Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Opdag farverige Porto

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Porto
Pris fra kr. 2.109,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gør som rigtige livsnydere og tag på ferie i Porto: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det centrale hotel Quality Inn Porto inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Velkommen til Porto: Byen, hvor kinderne varmes op af sydens sol og verdens bedste portvin. Her kan I gå på opdagelse i masser af seværdigheder og fantastiske spisesteder, tage på sejltur på floden og få trænet benene i de stejle gader pyntet med pastelfarvede facader. I har 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i hjertet af den skønne by – lige som det skal være, når man er på storbyferie!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (min 2 og maks. 3 voksne) på Quality Inn Porto***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Porto
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (ventetid: maks. 1 time) | 199 DKK per person
Porto

I Portugals næststørste by er traditionerne og historien lige så nærværende som regionens ædle druemost. I de gamle portvinshuse produceres der stadig, og mange af de berømte portvinshuse arrangerer rundture i de duftende vinkældre – naturligvis med smagsprøver inkluderet. I den gamle bydel Ribeira vrimler det også med historier lige så gamle som middelalderen, og oplevelserne og arkitekturen kan indtages sammen med friskfanget fisk på en af de utallige restauranter. I kan også tage på sejltur på floden Duoro og opleve byen fra vandsiden eller snørre skoene og gå op til middelalderklosteret Mosteiro da Serra do Pilar. Belønningen er en fabelagtig panoramaudsigt.

Quality Inn Porto

 • Hotel
 • Porto, Portugal
Hotel

Quality Inn Porto er med sin centrale placering det perfekte udgangspunkt for at udforske Porto. Hotellet ligger på pladsen Praça da Batalha, og der er kun 500 meter til både den nærmeste metrostation og den berømte bro Ponte Dom Luís I. På hotellet findes en døgnåben reception, bar og en lounge med TV.

Læs mere
Chambre

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser har alle aircondition, TV, telefon, te- og kaffefaciliteter, værdiboks, gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Restaurante Traça: Vil I prøve det klassiske, portugisiske køkken, så kan vi anbefale Restaurant Traça. Prøv f.eks. de portvinsbraisserede svinekæber, fyldte paprika med vildsvinekød eller blæksprutte med bagte kartofler sammen med en af de lækre vine fra Douro-dalen.
 • Vila Nova de Gaia: Lidt udenfor Porto finder I den sprudlende havnefront i byen Vila Nova de Gaia. Her har portvinsproducenterne opbevaret deres fine varer siden midten af 1800-tallet, og der tilbydes et væld af rundvisninger og prøvesmagninger i de mange portvinkældre.
 • Café Christina: Denne hyggelige café har serveret en udsøgt kaffe siden 1804, og efter I har nydt en cimbalino, kan I besøge det livlige madmarked, Mercado do Bolhão, som ligger lige overfor.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur (kan tilvælges i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-14 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med booking kan I tilvælge transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur. Der er maks. 1 times ventetid, og selve køreturen tager ca. 40 minutter

Sted

Quality Inn Porto har en central placering på pladsen Praça da Batalha. Den nærmeste metrostation São Bento er der blot 5 minutters gang til.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice