Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie til pragtfulde Bologna

 • Storbyferie
 • Bologna
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.309,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk gaderne i historiske Bologna: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Camplus Living Bononia inkl. morgenmad, guide til byvandring og fly tur-retur fra København

Elegante Middelalder-arkader, vintagebutikker, hjemmelavet tortellini og en uforlignelig italiensk charme — det er Bologna! Bologna spænder fra moderne gadekunst og trendy byliv til Michelangelo og Italiens fineste trattorias. Denne italienske charmør emmer af kultur, historie og romantik, og I vil hurtigt blive opslugt, når I udforsker de charmerende gader under de røde tage. Bologna er en overset perle, som bare må opleves! I har op til 5 overnatninger på Camplus Living Bononia inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Camplus Living Bononia
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair)
 • 10 kg håndbagage
 • Guide til byvandring blandt Bolognas største seværdigheder
Bologna

Bologna er en historisk by, som rejsende ofte overser til fordel for byer som Rom, Venedig og Firenze, men denne italienske charmør er i sandhed et besøg værd. Byen har ikke uden grund en pastaret opkaldt efter sig, og kælenavnet "la Grassa" - den fede - vidner om byens rige madkultur. Bologna er også kendt som "la Dotta" - den lærde - med reference til byens universitet, som er verdens ældste universitet. "La Rossa" - den røde - er byens tredje kaldenavn efter de klassiske røde tagsten af terracotta, som kan ses overalt i bylandskabet. Spænd sandalerne, og trav en tur op ad verdens længste sammenhængende arkade, som befinder sig i byen, og se en charmerende udsigt ved kirken Madonna de San Luca.

Camplus Living Bononia

 • Hotel
 • Bologna, Italien
Camplus Living Bononia

På det store og moderne Camplus Living Bononia har I alt, hvad I har brug for til en rolig base på en storbyferie i det italienske. I indtager jeres morgenmad fra den enkle morgenmadsbuffet i restauranten. Hotellet har eget fitnessområde, som I frit kan benytte. På hele hotellet har I fri WiFi. Hotellet ligger nær byens universitet og fungerer samtidig som kollegie for byens studerende — derfor kan I blot 500 meter fra hotellet tage offentlig transport rundt til hele byen, men er I friske på en rask gåtur, ligger Bolognas centrum også kun 2,7 kilometer herfra.

 • +4
Læs mere
Room 2

Dobbeltværelse

I bor på et komfortabelt dobbeltværelse (til maks. 3 personer). Her har I dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, minibar og eget badeværelse. Alle værelser har gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • For en oplevelse af Italiens storhed fra 1600-tallet skal I tage forbi kirken San Domenico i den vestlige del af Bologna. Kirken er et rent skatkammer af mesterlig italiensk kunst, og her kan I blandt andet beundre værker af Michelangelo.
 • Feriens souvenirs finder I på Quadrilatero, byens middelaldermarked. Markedet er et mekka af boder, som sælger lokale specialiteter, italiensk kunsthåndværk og loppeguld.
 • Med en ferie i så stor en studieby, som Bologna er, vil det være oplagt med et besøg på et af byens biblioteker. Slå vejen forbi Libreria Coop Ambasciatori, og indsnus den rolige, men alligevel intense stemning af lærdom blandt de tusindvis af bøger. Nyd jeres frokost i bibliotekets hyggelige café.
 • Bologna er Italiens mave, og her skal I naturligvis opleve ægte italiensk madglæde. Saml appetit i løbet af dagen og tag så på Le Stanze, som ud over at være restaurant også har en storslået samling af freskoer og loftmalerier fra 1600-tallet. Kom forbi mellem klokken 18 og 21 og nyd et stort udvalg af antipasti af blandt andet pasta, grillede grøntsager, lufttørret skinke, mini-pizzaer og oste.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 2 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet (sover i forældrenes seng)
Børn i alderen 3-11 år: 50% rabat på hotelopholdet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Pris for 3. voksen

Bestiller I et dobbeltværelse til 3 voksne, betaler den 3. voksen 40% af prisen for hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn (BLQ)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er cirka 2 timer og 10 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Jeres hotel er placeret 2,7 kilometer fra centrum af Bologna og 11 kilometer fra Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice