Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Miniferie i dejlige Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
27 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Belvedere inkl. morgenmad, velkomstdrink, adgang til hotellets wellnessafdeling og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Tag på en dejlig storbyferie til Ungarns smukke hovedstad, Budapest! Her kan I slentre langs Donau-flodens bredder, beundre byens flotte og historiske arkitektur, besøge de spændende museer, shoppe i de mange designerbutikker og ikke mindst slappe af i byens mange termiske bade. I flyver hertil fra København, Billund eller Aalborg, og så kan I ellers se frem til 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på et lækkert, 4-stjernet hotel i den smukke by.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-2 år) på Hotel Belvedere****
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Budapest
 • Håndbagage
Budapest

Der er noget for enhver smag i Budapest, og i den ungarnske hovedstad bliver man forkælet med store eventyr til små priser. Byen er på én gang majestætisk og yndefuld, og serverer samtidig store måltider og lækre fadøl til små priser. Her kan I gå på opdagelse i den eventyrlige arkitektur, krydse floden over Szechenyi-broen og blive betaget af den postkortsmukke udsigt, og I kan opdage historier fra romertiden eller finde velvære i et af de mange kurbyen, som byen har en lang tradition for. Mere end 100 termiske kilder løber nemlig også under byens fundament, og I kan pleje krop og sjæl i et af de mange termiske bade.

Hotel Belvedere Budapest****

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Belvedere Budapest - Lobby

Det smarte, 4-stjernede Hotel Belvedere Budapest ligger tæt ved Szell Kalman, som er et af de største samlingspunkter for kollektiv trafik i Budapest. Lige uden for hotellet kører sporvognen, og det nærmeste busstop er ca. 20 m fra hotellet. Desuden vil I bo tæt ved det smukke Buda-slot, og der er ca. 4 km ind til centrum af byen. I hotellets restaurant får I serveret morgenbuffet hver morgen, og I kan runde dagen af i den indendørs swimmingpool og sauna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Belvedere Budapest - Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse, der er elegant indrettet med inspiration fra den franske Art Deco-stil. Værelset er udstyret med aircondition, skrivebord, TV, minibar (mod gebyr), telefon samt et badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Petöfi Csarnok-loppemarked: I weekenden forvandles Petöfi Csarnok-hallen til et kæmpe loppemarked, hvor I kan erhverve jer alt fra vintagetøj og smykker til gamle bøger og souvenirs fra den kolde krig.
 • Art Nouveau Museum: Den smukke bygning er dedikeret til den ungarske udgave af Art Nouveau-stilen, der var på sit højeste i starten af det forrige århundrede. Her kan I opleve museets unikke samling af malerier, møbler og brugskunst, og i den hyggelige café kan I slutte besøget af med en kop kaffe og et lækkert stykke kage.
 • Táskarádió Eszpresszó: Snup en espresso eller en drink på caféen Táskarádió Eszpresszó, der med sit gennemførte retrointeriør giver fornemmelsen af at træde lige ind i en 60'er-tidslomme.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 350 HUF (knap 10 DKK) per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet (barnet sover i forældrenes seng)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness

Hotellet har en wellnessafdeling med swimmingpool og sauna, og i har fri adgang til denne. Wellnessafdelingen er åben fra 06.30 til 21.00 hver dag

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel Belvedere Budapest ligger 400 m fra Szell Kalman, som er et af de største knudepunkter for kollektiv trafik i Budapest. Fra hotellet er der ca. 4 km til centrum af byen og til Budapest Lufthavn er der ca. 26 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice