Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Egen hytte i dejlige Vestjylland

 • Feriepark
 • Vejers Strand
31 Anmeldelser
Nu kr. 1.219,-
 • per arrangement nu
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 4, 6 eller 8 dage i egen hytte med familien på Stjerne Camping. Prisen er inkl. forbrug, adgang til svømmehal, guidet tur med naturvejleder og meget mere

Stor, bred sandstrand, brusende Vesterhav og masser af familiehygge — velkommen til Stjerne Camping! Hiv nogle dage ud af kalenderen til et ophold i en af de hyggelige hytter med plads til hele familien tæt ved Vejers Strand og uberørt natur i Naturpark Vesterhavet. Snup en dukkert med ungerne i badeland, hils på bondegårdsdyr, saml rav på stranden eller tag på opdagelse i den vilde, vestjyske natur. Dette er i den grad ferie for både store og små, så glæd jer til 4, 6 eller 8 dage med hygge og kvalitetstid!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i 5-personershytte på Stjerne Camping
 • Gratis adgang til Oksbøl Svømme- og Badeland
 • 1-2 timers guidet tur i lokalområdet med naturvejleder (kræver tilmelding 2 dage før)
 • 1x gratis tur i campingpladsens spabad (2-4 personer)
Naturpark Vesterhavet

Området i Naturpark Vesterhavet omkring Vejers Strand og Stjerne Camping består af skøn, uberørt natur, som ikke kan opleves andre steder. Led efter rav på stranden eller tag på vandretur i klitterne, på heden og skovplantagen nær campingpladsen. Tag med på en gratis guidet tur i lokalområdet, hvor en naturvejleder vil fortælle jer om sæsonens dyr, bær, svampe og stedets spændende historie. Turen er velegnet til de fleste - også klapvogne. Ca. 10 kilometer fra campingpladsen ligger den dejlige Filsø, som tidligere har været Danmarks næststørste sø. Her kan I opleve mange spændende fugle- og plantearter. 14 kilometer fra campingpladsen kan I se på butikker i hyggelige Blåvand eller tage en tur ud til Blåvandshuk Fyr, Danmarks vestligste punkt.

Stjerne Camping

 • Camping
 • Vejers Strand, Danmark
Cottage type: Bungalow

Den hyggelige campingplads Stjerne Camping ligger tæt på dejlig sandstrand og smuk natur ved Vejers Strand i Vestjylland. Campingpladsen har aktiviteter for alle aldre! Børnene kan boltre sig på legepladsen og fodboldbanen eller hygge sig på pladsens minibondegård med høns, kaniner og geder. Oksbøl Svømmehal- og Badeland holder åben for alle campingpladsens vandhunde. Den smukke omkringliggende natur indbyder til rolige vandreture, en tur på cykel eller MTB, eller hvad med en fisketur? Har I hunden med, kan I frit benytte jer af pladsens egen agilitybane. Efter en aktiv dag kan I nyde en tur i campingpladsens eget spabad. På campingpladsens eget supermarked kan I handle frisk brød, kød og andre lækkerier til en hyggelig middag med familien.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere

Cottage

5 voksne per hytte

I bor i en rummelig hytte på 25 m² med plads til 5 personer. Hytten har 2 soveværelser med dobbeltseng, hvoraf den ene er med køjeseng. Hytterne er udstyret med dyner og puder. Der er mulighed for at låne barnestol og sengehest til køjesengen på campingpladsen. Sengelinned og håndklæder kan selv medbringes eller lejes for 85 DKK per person. I hytten har I sofa, TV, køkken med spisebord, køleskab, kaffemaskine, kogeplade, service, bestik og gryder og toilet med bad. Tilmed har I en dejlig overdækket terrasse med bord og stole samt grill.

Inkluderet gåtur

Inkluderet i jeres ophold er en guidet gåtur med naturvejleder. Denne gåtur finder I vinterhalvåret sted om eftermiddagen og i sommerhalvåret om aftenen. Spørg i receptionen efter nøjagtigt tidspunkt. I tilmelder jer ved at kontakte Stjerne Camping min. 2 dage forinden.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Slutrengøring (udføres af lejer)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Stjerne Camping. Du indgår derfor direkte aftale med Stjerne Camping. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Ved check-ind i vinterhalvåret

Nøglen forefindes i boks ved receptionens hoveddør. Ved tvivl: Ring 75 27 70 54

Hyttekapacitet

I hytterne er der plads til maks. 5 personer

Pris

Prisen er per hytte

Barnestol og sengehest

Der er mulighed for at låne barnestol og sengehest til køjesengen på campingpladsen

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned og håndklæder kan selv medbringes eller lejes for 85 DKK per person

Tilgængelighed

Hytterne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes gratis

Internet

Gratis WiFi i hytterne

Parkering

Gratis parkering

Flere hytter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere hytter ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Inkluderet udflugt

Husk at tilmelde jer den guidet tur med Stjerne Camping min. 2 dage før på tlf. 75 27 70 54 eller info@stjernecamping.dk

Rengøring af hytter

Hytten afleveres i rengjort stand. Der støvsuges, vaskes gulve m.v (se info i hytten). Støvsuger skal lånes i receptionen

Sted

Stjerne Camping er placeret tæt ved Vejers Strand, 12 kilometer fra Blåvand og 23 kilometer fra Varde i Sydvestjylland.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice