Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Tid for 2 i Paris

 • Storbyferie
 • Paris
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.699,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Velkommen til kærligheden by, Paris! Tilbring 2 eller 3 overnatninger på Hotel Romance Malesherbes inkl. morgenmad. I flyver tur-retur fra København eller Billund

Gå hånd i hånd langs Seinen og forsejl kærligheden med en hængelås på en af de bedårende gamle broer. Skål i fransk vin på en parisisk fortovscafé, mens I kigger hinanden dybt i øjnene og lader jer indtage af Lysenes By. Den franske hovedstad danner rammerne for en perfekt romantisk miniferie, når I tilbringer 2 eller 3 overnatninger på Hotel Romance Malesherbes inkl. morgenmad.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Romance Malesherbes***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Paris
 • Håndbagage
Paris

Skønne, smukke Paris er verdensberømt for sin kultur og gastronomi. Besøg kirken Sacré-Coeur, som er placeret på det højeste punkt i Montmartre. Herfra kan I nyde en smuk panoramaudsigt over hele Paris, og området byder desuden på et stort udvalg af hyggelige restauranter og små butikker, som sælger kunstværker og souvenirs. Hvis I er til kunst, tag da på en af byens mange museer. Udforsk for eksempel det enorme kunstmuseum Louvre, som er kendt for sine glaspyramider og selvfølgelig for at huse Leonardo da Vincis Mona Lisa. Hvis I får lyst til at se nogle af hovedstadens mere morbide attraktioner, besøg da Katakomberne, hvor seks millioner kranier og knogler opbevares i de underjordiske gange. Eller hvad med at tage en tur til Paris' mest berømte kirkegård Père-Lachaise, hvor Jim Morrison og andre kendte personer ligger begravet?

Hotel Romance Malesherbes

 • Hotel
 • Paris, Frankrig
Reception bad quality

Hotel Romance Malesherbes har den perfekte placering i hjertet af det 17. arrondissement i Paris. Det nyrenoverede hotel råder over stilrene og romantisk indrettede værelser, som tilbyder den perfekte kombination af komfort, elegance og modernitet. Dette hyggelige hotel er beliggende i en fredelig og rolig gade, men tæt på mange offentlige transportmuligheder til byens seværdigheder. Kun et par minutter væk finder I Champs Élysées, Montmartre og Parc Monceau.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Room bad quality

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelserne på Hotel Romance Malesherbes er alle komfortabelt og elegant indrettet i traditionel parisisk palæstil, som giver jer en oase af fred og afslapning efter en begivenhedsrig dag i storbyen. På værelset finder I en dobbeltseng, et skrivebord, fladskærms-TV, værdiboks og badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Har I lyst til at shoppe? Tag til Galeries Lafayette og bliv overvældet af den luksuriøse og prangende indretning i dette kæmpestore shoppingcenter. Tag op til taget og nyd en fantastisk udsigt over Paris, mens I tager selfies med Eiffeltårnet i baggrunden.
 • En tur til Paris er ofte forbundet med seværdigheder som Eiffeltårnet, Triumfbuen og Notre Dame, og disse er klart et besøg værd. Men har I bare lyst til en fredfyldt gåtur hånd-i-hånd, skal I slentre fra Pont Nuef langs Seinen mod den smukke plads, Place de la Concorde. På turen vil I møde massevis af gademalere, som står klar til at forevige jeres storbyferie i den franske hovedstad.
 • Har I lyst til morgenmad på den franske måde, skal I besøge en af caféerne fra kæden Le Pain Quotidien, som tilbyder alt hvad en brunchelskers hjerte kan begære. Nyd en lækker mangosalat til din baguette og skyl ned med en økologisk café au lait.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer + baby (0-2 år)

Børnerabat

Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i hjertet af Paris i det 17. arrondissement, fem minutter fra den nærmeste metrostation, så I er aldrig langt fra nogen af byens seværdigheder. Charles de Gaulle Lufthavn ligger 15 km væk, og Paris Orly Lufthavn er 40 km væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice