Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Fortryllende rundrejse i Nepal

 • Rundrejse
 • 16 overnatninger
 • Nepal
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 18.299,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev magiske Nepal: 11 eller 15 overnatninger på 3 hoteller (og evt. trekking lodges) inkl. morgenmad, 2 dages helpension, guidede udflugter, al transport og fly fra København eller Hamborg

For foden af de imponerende Himalayabjerge ligger Nepal, der overrasker og fortryller sine besøgende med sin rige kultur, historie og natur. Her er smukke templer, flotte paladser, grønne dale, tropisk regnskov og himmelfavnende bjergtoppe, og nu har I chancen for at tage på årets drømmerejse! I tilbringer 11 eller 15 overnatninger i Nepal, hvor I får set Kathmandu, Chitwan National Park og Pokhara, og hvor der er mulighed for at tage på vandretur gennem junglen. Vi har inkluderet seks udflugter med guide, morgenmad, al transport mellem destinationerne og fly fra København og Hamborg – så hvad venter I på?

Inklusive
 • Rundrejse med 11 eller 15 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse:
 • 5 overnatninger på Hotel Encounter Nepal i Thamel, Kathmandu (eller tilsvarende) med morgenmad
 • 3 overnatninger på Hotel Park Side i Sauraha, Chitwan (eller tilsvarende) med helpension
 • 3 overnatninger på Hotel View Point i Lakeside, Pokhara (eller tilsvarende) med morgenmad
 • Kun ved 15 overnatninger: 4 overnatninger i trekking lodges på Poon Hill med morgenmad (op til 500 nepalesiske rupee per dag, se venligst punktet Trekking Lodges under Yderligere Information)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg
 • Dagsudflugt til Kathmandu (dag 2)
 • Dagsudflugt til Patan & Bhaktapur (dag 3)
 • Jeepsafari, kanotur og vandretur i Chitwan National Park (dag 5 og 6)
 • Dagsudflugt til Pokhara (dag 8)
 • Udflugt ved solopgang i Sarangkot og besøg til Peace Pagodaen (dag 9, kun ved 11 overnatninger)
 • Entré og engelsksproget guide til alle inkluderede udflugter
 • Ved 15 overnatninger: Guide, entré og bagageservice (max. 18 kg for 2 personer, resten opbevares på hotellet i Pokhara) ved vandretur på Poon Hill
 • Al transport mellem destinationerne
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Tilvalg
 • 1 times flyvetur gennem bjergene i Kathmandu (dag 2 eller 3) | 1489 DKK per person
 • Indenrigsflyvning fra Pokhara til Kathmandu (dag 10) | 999 DKK per person
 • 3-timers madlavningsworkshop (dag 11 eller 15) | 339 DKK per person
 1. Dag 1 - 3: Kathmandu

  Synet af sneklædte bjergtoppe møder jer allerede inden, I lander i Nepal. I bliver hentet i lufthavnen af jeres chauffør, som kører jer til hotellet. I har resten af dagen til at komme jer ovenpå den lange flyrejse, udforske Kathmandu eller smage på det lokale køkken.

  Efter morgenmaden næste dag starter jeres nepalesiske eventyr for alvor. På dag 2 skal I på en heldagssightseeingtur i Kathmandu. Byen ligger i en dal ved floden Vishnumati og er kendt for sine mange templer og paladser. Under jeres udflugt skal I se byens smukke seværdigheder såsom Monkey Temple, der ligger på en bakketop, Kathmandu Durbar Square, en af byens 3 kongelige pladser, Bouddhanath Stupa, som er en af de største stupaer i Sydasien, samt Pashupatinath-templet, som er et af de vigtigste templer dedikeret til guden Shiva. Sidst på dagen bliver I kørt tilbage til jeres hotel. Her kan I vælge at udforske byen nærmere på egen hånd eller tilkøbe en 1-times tur med flyver gennem bjergene, hvor I kan se byen fra højderne.

  På feriens 3. dag skal I på en dagstur til Patan (ca. 2 timer) og Bhaktapur (ca. 3 timer), som er Nepals tidligere hovedstæder. Begge byer byder på ældgamle og smukke kulturskatte såsom imponerende templer, betagende paladser og myldrende pladser.

  Room

  Hotel Encounter Nepal eller tilsvarende

  • Hotel
  • Katmandu, Nepal
  Room

  Under jeres ophold i Kathmandu bor I på Hotel Encounter Nepal, som er ideelt placeret nær kvarteret Thamel, hvor der er mange shoppingmuligheder, samt i gåafstand til flere seværdigheder. Hotellet råder over en restaurant, der serverer nepalesiske og internationale retter, og et wellnessområde med sauna og spa-område, hvor I kan tilkøbe en god massage.

  I bor på et komfortabelt indrettet værelse, der er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, minibar, gratis WiFi og siddeområde. I har også privat badeværelse med bruser og toilet.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 6: Chitwan National Park

  På dag 4 skal I nu videre fra Kathmandu mod Chitwan National Park. Det er Nepals ældste nationalpark (oprettet i 1984), og den ligger på UNESCOs verdensarvliste grundet sin utroligt varierede flora og fauna – her bor f.eks. indiske næsehorn og bengalske tigre! Turen til Chitwan tager 5-6 timer, og på vejen kan I nyde synet af det fantastiske landskab. På vejen har I et 1,5-2 timer langt besøg til det berømte pilgrimssted Devghat. Devghat er hjemsted for mange smukke templer og huler dedikeret til hinduistiske guder, og byen er at finde på UNESCO's Verdensarvsliste. Når I ankommer til jeres hotel, står der en frokost klar til jer. Om aftenen får I serveret aftensmad på hotellet, og dagen afrundes med en opvisning af traditionel Tharu-dans.

  Næste dag starter tidligt, for allerede kl. 07.30 kører I til Chitwan National Park. I starter dagen med en vandretur gennem junglen, og her bliver det klart, at man altså ikke behøver til Sydamerika eller andre tropiske egne for at opleve så meget eksotisk natur! I spiser frokost tilbage på hotellet, og resten af dagen har I til at lære mere om landsbyen, I bor i, eller slappe af på hotellet. Aftensmaden serveres også på hotellet.

  Sjette dag starter igen tidligt, og efter morgenmaden skal I atter mod Chitwan National Park. I dag skal I på en kanotur på Rapti-floden, hvor I vil være omgivet af stedets smukke dyre- og fugleliv. Se jer godt om efter de farverige fugle, og måske kan I spotte en krokodille eller to, mens I sejler (der er dog ingen grund til bekymring, for jeres dygtige guide sørger for en sikker tur). Efter frokosten skal I på en spektakulær jeepsafari – en helt unik oplevelse, hvor I kan møde flere slags dyr. I kan være heldige at se aber, hjorte, næsehorn, leoparder, dovendyr eller måske endda en bengalsk tiger (det er dog de færreste, der er så heldige)! Om aftenen får I serveret aftensmad på hotellet, og sørg for at få en god nats søvn, for i morgen starter igen tidligt, før I sætter kursen mod Pokhara.

  hotel

  Hotel Park Side eller tilsvarende

  • Hotel
  • Ratnanagar, Nepal
  hotel

  Hotel Park Side er beliggende i udkanten af Chitwan National Park. Her har I de perfekte omgivelser til at slappe af eller nyde nepalesiske delikatesser i hotellets restaurant.

  Jeres værelse er udstyret med aircondition, værdiboks og siddeområde, og det private badeværelse har badekar og soldrevet varmtvandssystem.

  Læs mere
 3. Dag 7 - 9: Pokhara

  Før afrejse bruger I en time på at kigge efter de flotte fugle efterfulgt af morgenmad. Omkring kl. 10.00 kører I mod Pokhara, der ligger ca. 6-7 timers kørsel fra Chitwan. Pokhara er velbesøgt af turister for sine mange kultur- og naturskatte såsom maleriske søer, mystiske grotter og majestætiske templer. I ankommer sidst på eftermiddagen og har resten af aftenen til fri disposition.

  Dag 8 bliver en oplevelsesrig dag, for her skal I se mange af de bedste seværdigheder, Pokhara har at byde på. I kommer til at se en tibetansk landsby, den imponerende Seti-kløft, Bindebasini-templet, Ki Singh-broen, det spændende International Mountain Museum, vandfaldet Davis Falls og Gupteshower-grotten. Husk kameraet, for her bliver masser af minder at forevige!

  Ved 11 overnatninger, dag 9: I skal tidligt ud af fjerene, for allerede kl. 04.30 kører I ud til Sarangkot-bjerget. Vi lover, at det er dét værd, for her skal I se solopgangen over de smukke Annapurna-bjerge – et helt uforglemmeligt syn. Tilbage på hotellet kan I spise morgenmad i jeres eget tempo og slappe af. Kl. 14.00 bliver I hentet til jeres næste udflugt, som er et besøg til den buddhistiske stupa Peace Pagoda. Herfra går I ca. 45-60 minutter nedad til Fewa-søen, hvor der ligger en båd og venter på at tage jer med ud på en skøn bådtur tilbage til Pokhara.

  Ved 15 overnatninger, dag 9: I efterlader den bagage, I ikke vil tage med jer på vandreturen på Poon Hill, og så sætter I af sted omkring kl. 08.00 mod Nayapul. Herfra begynder jeres vandretur for alvor, og kl. 10.00 vandrer I ca. 3-4 timer mod Tikhedunga. Her overnatter I en trekking lodge.

  room

  Hotel View Point eller tilsvarende

  • Hotel
  • Pokhara, Nepal
  room

  Kun 2 minutters gang fra den flotte Fewa-sø ligger Hotel View Point. Hotellet forkæler sine gæster i restauranten, hvor der serveres nepalesiske og internationale retter, og fra terrassen har I en skøn udsigt over Himalayabjergene.

  Jeres værelse er indrettet med mørkt træ og store vinduer, så I kan nyde den flotte udsigt, og her er fladskærms-TV, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
 4. Dag 10 - 12: Kathmandu (ved 11 overnatninger) eller trek til Ghandruk (ved 15 overnatninger)

  VED 11 OVERNATNINGER:

  På dag 10 vender I tilbage til Kathmandu, hvor I efter ca. 3 timers kørsel gør et holdt på 2 timer i Bandipur til et hvil og eventuelt en bid mad (ikke inkluderet). Fra Bandipur tager det yderligere 6 timer, før I er tilbage i Kathmandu. Ved ankomst kan I slappe af på hotellet eller begive jer ud i byens livlige mylder. Vil I have mere tid i Kathmandu, kan I vælge at rejse med indenrigsfly i stedet. Denne tager ca. 30 minutter og afgår mellem kl. 09.00-14.00 (afhængigt af tilgængelighed) og kan tilkøbes i bookingprocessen.

  Dagen efter har I hele dagen til fri disposition! I kan f.eks. tage på shopping i turistområdet Thamel, se det royale palads, Hanuman Doka, eller besøge et af de mange smukke templer i området såsom Kwa Bahal, Jan Bahal eller Itum Bahal. I kan også opleve nepalesernes hverdagsliv i de travle gader og på den myldrende plads Indra Chowk, hvor der især sælges tæpper og stof. Vil I smage på ægte, nepalesisk madlavning, så kan I tilkøbe en autentisk madlavningsworkshop (ca. 3 timer), hvor I lærer at lave rigtige nepalesiske delikatesser!

  På dag 12 er rejsen desværre ved at være slut, og ca. 3 timer inden jeres fly letter, bliver I hentet og kørt til lufthavnen, og med en kuffert fyldt med skønne ferieminder vender I tilbage til Danmark.

  VED 15 OVERNATNINGER:

  Har I valgt 15 overnatninger, begiver I jer efter morgenmaden videre til landsbyen Ulleri, der ligger i 2070 meters højde, hvor I kan gøre holdt til frokost, hvis I har lyst (ikke inkluderet). Dette er også en glimrende lejlighed til at hilse på lokalbefolkningen! På vejen videre kan I nyde udsigten over det betagende landskab og de snedækkede tinder på Annapurna (7219 meter højt) eller Machapuchare (6697 meter højt). Inden I når frem til jeres næste trekking lodge, skal I gennem verdens største rhododendron-skov. I dag går I i ca. 6-7 timer.

  På dag 11 venter der jer en heftig stigning – Poon Hill (3210 meter højt). Jeres strabadser bliver dog rigt belønnet, for herfra har I en fænomenal udsigt over Annapurna-bjerget, og solopgangen, som I skal se her, er uden tvivl et af turens højdepunkter! Når solen er stået op, skal I tilbage til Ghorepani for at spise morgenmad. Med fornyet energi vandrer I gennem bambusskove og grønne dale, langs vandfald og imponerende udsigter, videre til Tadapani, hvor I skal overnatte. I vandrer ca. 6-7 timer i dag.

  Næste dag kan I glæde jer til en lidt kortere tur på 3-4 timer, for på dag 12 skal I fra Tadapani mod den hyggelige landsby Ghanduk. Her ligger jeres sidste trekking lodge, og om eftermiddagen har I tid til at slappe af og udforske de spændende omgivelser.

  Room

  Hotel Encounter Nepal eller tilsvarende

  • Hotel
  • Katmandu, Nepal
  Room

  Under jeres ophold i Kathmandu bor I på Hotel Encounter Nepal, som er ideelt placeret nær kvarteret Thamel, hvor der er mange shoppingmuligheder, samt i gåafstand til flere seværdigheder. Hotellet råder over en restaurant, der serverer nepalesiske og internationale retter, og et wellnessområde med sauna og spa-område, hvor I kan tilkøbe en god massage.

  I bor på et komfortabelt indrettet værelse, der er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, minibar, gratis WiFi og siddeområde. I har også privat badeværelse med bruser og toilet.

  Læs mere
 5. Dag 13 - 15: Kathamandu (kun ved 15 overnatninger)

  Sidste etape på jeres vandretur i Nepal foregår på dag 13, og efter ca. 4 timers vandring ankommer I til mødestedet, hvor jeres chauffør henter jer og kører jer tilbage til hotellet i Pokhara. Her kan I hente jeres efterladte bagage, og I har eftermiddagen til at slappe af, nyde omgivelserne og måske se nogle af byens mange spændende seværdigheder.

  På dag 14 bliver I sat af på busstationen i Pokhara, og her bliver I hentet og kørt til hovedstaden, Kathmandu. På den 7-8 timer lange køretur vil der blive gjort holdt til kaffe- eller spisepauser (ikke inkluderet), og herefter checker I ind på jeres sidste hotel på rejsen.

  Jeres sidste hele dag i Kathmandu er til fri disposition. I kan f.eks. tage på shopping i turistområdet Thamel, se det royale palads, Hanuman Doka, eller besøge et af de mange smukke templer i området såsom Kwa Bahal, Jan Bahal eller Itum Bahal. I kan også opleve nepalesernes hverdagsliv i de travle gader og på den myldrende plads Indra Chowk, hvor der især sælges tæpper og stof. Vil I smage på ægte, nepalesisk madlavning, så kan I tilkøbe en autentisk madlavningsworkshop (ca. 3 timer), hvor I lærer at lave rigtige nepalesiske delikatesser!

  Når dag 16 gryr, er en skøn ferie desværre ved at lakke mod enden, og ca. 3 timer inden jeres fly letter, bliver I hentet og kørt til lufthavnen, og med en kuffert fyldt med skønne ferieminder vender I tilbage til Danmark.

  Room

  Hotel Encounter Nepal eller tilsvarende

  • Hotel
  • Katmandu, Nepal
  Room

  Under jeres ophold i Kathmandu bor I på Hotel Encounter Nepal, som er ideelt placeret nær kvarteret Thamel, hvor der er mange shoppingmuligheder, samt i gåafstand til flere seværdigheder. Hotellet råder over en restaurant, der serverer nepalesiske og internationale retter, og et wellnessområde med sauna og spa-område, hvor I kan tilkøbe en god massage.

  I bor på et komfortabelt indrettet værelse, der er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, minibar, gratis WiFi og siddeområde. I har også privat badeværelse med bruser og toilet.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Visum
 • Måltider ikke nævnt i tilbuddet
 • Drikkepenge
 • Øvrige personlige udgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer
Enkeltværelse: Maks. 1 person

Solorejsende

Rejser du alene? Så kan du booke et enkeltværelse

Bemærk, at hvis du booker rejsen med 15 overnatninger, kan du kun medbringe 9 kg bagage på vandreturen på Poon Hill. Resten opbevares på Hotel View Point i mellemtiden

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Alle hotellerne råder over gratis WiFi, men det kan ikke garanteres, at der er WiFi på trekking lodges på Poon Hill

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe på op til 12 personer. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Nepal, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Nepal kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod hepatitis A, difteri og tyfus. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Udflugter

Vær opmærksom på, at de inkluderede udflugter kan afvige fra programmet afhængigt af dårligt vejr, deltagernes fysiske helbred og form eller andre uforudsete omstændigheder

Hoteller

Hvis de ovennævnte hoteller er fuldt bookede på jeres valgte rejsedato, vil I blive indkvarteret på hoteller af samme standard i området

Trekking lodges

Alle trekking lodges på vandreturen på Poon Hill råder over de basale fornødenheder. I overnatter i et dobbeltværelse med 2 senge og delt badeværelse
I hver lodge er der en restaurant, hvor I kan bestille morgenmad fra menuen til en værdi af op til 500 nepalesiske rupee (ca. 30 DKK) per dag. Bestiller I for mere end dette beløb, skal I selv dække udgifterne

Helbred

Rejsende på denne rundrejse bør være i rimelig fysisk form og være af godt helbred
Vandreturen på Poon Hill er egnet til alle, der er i rimelig fysisk form, da der vil være enkelte udfordrende stigninger

Transport mellem destinationerne

I rejser med en bus til maks. 12 personer mellem destinationerne i Nepal

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice