Pris fra
kr 869,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

Flyv på storbyferie til Budapest

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Budapest

Allerede booket 188 gange

per person fra kr 869,-
baseret på 2 personer

Opdag Ungarns postkortsmukke hovedstad! I tilbringer 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Lion's Garden Hotel inkl. morgenmad, adgang til wellness og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Besøg Østeuropas smukkeste by — Budapest! Donaufloden deler byen på midten i to dele med hver sin enestående personlighed: Buda på den ene side, og Pest på den anden. Med historiske slotte, majestætiske bygninger, farverige caféer, smagfuld ungarsk mad og butikker i massevis er der i Budapest lagt op til store oplevelser for helt små priser. I flyver fra København, Billund eller Aalborg, og med et ophold på det 4-stjernede Lion's Garden Hotel inkl. morgenmad og adgang til lækre wellness-faciliteter er udgangspunktet lagt for en storbyferie, som I sent vil glemme.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år) på Lion's Garden Hotel****
 • Fly tur-retur fra København eller Billund (Ryanair) eller Aalborg (med Norwegian inkl. mellemlanding i København)
 • Morgenmad
 • Adgang til swimmingpool og wellnessområde med boblebad og infrarød og finsk sauna
 • Håndbagage (maks. 10 kg og 55x40x20 cm med Ryanair, maks. 10 kg og 55x40x23 cm med Norwegian)
 • Ved afrejse fra Aalborg: 20 kg indchecket bagage
Tilvalg
 • Transport ml. lufthavn og hotel (tid: ca. 70 min — maks. 1 times ventetid) | 179 DKK per person
 • Ved fly fra København eller Billund: Maks. 1 styk indchecket bagage á 15 kg per person | 400 DKK
Budapest

Budapest er en sprudlende storby, som skal opleves. Her er smuk arkitektur, masser af spændende historie at fordybe sig i, et væld af seværdigheder og en overflod af hyggelige caféer og restauranter med gode priser. Besøg den smukt udsmykkede Helteplads eller nyd en betagende udsigt over Donaufloden fra Szechenyi-broen. Sæt skeen i en smagfuld omgang gullasch med en god øl på et af de traditionelle værtshuse, eller nyd en romantisk middag i skæret fra stearinlys på en af de mange hyggelige gadecaféer.

Lion's Garden Hotel
Lion's Garden spa

Med et ophold på Lion's Garden Hotel tilsættes dagene i Budapest et pift af luksus fra det skønne wellnessområde, som bl.a. byder på infrarød og finsk sauna, indendørs swimmingpool og boblebad. Hotellet har ligeledes restaurant, hvor I indtager jeres morgenmad inden en dag i storbyen. Både byparkens museer, Heltepladsen og Vajdahunyad Castle kan nås til fods fra hotellet. Indretningen er holdt i varme farver og med stilfuldt interiør, og udsigten til den smukke dominikanske kirke bidrager med historisk karisma til de moderne omgivelser.

Dobbeltværelse
Lion's Garden room

I bor på et af hotellets dobbeltværelser (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år), som er elegant indrettet med fokus på afslapning og komfort. Værelserne har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og de er udstyret med minibar, TV, telefon, skrivebord, aircondition samt eget badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Szechenyi, eller Kædebroen, er ikke uden grund et velkendt motiv for utallige postkort fra Budapest. Szechenyi var Budapests første permanente bro. og herfra kan I nyde en smuk udsigt over Donau. Hvad med en slentretur ved solnedgang?
 • Har I lyst til at prøve det traditionelle ungarske køkken, er Hungarikum Biztro tæt ved Szechenyi-broen i centrum et besøg værd! Her er maden velsmagende, priserne til at betale og atmosfæren unik og charmerende.
 • For et historisk indspark til jeres storbyferie, skal I slå vejen forbi Memento Park, som er et udendørs museum i den sydlige del af byen. Parken er udført i et totalitært tema og rummer monumenter og statuer af kommunistiske ikoner som Lenin, Stalin, Marx og Engels. I samme kommunistiske tema kan I besøge Terrormuseet. Denne bygning husede i årtier byens mest frygtede sted: Det politiske politis hovedkvarter.
 • Gå på opdagelse i Fiskernes Bastion, en fæstningsmur udført i nygotisk stil, der traditionelt bevogtede fiskernes fort. Se på den store statue af Kong Stephen Den Første og køb jeres souvenirs i området. Fra fortet kan I nyde en vidunderlig udsigt over Donau og bydelen Pest.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Indchecket bagage ved afrejse fra København og Billund (kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur (kan tilvælges i forbindelse med booking)

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 6-12 år: 50% rabat på hotellet
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn til Budapest Ferenc Liszt International Lufthavn (BUD)
- Inkluderet i prisen fra København og Billund: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Inkluderet i prisen fra Aalborg: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) og 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid direkte er ca. 1 time og 50 minutter. Ved afrejse fra Aalborg er der en mellemlanding i Københavns Lufthavn på 1½-2 timer
- I flyver med Ryanair fra København og Billund og med Norwegian fra Aalborg (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger i det rolige diplomatkvarter i Budapest under 2 minutter fra det nærmeste busstoppested og 21 kilometer fra Budapest Ferenc Liszt International Lufthavn.

Lion's Garden Hotel
Cházár András u. 4
1146 Budapest
Ungarn