Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet wellnessophold på nordtyske Rügen

 • Wellness
 • overnatninger
 • Baabe
7 Anmeldelser
kr. 970,- -42%
Pris fra kr. 569,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3, 4 eller 5 afslappende dage på det 4-stjernede Strandhotel Baabe på den naturskønne ø Rügen i Nordtyskland inkl. morgenmad, kaffe og kage samt adgang til wellness-område og finsk sauna

Tag med på et afslappende ophold på den Nordtyske ferieø Rügen ved Østersøens kyst. Her er kilometerlange sandstrande, uberørt natur og den friskeste havluft. I glemmer hurtigt alt om hverdagens bekymringer med 3, 4 eller 5 dage i wellness-himlen på det 4-stjernede Strandhotel Baabe, 200 meter fra havet. Hotellet sørger for morgenmad hver morgen og giver jer fri adgang til wellness-område, boblebad og finsk sauna, så I kan godt gøre jer klar til en miniferie med forkælelse og afslapning i højsædet.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-14 år) på Strandhotel Baabe****
 • Morgenmad
 • Adgang til wellness-område og finsk sauna
 • 1x kaffe og kage per person
 • Lån af badekåbe og badetøfler under hele opholdet
Rügen

Rügen er Tysklands største ø, og her finder I aktiviteter for alle aldre. Naturen på øen er noget helt for sig. Her kan I slentre ad kilometervis af sandstrande, skue over storslåede kridtklinter, opleve talrige bugter og laguner og besøge hyggelige tyske fiskerbyer. Besøg Jasmund Nationalpark, som er fredet af UNESCO, og gå på opdagelse i skov- og klippelandskaber, se det rige dyreliv og betragt en fantastisk udsigt over øens kystlinje fra 118 meters højde. Gå ikke glip af en tur til den hyggelige hansestad Stralsund 50 kilometer fra hotellet, hvor I kan se bygninger og smukke katedraler fra en svunden tid og høre om byens spændende historie, som går helt tilbage til Middelalderen.

Strandhotel Baabe

 • Hotel
 • Baabe, Tyskland
hotel

Det 4-stjernede, familiedrevne Strandhotel Baabe er ideelt beliggende lige ved strandpromenaden i Baabe, 200 meter fra den smukke Østersøkyst. Hotellet råder over en hyggelig restaurant, hvor I indtager jeres morgenmad, samt en bar og en café. I hotellets wellness-område kan I nyde dejlig afslapning, hoppe en tur i boblebad eller hygge jer i den varme, finske sauna.

 • +3
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bliver indkvarteret på et ca. 22 m² stort dobbeltværelse, som er indrettet i klassisk stil med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Det er muligt at redde op til et barn. På værelset findes der fladskærms-TV, værdiboks, minibar, telefon samt et lille siddeområde. Værelserne har endvidere gratis WiFi. Badeværelset er udstyret med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,30 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Strandhotel Baabe. Du indgår derfor direkte aftale med Strandhotel Baabe. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-14 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-11 år får 50% rabat
Børn i alderen 12-14 år får 30% rabat
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Parkering: 6 € per døgn

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Strandhotel Baabe er beliggende blot 200 meter fra stranden på øen Rügen i Nordtyskland. Hotellet ligger 575 kilometer fra den dansk-tyske grænse og 315 km fra København med færgen over Gedser-Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice