Pris fra
kr 1.049,-
 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Besøg Rom og Peterskirken

Oplevelse 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Roma

Allerede booket 11 gange

per person fra kr 1.049,-
baseret på 2 personer

Bella Roma: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Pineta Palace i Rom inkl. morgenmad og besøg i selveste Peterskirken samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

En tur til Rom er nærmest som at træde ind i en svunden tid. Hver en gade og stræde er belagt med en romantisk atmosfære og de utallige imponerende bygningsværker vidner om tusindårig historie. Med dette tilbud skal I på et spændende besøg i Peterskirken og med egne øjne se den uforlignelige kunst, de imponerende kulturskatte og mærke historiens vingesus på egen krop. Resten af tiden vælger I selv, om den mest skal stå på Colosseum og Tevifontænen, eller pasta og gelato. Tag med på en historisk byvandring i byerne over dem alle.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i standardværelse eller superiorværelse på Hotel Pineta Palace****
 • Morgenmad
 • Adgang til Peterskirken (med audioguide, og I kan springe køen over)
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair) eller Hamborg (EasyJet)
 • 10 kg håndbagage (med Ryanair: 55x40x20 cm, med EasyJet: 56x45x25 cm)
Tilvalg
 • 15-20 kg indchecket bagage med Ryanair eller easyJet
Rom

Rom er en vaskeægte livsnyderby! Her flyder gaderne ikke blot over med de dejligste delikatesser, men også med historier fra antikken og en afslappet, flirtende stemning. I kan synde i knassprøde pizzaer, cremede pastaretter, tiramisu og den friske gelato, og I kan søge om tilgivelse i Peterskirken eller forbrænde det hele ved ture op og ned ad Den Spanske Trappe. I det tidligere arbejderkvarter Trastevere hersker boheme-mentaliteten, og her er der gode muligheder for både at spise og handle med de lokale.

Hotel Pineta Palace
Restaurant

Hotel Pineta Palace ligger i det rolige kvarter Trionfale i det nordvestlige Rom, ikke langt fra Vatikanstaten. Her får I en god og behagelig nats søvn i nydelige omgivelser, og I kan nemt komme ind til centrum af Rom med offentligt transport.

Dobbeltværelse
Room

De nydeligt indrettede dobbeltværelser er alle udstyret med aircondition, to enkeltsenge eller en dobbeltseng, skrivebord, telefon, satellit-TV, pengeskab og eget badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Alle værelser har egen altan.

Dobbeltværelse
Superior room

De elegant og moderne indrettede superior værelser er alle placeret på 6. etage med udsigt over byen. Fra nogle af værelserne er der endda udsigt til Peterskirken. Værelserne er udstyret med aircondition, to enkeltsenge eller en dobbeltseng, skrivebord, telefon, satellit-TV, pengeskab og eget badeværelse med toilet, bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. Alle værelser har egen altan og er lydisolerede.

Peterskirken

Med i dette tilbud er adgang til den berømte og imponerende Peterskirke, og I får en audioguide med, så I kan høre interessante historiske fakta om kirken, mens I går rundt og beundrer mesterværket. Og så kan I oven i købet springe køen over.
I kan selv vælge, hvilken dag I vil besøge Peterskirken og I kan vælge mellem følgende tidspunkter: Kl. 11.30, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30 og 15.00.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Turistskat: 6 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i forbindelse med booking)

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby 0-3 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 4-11: 50% rabat på hotelopholdet
Personer over 12 år får rabat på hotelopholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Roma Ciampino Lufthavn (CIA), og fra Hamborg Lufthavn til Rome Fiumicino (FCO)
- Inkluderet i prisen med Ryanair: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Inkluderet i prisen med EasyJet: 10 kg håndbagage (56x45x25 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2½ time
- I flyver med Ryanair fra CPH og BLL og med EasyJet fra HAM (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotel Pineta Palace ligger i det rolige kvarter Trionfale i det nordvestlige Rom. I kan komme herfra til Vatikanstaten på ca. 40 minutter med offentlig transport. Det nærmeste busstoppested ligger 10 minutters gang fra hotellet. Til centrum af Rom skal I regne med ca. 45 minutter i bus eller metro. Fra Rome Ciampino lufthavnen er der ca. 2 timers transporttid med offentlig transport til jeres hotel. Fra Rome Fiumicino lufthavnen er der ca. 1 times transporttid med offentlig transport til jeres hotel.

Hotel Pineta Palace
Via San Lino Papa 35
Trionfale
00167 Rom
Italien