Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Sol og strand i Alicante med halvpension

 • Solferie
 • 7 overnatninger
Pris fra kr. 3.609,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd Spaniens sol og varme med 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i dejlige Alicante. I bor lige ud til stranden og kan glæde jer til at blive forkælet med halvpension. Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg er med i prisen

Trænger I til sol, strand og afslapning? Så tag med til Alicante på den spanske østkyst! Solbad på en af de brede sandstrande, mens I beundrer den vidunderlige udsigt over Middelhavet. Tag en tur ind til en af de hyggelige kystbyer, hvor I kan opleve den afslappede spanske stemning, smage på lækre delikatesser og skåle med et par kølige cocktails!

Inklusive
 • 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Cap Negret****
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Alicante
 • Halvpension
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Leje af babyseng | Gratis
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur med minibus | 299 DKK per person
 • Privat transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 1289 DKK for op til 4 personer per bil
Altea i Alicante

Kystbyen Altea ligger i provinsen Alicante, der er kendt for sine mange solskinstimer og herlige strande. I Altea finder I svajende palmer, traditionelle, hvidkalkede huse, små butikker med lokale varer og antikviteter samt restauranter med lækkerier fra det klassiske middelhavskøkken. I aftentimerne kan I vende næsen mod en af byens mange barer, hvor I kan nyde livemusik eller et flamenco-show med et glas vin i hånden. Området omkring Altea byder desuden på et varieret landskab med smukke naturreservater, som det bestemt kan anbefales at udforske nærmere.

Hotel Cap Negret

 • Hotel
 • Valencia, Spanien
Hôtel Cap Negret

Det 4-stjernede hotel ligger lige ud til en 2 km lang strand, og 20 minutters gang fra centrum af Altea. Skulle I blive trætte af stranden, kan I tage jer en dukkert i hotellets pool, hvor der også er et børnebassin til de mindste. Derudover er der en hyggelig have og en bar, hvorfra I kan nyde udsigten over vandet. Halvpension er inkluderet i jeres ophold, og I kan derfor dagligt gå ombord i restaurantens morgen- og aftenbuffet, som byder på såvel spanske som internationale retter.

Læs mere
Hôtel Cap Negret - chambre double standard

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse, der er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, altan eller terrasse med havemøbler, værdiboks, fladskærms-TV, gratis WiFi, telefon, minikøleskab, skrivebord, gratis aircondition samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilvælges i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (0-1 år) per værelse

Børnerabat

Børnerabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år overnatter gratis på hotellet
Børn fra 2 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

1 babyseng kan lejes gratis. Vælges i forbindelse med booking

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Sted

Hotel Cap Negret ligger lige ud til stranden og 20 minutters gang fra centrum af Altea. Der er ca. 70 km fra Alicante Lufthavn til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice