Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4-stjernet miniferie i Madrid

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Madrid
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.859,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på opdagelse i Spaniens skønne hovedstad, Madrid : 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede NH Ribera del Manzanares inkl. morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Så står der tapas og sangria på programmet! Tag kæresten eller veninden under armen og hop på flyet til den spanske hovedstad. Madrid byder på brede boulevarder, imponerende monumenter, hyggelige shoppinggader og verdensberømte museer. Der er i den grad noget for enhver smag, og med 2, 3, 4 eller 5 overnatninger er der rig mulighed for at udforske denne spanske metropol!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på NH Ribera del Manzanares****
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Madrid
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport ml. lufthavn og hotel t/r (tid: ca. 55 min — maks. 1 times ventetid) | 175 DKK per person
Madrid

Spaniens fantastiske hovedstad har alt, hvad I kan ønske jer på jeres storbyferie! I Madrid vil I finde et væld af kulturelle seværdigheder, brede shoppinggader og fantastiske restauranter. Ved Calle Cava Baja finder I landets bedste tapasbarer og restauranter, og overalt kan I svælge i lækker jamón serrano og forfriskende sangria. Nyd udsigten fra kabelbanen Teleférico, gå en tur i den flotte Retiro-park, og tag på shoppingtur på Gran Vía. Er I til kunst, kan I se malerier af bl.a. Goya og Rembrandt på Pradomuseet, som er et af de største og mest anerkendte kunstmuseer i verden. Fodboldentusiaster skal naturligvis forbi stadionet Santiago Bernabéu, som er hjemmebane for Real Madrid, der blander sig i toppen af den spanske liga. Madrid har det hele!

NH Madrid Ribera del Manzanares

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Facade

Det moderne, 4-stjernede NH Ribera del Manzanares ligger omkring 20 minutters gang fra hovedseværdigheder som det kongelige palads og Almudena-katedralen. Hotellet har en restaurant ved navn La Ribera, der specialiserer sig i retter fra middelhavskøkkenet, og en bar, hvor I kan slappe af med en cocktail. Desuden er der et fitnessrum og mulighed for at leje elcykler og tilkøbe massage.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable dobbeltværelser har to enkeltsenge, aircondition, lydisolerede vinduer, værdiboks, fladskærms-TV, gratis WiFi samt et badeværelse med badekar eller bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Palacio Real de Madrid: Det flotte kongelige palads vil helt sikkert tage pusten fra jer, og en mere statelig baggrund til jeres feriefotos er svær at finde.
 • Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía: Er I fans af moderne spansk kunst, så skal I besøge Reina Sofia. Picassos berømte maleri Guernica, en afbildning af den spanske borgerkrig, er uden tvivl museets største skat.
 • El Rastro-loppemarked: Gør et kup på Madrids populære søndagsmarked El Rastro. Her er intet mindre end 3500 boder med alt fra unikke vintagekjoler til sjældne bøger og tegneserier.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby (0-1 år)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 2 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Sted

NH Ribera del Manzanares ligger ud til Manzanares-floden, omkring 20 minutters gang fra Madrids kongelige palads.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice