kg indchecket bagage (maks. 1 stk. per person) med Ryanair
Rom

I Rom skal I naturligvis spise godt. I skal smage på pecorino, sprøde pizzaer, kulsort espresso og pasta lavet fra Mamas hånd. I skal også vinke til de unge fyre på deres Vespa'er, overhøre politisk brok fra gamle mænd og nyde livet i en solstråle på en af de mange pladser... Og så er der naturligvis alle seværdighederne – og dem er der i sandhed mange af. Colosseum, Den Spanske Trappe, Peterskirken, Forum Romanum, de er her allesammen. Men husk nu også at fare lidt vild; det er i de små og snørklede sidegader at den italienske charme virkelig bliver Bellísima!

Hotel Priscilla
Exteriör, Hotel Priscilla, Rom

Hotel Priscilla ligger i det historiske Rom i det eksklusive kvarter Ludovisi Rioni. I befinder jer 5 minutter fra shoppinggaden Via Veneto, og Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe kan nås til fods på ca. 20 minutter. Hotellet har egen restaurant, der serverer italienske retter.

Værelserne
Dubbelrum, Hotel Priscilla, Rom

Hotellets dobbeltværelser er nydeligt og simpelt indrettet og har plads til maks. 3 voksne. Børn op til 5 år sover i forældrenes seng, mens der stilles en ekstra seng til rådighed til personer fra 6 år. Værelserne har WiFi, TV, privat badeværelse samt værdiboks.

Vi anbefaler

 • Colle del Gianicolo ligger i området Trastevere og er den højeste bakke i Rom. Udsigten er fænomenal og viser alle Roms farvede facader, pinjetræer, monumenter og det omkringliggende bakkede landskab. I kan tage en bus herop, men har I spist rigeligt af den gode italienske mad, kan I med fordel snøre skoene og tage turen til fods.
 • Har I fået mod på flere højder og panoramaudsigter, så er Colle Aventino et andet godt bud. Den er en af de syv høje, som Rom er grundlagt på, og Aventinerhøjen er lidt af en grøn perle: Her kan I finde ro under pinjetræerne og ved cypresserne, se Cestius-pyramiden eller den ældgamle kirke Santa Sabina. Hav også tid til en tur i appelsinlunden, der siges at have en af de bedste udsigter over Den Evige Stad.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Turistskat: 4 € per person per nat
 • Indchecket bagage fra Billund og fra København med Ryanair (kan tilkøbes ved booking)

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Rabat

Rabatten gælder kun ved 2 fuldtbetalende voksne per værelse og kun for hotelopholdet:
Børn 0-5 år overnatter gratis på hotellet
Børn 6-10 betaler ca. 150 DKK per overnatning (prisen varierer afhængigt af ankomstdato)
Personer over 11 betaler 170 DKK per overnatning (prisen varierer afhængigt af ankomstdato)

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, tillægges et gebyr på ca. 1050 DKK (afhængigt af afrejsedato)

Parkering

Hotellet råder ikke over parkeringspladser

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhænger af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Rome Ciampino (CIA) eller Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn (FCO)
- Inkluderet i prisen: 1x håndbagage (op til 10 kg, 55x40x20 cm) per person
- I flyver med Norwegian eller Ryanair fra København (med forbehold for ændring)
- Den forventede flyvetid er 2 timer og 25 minutter
TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet ligger 200 meter fra Piazza Fiume med direkte budforbindelse til stationen Termini.

Hotel Priscilla
Via calabria 17,19
00187 Rom
Italien