Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering

4-stjernet wellnessophold på nordtyske Rügen

Wellness overnatninger Baabe

kr. 970,- -42%
per person fra kr. 569,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3, 4 eller 5 afslappende dage på det 4-stjernede Strandhotel Baabe på den naturskønne ø Rügen i Nordtyskland inkl. morgenmad, kaffe og kage samt adgang til wellness-område og finsk sauna

Tag med på et afslappende ophold på den Nordtyske ferieø Rügen ved Østersøens kyst. Her er kilometerlange sandstrande, uberørt natur og den friskeste havluft. I glemmer hurtigt alt om hverdagens bekymringer med 3, 4 eller 5 dage i wellness-himlen på det 4-stjernede Strandhotel Baabe, 200 meter fra havet. Hotellet sørger for morgenmad hver morgen og giver jer fri adgang til wellness-område, boblebad og finsk sauna, så I kan godt gøre jer klar til en miniferie med forkælelse og afslapning i højsædet.

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-14 år) på Strandhotel Baabe****
  • Morgenmad
  • Adgang til wellness-område og finsk sauna
  • 1x kaffe og kage per person
  • Lån af badekåbe og badetøfler under hele opholdet
Rügen

Rügen er Tysklands største ø, og her finder I aktiviteter for alle aldre. Naturen på øen er noget helt for sig. Her kan I slentre ad kilometervis af sandstrande, skue over storslåede kridtklinter, opleve talrige bugter og laguner og besøge hyggelige tyske fiskerbyer. Besøg Jasmund Nationalpark, som er fredet af UNESCO, og gå på opdagelse i skov- og klippelandskaber, se det rige dyreliv og betragt en fantastisk udsigt over øens kystlinje fra 118 meters højde. Gå ikke glip af en tur til den hyggelige hansestad Stralsund 50 kilometer fra hotellet, hvor I kan se bygninger og smukke katedraler fra en svunden tid og høre om byens spændende historie, som går helt tilbage til Middelalderen.

Strandhotel Baabe

Hotel Baabe, Tyskland
hotel

Det 4-stjernede Strandhotel Baabe er ideelt beliggende lige ved strandpromenaden, 200 meter fra den smukke Østersøkyst. Hotellet råder over en hyggelig restaurant, hvor I indtager jeres morgenmad, samt en bar og en café, så I skal ikke langt for at smage på de regionale retter og nyde en lækker drink. I hotellets wellness-område kan I nyde dejlig afslapning, snuppe en tur i boblebad eller hygge jer i den varme, finske sauna.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bliver indkvarteret på et komfortabelt dobbeltværelse, som er smagfuldt indrettet med et opholdsområde, pengeskab, minibar, kabel-TV, telefon, gratis WiFi og et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Her er plads til maks. 2 voksne og 1 barn (0-14 år).

Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Turistskat: 2,30 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-14 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-11 år får 50% rabat
Børn i alderen 12-14 år får 30% rabat
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Parkering: 6 € per døgn

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Strandhotel Baabe er beliggende blot 200 meter fra stranden på øen Rügen i Nordtyskland. Hotellet ligger 575 kilometer fra den dansk-tyske grænse.

Strandhotel Baabe
Strandstraße 24-26
18586 Ostseebad Baabe
Rügen, Tyskland