• Med fly
 • Med indkvartering

Strand og storby i Sydvietnam

Rundrejse 13 eller 14 overnatninger Vietnam

(7 Anmeldelser)
per person fra kr. 7.279,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 37 gange

Stand, bystemning og en fantastisk kultur venter i Sydvietnam: 12 overnatninger på 2 hoteller i Ho Chi Minh og Hoi An inkl. morgenmad, fly fra København, 2 udflugter og al transport undervejs

Fra den pulserende metropol Ho Chi Minh City til det betagende strandparadis Hoi An — på denne uforglemmelige rundrejse oplever I Vietnams spændende kontraster! Eksotisk natur med vidtstrakte rismarker, sandstrande, flydende markeder, flotte templer og sanselig vietnamesisk mad er blot nogle af de mange spændende indtryk, der vente jer. I har på denne tur 12 overnatninger på 2 forskellige hoteller og fly, morgenmad, 2 udflugter og al transport undervejs er inkluderet!

Inklusive
 • Rundrejse med 12 overnatninger:
 • 5 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller 3-personersværelse på Liberty Hotel Saigon Parkview i Ho Chi Minh City
 • 6 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller 3-personersværelse på Phu Thinh Boutique Resort & Spa i Hoi An
 • 1 overnatning i tog mellem Ho Chi Minh og Hoi An
 • Fly tur-retur fra København ti Ho Chi Minh Cityl
 • Morgenmad på hotellerne
 • Al transport mellem destinationerne inkl. indenrigsflyvning fra Hoi An til Ho Chi Minh (dag 12)
 • Dagsudflugt til Mekongdeltaet og et blomstermarked (dag 4)
 • Cykeltur med madlavningkursus i Tra Que Herb Village (dag 9)
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Morgenmad på toget
Tilvalg
 • Guidet rundvisning i Ho Chi Minh City
 • Cu Chi-tunnelerne & Cao Dai-templet
 • Guidet rundvisning i Hoi An med bådtur
 • Guidet tur til My Son-tempelkomplekset
Tilvalg
 • Privat kupé på toget | 789 DKK per person (min. 2 personer)
 1. Dag 1 - 5: Ho Chi Minh City

  Velkommen til Vietnam! Ved ankomst til lufthavnen i Ho Chi Minh City bliver I mødt af en chauffør, som tager jer med til rejsens første hotel, Liberty 4 Saigon Hotel, der ligger i hjertet af byen. Turen til hotellet tager ca. 1 time, og når I er fremme, kan I enten tage jer et hvil ovenpå den lange flyvetur, eller I kan begynde at udforske den summende by med det samme. Det tager ikke mere end 5 minutter at gå til det populære marked Ben Than og et bredt udvalg af shoppingmuligheder og restauranter. I Ho Chi Minh City kan I beundre de høje skyskrabere, historiske gader og eksotiske markeder, og hvorfor ikke afslutte dagen med en eksotisk cocktail på en bar, mens I ser solen gå ned?

  De følgende dage kan I enten gå på opdagelse i Ho Chi Minh City på egen hånd eller tage med på de valgfrie udflugter. På dag 2 kan I tilvælge en guidet rundvisning i byen, og på dag 3 kan I komme med til Cu Chi-tunnelerne, som er et imponerende system af tunneler, der blev bygget under Vietnamkrigen.

  På dag 4 bliver I taget med på udflugt til Mekongdeltaet. Mekong-floden er en af ​​verdens største floder, og den og det frugtbare delta er et imponerende syn. På denne udflugt besøger I også det flydende blomstermarkedet Cai Be, hvor der er muligheder for at købe både frisk frugt og blomster. I kan selvfølgelig også blot læne jer tilbage og nyde den dejlige sejltur og den smukke udsigt. I aflægger også en producent af kokosslik et besøg og spiser frokost, inden turen rundes af med en gåtur blandt smukke haver med bonsaitræer.

  Tilbage i Ho Chi Minh City har I endnu en dag mere til at udforske den spændende metropol, inden I fortsætter mod Hoi An.

  Valgfrit: Guidet rundvisning i Ho Chi Minh City på dag 2 (heldagsudflugt - ca. 8 timer).

  Valgfrit: Cu Chi-tunnelerne & Cao Dai-templet på dag 3 (heldagsudflugt - ca. 9 timer).

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty 4 Saigon Hoteleller tilsvarende

  (10 anmeldelser)
  Hotel Ho Chi Minh by, Vietnam

  Jeres hotel er centralt beliggende ved en af byens dejlige parker. Området er populært for alle typer af rejsende, og i nærheden af hotellet vil I finde masser af restauranter, barer og butikker. I bor på et af de lyse værelser, der har aircondition, TV, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 6: Med tog til Hoi An

  Efter 5 spændende overnatninger i Ho Chi Minh City skal I på dag 6 videre til den historiske badeby Hoi An. Toget afgår kl. 19.00, og turen tager omkring 16 timer. I kører mod nord langs kysten, og undervejs kan I nyde udsigten til de smukke vietnamesisk landskaber. I jeres kupé er der 4 senge, men I har mulighed for at opgradere til en privat kupé i bookingprocessen for 789 DKK per person (min. 2 personer).

 3. Dag 7 - 11: Hoi An

  I ankommer til kystbyen Hoi Ans togstation, hvorfra I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Phu Thinh Boutiwue Resort & Spa ligger knap 10 minutter fra byens centrum, som er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Den populære strand Cua Dai er 3 km væk, og med en tuk-tuk eller taxa kan I hurtigt få sand mellem tæerne på den smukke paradisstrand. På hotellet kan I som gæster også leje en knallert eller cykel, hvis I vil bevæge jer rundt på egen hånd.

  Kan I løsrive jer fra byens skønne strande, er det værd at gå på opdagelse i den historiske by. Hoi An er en af ​​de ældste byer i Vietnam og var en fremgangsrig havneby fra 1600- til 1900-tallet, hvilket tydeligt ses i kraft af de storslåede historiske huse og udsmykkede templer. Den dag i dag er Hoi An berømt for sine dygtige skræddere, så her er der en god mulighed for at få købt unikt, skræddersyet tøj til små priser med hjem. Under jeres ophold i Hoi An har I også her mulighed for at tilkøbe to udflugter, nemlig en guidet rundvisning i Hoi An med en bådtur på dag 8 og på dag 10 en guidet tur til My Son-tempelkomplekset. De røde stentempler blev opført af cham-folket imellem det 7. og 13. århundrede og er et helt uforglemmeligt syn.

  På dag 9 skal I på den inkluderede udflugt til Tra Que Herbal Village. Turen starter med en kort cykeltur (ca. 3 km) til Tra Que Herbal Village, hvor jeres guide fortæller jer om det lokale landbrug. Efter at have lært om dyrkning af traditionelle afgrøder, laver I sammen med de lokale nogle enkle retter fra det vietnamesiske køkken, som I spiser til frokost, inden I cykler hjem til hotellet igen.

  Valgfrit: Guidet rundvisning i Hoi An med bådtur på dag 8 (heldagsudflugt).

  Valgfrit: Guidet tur til My Son-tempelkomplekset på dag 10 (halvdagsudflugt).

  pool

  Phu Thinh Boutique Resort & Spaeller tilsvarende

  Hotel Hội An, Vietnam

  På Phu Thinh Boutique Resort & Spa er der lagt op til afslapning i poolen og i den frodige have. Her er også et wellnessområde, hvor I kan tilkøbe en spa-behandling eller to. I restauranten Lily serveres der både retter fra det vietnamesiske og internationale køkken, og der er også en poolbar, hvor I kan køle ned med en kold øl. Hotellet tilbyder desuden cykeludlejning, gratis WiFi og så arrangeres der tilmed fisketure. I bor på et af de komfortable værelser, som er udstyret med aircondition, TV, sofa, værdiboks og eget badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 12: Tilbage til Ho Chi Minh City

  På dag 12 flyver I fra Hoi An tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I tilbringer jeres sidste overnatning. I har dermed endnu en chance for at få samlet indtryk fra den spændende storby og ikke mindst for at opleve de seværdigheder, I ikke nåede i første omgang. På dag 13 er det blevet tid til at pakke souvenirerne i kufferten og vinke farvel til Vietnam. I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra turen denne gang går hjemad.

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty 4 Saigon Hoteleller tilsvarende

  (10 anmeldelser)
  Hotel Ho Chi Minh by, Vietnam

  Jeres hotel er centralt beliggende ved en af byens dejlige parker. Området er populært for alle typer af rejsende, og i nærheden af hotellet vil I finde masser af restauranter, barer og butikker. I bor på et af de lyse værelser, der har aircondition, TV, gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)
3-personersværelse: Min. og maks. 3 personer (den 3. person sover i en ekstraseng)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11: 75% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på begge hoteller

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Vietnam kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Visum

For personer med dansk pas er Vietnam visumfrit i indtil 15 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen